2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitim 😂 Uykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün 😬 Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye 😒 Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.
Yolculuk ne zaman Mı hangi araç ile gideceksiniz?

Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitim 😂 Uykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün 😬 Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye 😒 Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.
O deliksiz uyku modu bizimkilerde bir türlü açılmadı . 😂 saat başı suya kalkarlar , ben onlar kadar su içmiyorum . 😂 bende eğer kendim 5te uyanır baktım uyuyorlar hemen mama yaparım ki daha fazla uyusunlar 😂 bugün hepimiz uyumuşuz o yüzden 7de dikildiler ayağa 😂

Bebeleri yatırdım uzanıyorum çay içmeye bile mecalim yok
Sen nerelerdesin ne yapıyorsun canım?
Afiyet olsun cnm bende regl sancısı çekiyorum 🥴 ilk gün ve kızlara kuduruk ful enerji kıvrılıp sancimi çekmeme bile fırsat yok 😄 annem kalp krizi geçirdik anjiyo oldu şuan iyi çok şükür sallan sullan yaşıyoruz cnm kızlar nasil

Çok saol cnm teşekkür ederim dinlenmek için sıcak bir yatak arıyorum 😄 kızlarımin canı saolsun fırsat vermiyorlar simdi uyutmaya çalışıyorum sen neler yapiyosn cnm
Canlari sagolsun🤗
Ben de okul ev cocuklar cok sukur kosturuyorum canim cocuklar cok degisti artik cocuk oldular ilgileri istekleri degisti 🤗

X