2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Selam hanımlar. 15 gündür hastalıklarla ugrasıyoruz. Kızım nerdeyse RSV yüzünden yogun bakıma düşüyordu. Evlatlarınızda öksürük ve hırıltı varsa kesınlıkle doktora götürün. Hiç evden cıkmadıgım misafir kabul etmedıgım halde bulaşmış. Cigerlere inince ne pis bi hastalıkmış. Oğlum 6.hastalığı cok agır gecirdi.
Gecmis olsun salgın varmış nasıl koruyacagız bilniyorum

Uyyyy uşağum hayırlı olsun benim yolumda hızlı adımlarla yürüyor musun ne 🤣🤣 Kaç haftalık oldun peki .? @mi ok yun kız sıra sana geldi ha bi süprüz bekliyoruz senden
Sıra onlara geliyor merak etme
Yeliz yolu açtı arkasından Berna gitti
Sırayla ilk dogurandan son doğurana doğru yavaş yavaş hamile kalıyoruz 🤣

Sıra onlara geliyor merak etme
Yeliz yolu açtı arkasından Berna gitti
Sırayla ilk dogurandan son doğurana doğru yavaş yavaş hamile kalıyoruz 🤣
Allah beni korusun kurban olduğum geri kalanınız doğurun 3 er beşer . Nasıl oldu bu hamilelik kesin domdom kurşunu değdi diye düşünüyorum 🙈Yoksa ikizlerden sonra kimse kolay kolay doğurmaz . Neyse artık sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok . Güzel bir hamilelik geçirirsin inş .

Herkese merhaba 🥰🤗
Siz tecrübeli ikiz annelerine birşeyler sormak istiyorum. Bebek arabası bakıyoruz da biz yanyana olan ikiz arabalarından ve 2 tane puset şeklinde baktık ama tek tek bebek arabası almak daha mı mantıklı olur? Sizler nasıl yaptınız?
Birde beşik ya da park yatak konusunda ne almak daha mantıklı?

Herkese merhaba 🥰🤗
Siz tecrübeli ikiz annelerine birşeyler sormak istiyorum. Bebek arabası bakıyoruz da biz yanyana olan ikiz arabalarından ve 2 tane puset şeklinde baktık ama tek tek bebek arabası almak daha mı mantıklı olur? Sizler nasıl yaptınız?
Selam canım benim arabam arka arkaya olanlardan tek tek almak çok mantıklı değil bence her dışarı çıktığın zaman diğer arabayı sürecek birine ihtiyaç duyarsın tabi bu konuda yardımcın varsa bir şey diyemem . Beşik konusunda kesinlikle park yatak diyorum çok kullanışlı ayarları olanlarından alırsan boy ayarı da yaparsın . Ben çok pişman oldum almadığıma . Biraz büyüdüklerinde kalkıp çıkamıyorlar ya da düşme tehlikesi Sıfır . Benimkiler sepet beşiklerden kalkıp düşüyorlardı . Birinin sallanan yerini söküp yere koydum birine de eltimden getirdim 😂 Şimdilik böyle idare ediyorum .

Selam canım benim arabam arka arkaya olanlardan tek tek almak çok mantıklı değil bence her dışarı çıktığın zaman diğer arabayı sürecek birine ihtiyaç duyarsın tabi bu konuda yardımcın varsa bir şey diyemem . Beşik konusunda kesinlikle park yatak diyorum çok kullanışlı ayarları olanlarından alırsan boy ayarı da yaparsın . Ben çok pişman oldum almadığıma . Biraz büyüdüklerinde kalkıp çıkamıyorlar ya da düşme tehlikesi Sıfır . Benimkiler sepet beşiklerden kalkıp düşüyorlardı . Birinin sallanan yerini söküp yere koydum birine de eltimden getirdim 😂 Şimdilik böyle idare ediyorum .
Çok teşekkür ederim 🥰
Peki o arabalar çocuklar büyüdükçe de kullanıyor mu?

Herkese merhaba 🥰🤗
Yan yana kullanıyorum baston tipi bebek arabasi park beşik kullanıyoruz 17 aylıklar hala kullanıyoruz

Ulaaaa bir ben mi kalmıştım iki uykuda debelenip duran. Alçak arkadaşlar 😂
İnternette 8-10 gün gözlemle diyor ama benimkiler nettir böyle konularda ortalama 4 gündür böyleler geçireyim gitsin 😂😂
Bugün ilk defa 7:30'da kalktılar şoktayım. Yarım saat uyku bana nasıl iyi geldi🥱
Bizimkiler de iki uyku yapıyorlar canim, bazen 2. Uykuya direndikleri oluyor , egee sabah geç kalkmışlarsa o da 7.30 falan . 7 de kalktıkları zaman genelde iki uyku yapıyorlar.
Sagolun kizlar ben de şaşırdım valla
Varsa nasibi dünyaya gelecek ne diyelim
Bana yardımcı olacak kimse de yok bu süreçte korkmuyorum desem yalan olur
@She-Raa senin minnoş nasıl 3.trimestera girdin artık 😊
Allah kolaylığını verir inşallah canim . Ikizler oyalar bebeği 🤗
Hepsini kaldırdım ben yoksa başa çıkılacak gibi değil çok meraklılar . Çok geçmiş olsn bizde de eşim ağır grip bizde gecmeseydi
En son bizim de öyle olacak muhtemelen. Zaten ev savaş alanı gibi bildiğin. Söyle bi bakıyorum evime bu benim evim mi diyorum.
Herkese merhaba 🥰🤗
ben de bu konuyu çok merak etmiştim hamileyken. Sonra bizim yatak odamıza park beşik sigmayacagi için iki tane anne yani beşik aldik ama 2 yaşına kadar kullanılabilir bişeydi. Lâkin benim oğlan iki kere armut gibi düşünce ona park beşik aldik kendi odamıza uygun ölçüde. Kızım hala ilk aldığımız beşikte yatıyor. O öyle sarkmıyor çok şükür. Yerin varsa park beşik daha kullanışlı olur. Bebek arabasi ise yanyana kullanıyoruz. 2. El almıştık hala kullanıyoruz. Baya kullanışlı oluyor.

Bizimkiler de iki uyku yapıyorlar canim, bazen 2. Uykuya direndikleri oluyor , egee sabah geç kalkmışlarsa o da 7.30 falan . 7 de kalktıkları zaman genelde iki uyku yapıyorlar.

Allah kolaylığını verir inşallah canim . Ikizler oyalar bebeği 🤗

En son bizim de öyle olacak muhtemelen. Zaten ev savaş alanı gibi bildiğin. Söyle bi bakıyorum evime bu benim evim mi diyorum.

ben de bu konuyu çok merak etmiştim hamileyken. Sonra bizim yatak odamıza park beşik sigmayacagi için iki tane anne yani beşik aldik ama 2 yaşına kadar kullanılabilir bişeydi. Lâkin benim oğlan iki kere armut gibi düşünce ona park beşik aldik kendi odamıza uygun ölçüde. Kızım hala ilk aldığımız beşikte yatıyor. O öyle sarkmıyor çok şükür. Yerin varsa park beşik daha kullanışlı olur. Bebek arabasi ise yanyana kullanıyoruz. 2. El almıştık hala kullanıyoruz. Baya kullanışlı oluyor.
Bende aynısını diyorum bu ev benim mi diye😀😀

X