2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hayır hiç sancı hissetmiyorum. Doktor banada iki haftaya doğum olur dedi işte geçen hafta ptesi 20 lerdeydi şimdi böyle olmuş
Evet kuzu anladım bizim gelin gibisin açıklık yok sancı nst de var ama hissetmiyorsun Allahın izniyle dayanırlar belden ağrı kasıkta sancı olursa acil git kuzu ama bu sancıyı hissetmiyorsan bence ağrın da olmaz çocukların kalp ritimleri uyumlu ve çok güzel maşallah

Bende salı gidicem doktora bakalım bu sefer ne dicek

Maşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallah benim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz
Kiloya hiç takilmayin kızlar. Haftası önemli. Benim ilk kızım 1580dogdu solunum sıkıntısı yaşamadık hiç. Arkadaşımın ikizlari de birisi 1500 diğeri de 2500 felan doğdu. 1500 doğan solunum sıkıntısı yasamazken 2500 olan solunum sıkıntısı yasadi. Değişken bir.durum. bebeğe.gore ve haftasına göre değişiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Pozitif düşünmek de.fayda var.

Hakkınızda hayırlısı olsun gelirlerse de inşallah zaten organ gelişimleri vs tamamlanmış olacak

Şimdi bu gruptan ilk doğum yapan N Neyane mı oldu

Ay böyle sancı doğum iletilerini okuyunca bende çok heyecan yapıyorum , geçen salı araştırmada ilk nst çekildi hıc sancı çıkmadı benim artık her 2 haftada bir baglanicam ikizlerde ayrı ayrı 20 dk olması dışında sıkıntı yok , süre çok uzun

Sizde de oluyor mu bilmiyorum da benim son günlerde içeride gaz sıkışması sanırım karnım felaket ağrıyor sertleşip bazen emin olamıyorum acaba kasılma mı diye ama afedersiniz gaz çıkınca geçiyor, yaşayan var mı?? Normalde WC ye çıkma sorunum yok

Evet kesinlikle öyle düşünüyorum aynı şeyi yaşadık yeğenlerimde. Daha düşük kiloda olan daha sağlıklıydi. Bebeğin haftasına uyumlu gelişimi önemli. Sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil ben takılmıyorum hiç.

Nst ikisine de aynı anda bağlanabiliyomuş benim de hep 20/20 40 dk sürüyordu en son gittiğimde doktor ikisine de aynı anda bağlayalaylım dedi 15 dk da bitti iki hafta arası çok uzun ama ben ptesi çekildim hiç sancı çıkmadı Perşembe çekildim 80 ne yakın sancı çıktı haftada iki kere falan bağlanacam ben ( benim düşüncem kafamda öyle plan yaptım ) benimde karnım sertleştiğinde lavaboya gidiyorum geçiyo hemen ne alakası var anlamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…