2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende aynısını diyorum bu ev benim mi diye😀😀
Bu ev benim mi , aynadaki ben miyim, bu sinirli , tahammülsüz kadın kim. Çok çok bunaldim aslında ama ne bileyim mecburiyetten bisey yapamıyorum. 2 yaşlarını bekliyorum en azından kendileri yemek yedikleri,uyudukları, konustuklar, dertlerini anlattıkları, kendi kendilerine oyun oynayabildikleri zamanları. Büyüdükçe kolaylaşıyor ikizler. Şu 16 ayda hiç dinlenmeden, soluksuz yorgun, bakımsız bir ben oldum. Inşallah norlame dönmek yakındır.

Ahh kuzum sorma çocuklar doğdu eşimin görevleri bi bitmedi birde tayin olduk falan anca rahata erdim çocuklarla hep tek ilgilendim

Kaderdaşız 😂 Neyse toparladıysan sorun yok yalnız ilgilenmek her zaman iyidir 👍 Kalabalığa girersen anlarsın ne demek istediğimi 🙈

Bu ev benim mi , aynadaki ben miyim, bu sinirli , tahammülsüz kadın kim. Çok çok bunaldim aslında ama ne bileyim mecburiyetten bisey yapamıyorum. 2 yaşlarını bekliyorum en azından kendileri yemek yedikleri,uyudukları, konustuklar, dertlerini anlattıkları, kendi kendilerine oyun oynayabildikleri zamanları. Büyüdükçe kolaylaşıyor ikizler. Şu 16 ayda hiç dinlenmeden, soluksuz yorgun, bakımsız bir ben oldum. Inşallah norlame dönmek yakındır.
İnşallah az kaldi cnm zor zamanlarında atlattık şükür benimkiler tuvalet eğitimine erken geçiş yapıyor sanki eeg yaptim diye yanıma geliyo çiş diyorlar bu yaz tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordum benim kızlar benden önce davranacak gibi

Kizlar nasılsınız. Arada girip okuyorum bende vakit buldukça . Beni sorarsınız ehh işte anam ağlıyor 🥴🥴 bebeler 14 aylık oldu . Şükür bir şekilde bakıyorum . Artık birde inekler var o konuda zorlanıyorum. Eşim işten dolayı genelde inek sağım vaktinde evde olmuyor . Bazen yetemiyorum . Ev işi çocuklar hayvanlar derken çok yorucu geçiyor . Ama şükür bu günümüze iyi ki olmuş bidiklarimiz . Çok sevimli oldular . İlk çocuk da çok güzel bir duygu ama ikinci çocuk helede ikizse çok farklı . Nosking Nosking canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin . Rabbim verdiyse vardır bir bildiği .
Kizlar yanlız ben çok korkmaya başladım ya keşke tüpleri baglatsaydim

Kızlar 1 yaş kontrolünde doktorumuz 13. Ayda nimenrix 14. Ayda bexsero aşıları olacaklar dedi şimdi aşının yan etkilerini okuyorumda aranızda yaptıran var mı

Etiketlemediysen yada alıntı yapmadıysan göremem eski mesajlara bakamıyorum yoğunluktan

Süper grip midir nedir o galiba 😬 Burunlar tıkalı öksürükler takır tukur uykular bitik canıma okuyorlar şu ara 😔
Etiketledim aslında gözünden kaçmış olabilir cnm nasılsın minikler nasil

Kızlar 1 yaş kontrolünde doktorumuz 13. Ayda nimenrix 14. Ayda bexsero aşıları olacaklar dedi şimdi aşının yan etkilerini okuyorumda aranızda yaptıran var mı
Çoğumız yaptırdık, biz 4 aylıkken başladık bitti 3 er dozları. Ateş yapıyor. Bi de ağrı yapıyor. yürüyorlarsa bacakları ağrıdığı için yürüyemediler son dozda ama 1 gün sürüyor sadece. Bu aralar menenjit vakaları artmış. Hasta olmalarındansa yan etkileri vız gelir 😅

Etiketledim aslında gözünden kaçmış olabilir cnm nasılsın minikler nasil

Hasta benimkiler bu ara o alarm durumundayım ağır grip geçiriyorlar hiç birşey fayda etmiyor. Bende onlarla beraber hastayım sürünmeye senin anlayacağın sen naptın annen nasıl oldu toparladı mı?

