- 19 Ocak 2017
- 6.958
- 20.180
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.841
Geçmiş olsun bir ay kadar önce de biz böyle idik yurtdışından eşim ve kardeşi gelmişti onlar gezdi bizde kaldı bize bulaştı inşallah kolay atlatırsın benim de koku gitti kaka kokusunu anlamıyordum bebeğin sonra geri geldi bebeğin de uzun süre burnu aktı ve halsizdi sonra iyilestik bütün aile sırayla oksurduk eşimde yanımızda değildi şimdi o hasta ikinci defa 4. Günü hastalığın gelince onu karantinaya alacağız inşallah bize bulaşmaz.,, Geçmiş olsun tekrar salgın var.insan sosyalleşmek istiyor bazen de mecbur kalıyor ama hastalık var .
Zorunlu bir sosyalleşmeydi Eş kardeşleri yakıyor demek ki bizi Eşimin kardeşi evlendi ona gittik başka biri olsaydı hiç bir güç beni kışın dışarı çıkartamazdı. Bundan sonra tam kapanmadayım Sizede geçmiş olsun çok. Anneler hastayken çocukların hasta olması daha zor oluyor Olmamaları imkansız zaten ama biz ayakta durabilsek o dönemde keşke Benim eşime hiç bişey olmadı olan bize oldu Bugün biraz daha koku alabiliyorum çok şükür İnşallah bir daha yaşamayız hiç birimiz