• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitim 😂 Uykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün 😬 Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye 😒 Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.
Yolculuk ne zaman Mı hangi araç ile gideceksiniz?

Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitim 😂 Uykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün 😬 Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye 😒 Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.
O deliksiz uyku modu bizimkilerde bir türlü açılmadı . 😂 saat başı suya kalkarlar , ben onlar kadar su içmiyorum . 😂 bende eğer kendim 5te uyanır baktım uyuyorlar hemen mama yaparım ki daha fazla uyusunlar 😂 bugün hepimiz uyumuşuz o yüzden 7de dikildiler ayağa 😂

Bebeleri yatırdım uzanıyorum çay içmeye bile mecalim yok
Sen nerelerdesin ne yapıyorsun canım?
Afiyet olsun cnm bende regl sancısı çekiyorum 🥴 ilk gün ve kızlara kuduruk ful enerji kıvrılıp sancimi çekmeme bile fırsat yok 😄 annem kalp krizi geçirdik anjiyo oldu şuan iyi çok şükür sallan sullan yaşıyoruz cnm kızlar nasil

Afiyet olsun cnm bende regl sancısı çekiyorum 🥴 ilk gün ve kızlara kuduruk ful enerji kıvrılıp sancimi çekmeme bile fırsat yok 😄 annem kalp krizi geçirdik anjiyo oldu şuan iyi çok şükür sallan sullan yaşıyoruz cnm kızlar nasil
Çok geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın iyi mi?

Çok saol cnm teşekkür ederim dinlenmek için sıcak bir yatak arıyorum 😄 kızlarımin canı saolsun fırsat vermiyorlar simdi uyutmaya çalışıyorum sen neler yapiyosn cnm
Canlari sagolsun🤗
Ben de okul ev cocuklar cok sukur kosturuyorum canim cocuklar cok degisti artik cocuk oldular ilgileri istekleri degisti 🤗

Back