Hasta benimkiler bu ara o alarm durumundayım ağır grip geçiriyorlar hiç birşey fayda etmiyor. Bende onlarla beraber hastayım sürünmeye senin anlayacağın sen naptın annen nasıl oldu toparladı mı?
Daha iyi cnm çok şükür. Benimkilerde bugün başladı öksürük burun akıntısı şahane hafta sonu programımız var salya sümük 🥴 adana yazdan kalma hava ile içimizi ısıtıyor güneş hadi dışarı çık hava çok güzel diye göz kırpmadan durum dolven peçete serum fizyolojik 😁

Daha iyi cnm çok şükür. Benimkilerde bugün başladı öksürük burun akıntısı şahane hafta sonu programımız var salya sümük 🥴 adana yazdan kalma hava ile içimizi ısıtıyor güneş hadi dışarı çık hava çok güzel diye göz kırpmadan durum dolven peçete serum fizyolojik 😁

Salgın varmış zaten ama uzun sürüyor ve mahvediyor şimdiden kolaylıklar diliyorum. Yapıştı 1 haftadır sürünüyoruz 🤦🏼 Havalar güzel olsa ne biz değiliz dışarı çıksan ayrı dert çıkmasan ayrı dert 😔

Salgın varmış zaten ama uzun sürüyor ve mahvediyor şimdiden kolaylıklar diliyorum. Yapıştı 1 haftadır sürünüyoruz 🤦🏼 Havalar güzel olsa ne biz değiliz dışarı çıksan ayrı dert çıkmasan ayrı dert 😔
Geçmiş olsun sende hasta mısın nereden bulaştı?Yolculuk yapacaktîn o ne oldu baz mi geçtin?Ne zamandi?

Geçmiş olsun sende hasta mısın nereden bulaştı?Yolculuk yapacaktîn o ne oldu baz mi geçtin?Ne zamandi?

Yolculuk yaptım o yüzden oldu zaten 😔 Giderken uçakta her zaman bir nezle virüsü alıyoruz aldık oraya gittiğimizde nezlelerdi. Orda da insan etkileşimimiz maksimum olduğundan onlardan da grip aldık tabi grip diyorum ama benim tat koku gittiği için sanırım covidiz yıllar sonra 😬 Ben düşmeyen ateş ve kusma, ishal beraber sıvı kaybına neden olan hastalık olmadığı sürece doktora gitmeyen biri olarak yine gitmedim o yüzden emin değilim net grip mi covid mi 🤦🏼 Tek bildiğim burun boğaz dolu sümüklüyüz 🤣

Yolculuk yaptım o yüzden oldu zaten 😔 Giderken uçakta her zaman bir nezle virüsü alıyoruz aldık oraya gittiğimizde nezlelerdi. Orda da insan etkileşimimiz maksimum olduğundan onlardan da grip aldık tabi grip diyorum ama benim tat koku gittiği için sanırım covidiz yıllar sonra 😬 Ben düşmeyen ateş ve kusma, ishal beraber sıvı kaybına neden olan hastalık olmadığı sürece doktora gitmeyen biri olarak yine gitmedim o yüzden emin değilim net grip mi covid mi 🤦🏼 Tek bildiğim burun boğaz dolu sümüklüyüz 🤣
Geçmiş olsun bir ay kadar önce de biz böyle idik yurtdışından eşim ve kardeşi gelmişti onlar gezdi bizde kaldı bize bulaştı inşallah kolay atlatırsın benim de koku gitti kaka kokusunu anlamıyordum bebeğin sonra geri geldi bebeğin de uzun süre burnu aktı ve halsizdi sonra iyilestik bütün aile sırayla oksurduk eşimde yanımızda değildi şimdi o hasta ikinci defa 4. Günü hastalığın gelince onu karantinaya alacağız inşallah bize bulaşmaz.,,❤️🧡 Geçmiş olsun tekrar salgın var.insan sosyalleşmek istiyor bazen de mecbur kalıyor ama hastalık var .

X