Ah canim ya seni korkutmak istemem ama eger simdiden aranizda kaldim gibi yuvarlak sozler soyluyorsa yarin birgun evlenince annem o benim katlanacaksin der. Bencede tavrini simdiden koy seni uzecek cumleler kurmasin annesini uyarsin
Nişanlım beni oyalıyor gibi geliyor sanki bana, sizce de öyle mi acaba bana annemle konuşuyorum deyip konuşmuyor mu
canım benzer durumları bende yaşadım hatta kadın nişanlımı yanımda yarım saatte bir arıyordu.
Bizimle oturun evimiz dubleks diyordu filan.Düşün aynı evde mesajlaşıyorlar bana ergen çocuk mesajları atıyor bir de cvp vermedim diye şikayet ediyordu.
1 kere uyardım nişanlımı kavga ettik annesi tabi savundu baya.istemiyorsun filan annemi dedi bişeyler daha söyledi hatırlayamadım tam şimdi.
Ayrılıyoruz ozaman dedim annemlere söylüyorum ben bu korktu olurmu tamam ben halledicem filan dedi neyse bu düzeldi sonracığıma ama tekrar yaşandı arada kalıyorum annem o filan dedi.dedim ki ya bu konuyu çöz ya da ben çözerim bir seçim yapmak zorunda kalırsın ben böyle kimseyi çekemem.
Düşün 6 senelik ilişkimizi bitirmeyi göze aldım.
Burda okuduklarımdan sonra zerre umrumda da değildi sonradan çekiceğime şimdi çekerim dedim.
Valla annesine ne dedi bilmem ama kadın artık beni taciz etmiyor.Yanımda oğlunu aramıyor bile.konu açılsın siz bilirsiniz kızım filan diyor tabi bunlar nişanlımın yanında ama olsun zaten onsuzda pek görüşmem sanırım onunla.Evlilik biraz politika işi ben bunu anladım.
Hatta geçenlerde 2 patavatsızlık yaptı bizde yemekte aynen en sevimi halimle verdim cevabını gözleri yuvalarından fırlıyacaktı resmen.
Az dişlerini göster sustukça tepene biniyor böyleleri
Bütün hepsi mi böyle yahu, nedir bize çektirdikleri. Sert bi konuşma yapmam gerek, sırf annesi yüzünden bizim de ilişkimiz bitecek bu durumda