- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.981
Bakalım kuzum herşey çarşamba belli olacakO zaman hiç korkma kuzum bütün önlemler alınmış 34 sonrası benim doktor çok önemli değil tabi ne kadar kalırsa o kadar iyi ama 34 milat dedi
Evet kuzu anladım bizim gelin gibisin açıklık yok sancı nst de var ama hissetmiyorsun Allahın izniyle dayanırlar belden ağrı kasıkta sancı olursa acil git kuzu ama bu sancıyı hissetmiyorsan bence ağrın da olmaz çocukların kalp ritimleri uyumlu ve çok güzel maşallahHayır hiç sancı hissetmiyorum. Doktor banada iki haftaya doğum olur dedi işte geçen hafta ptesi 20 lerdeydi şimdi böyle olmuş
Kız çok heyecan yaptım yaz bize ha çarşamba kaç haftalık oluyorsun kuzuBakalım kuzum herşey çarşamba belli olacak
Bende salı gidicem doktora bakalım bu sefer ne dicekEvet kuzu anladım bizim gelin gibisin açıklık yok sancı nst de var ama hissetmiyorsun Allahın izniyle dayanırlar belden ağrı kasıkta sancı olursa acil git kuzu ama bu sancıyı hissetmiyorsan bence ağrın da olmaz çocukların kalp ritimleri uyumlu ve çok güzel maşallah
Valla ben de bugün çok heyecanlandım kuzum çarşamba 34+3 olacağım inşallahKız çok heyecan yaptım yaz bize ha çarşamba kaç haftalık oluyorsun kuzu
Hiç kalkma özlem yemeği bile oturduğun yerden ye biraz koru kendini az kaldı sadece 2 hafta dursa belki kuvöze Bile girmezBende salı gidicem doktora bakalım bu sefer ne dicek
Cuma bile alsa nerden baksan 35 te almış oluyor kuzum çok iyiValla ben de bugün çok heyecanlandım kuzum çarşamba 34+3 olacağım inşallah
Aynen canım zaten en en iyi ihtimalimiz 36 diyordu hayırlısıCuma bile alsa nerden baksan 35 te almış oluyor kuzum çok iyi
Öyle yapıyorum canım hep uzanıyorum çoğunlukla iki hafta daha tutabilsem keşkeHiç kalkma özlem yemeği bile oturduğun yerden ye biraz koru kendini az kaldı sadece 2 hafta dursa belki kuvöze Bile girmez
Ben inanıyorum canım duracaklar inşallahÖyle yapıyorum canım hep uzanıyorum çoğunlukla iki hafta daha tutabilsem keşke
Aynen canım 36 en iyi ihtimalle oluyorAynen canım zaten en en iyi ihtimalimiz 36 diyordu hayırlısı
Senin bir kız bir erkek gayet normal benim ikisi de kız ama bunlar da normal dedi doktorBenim en son kız 684 erkek 750 Di kuzu
Kiloya hiç takilmayin kızlar. Haftası önemli. Benim ilk kızım 1580dogdu solunum sıkıntısı yaşamadık hiç. Arkadaşımın ikizlari de birisi 1500 diğeri de 2500 felan doğdu. 1500 doğan solunum sıkıntısı yasamazken 2500 olan solunum sıkıntısı yasadi. Değişken bir.durum. bebeğe.gore ve haftasına göre değişiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Pozitif düşünmek de.fayda var.Maşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallahbenim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nstde baya sancılarım yüksek çıktı. Doktorum çarşamba bir daha görmek istedi eğer bugünkü gibi olursa perşembe Cuma’ya sezeryana alabiliriz dedi. Rahim ağzıma da çok basınç var dedi. Eğer çarşamba yüksek çıkmazsa 10 gün daha dayanacağız dedi. Kiloları da 2200 olmuş hakkimızda hayırlısı artık
Evet kesinlikle öyle düşünüyorum aynı şeyi yaşadık yeğenlerimde. Daha düşük kiloda olan daha sağlıklıydi. Bebeğin haftasına uyumlu gelişimi önemli. Sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil ben takılmıyorum hiç.Kiloya hiç takilmayin kızlar. Haftası önemli. Benim ilk kızım 1580dogdu solunum sıkıntısı yaşamadık hiç. Arkadaşımın ikizlari de birisi 1500 diğeri de 2500 felan doğdu. 1500 doğan solunum sıkıntısı yasamazken 2500 olan solunum sıkıntısı yasadi. Değişken bir.durum. bebeğe.gore ve haftasına göre değişiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Pozitif düşünmek de.fayda var.
Nst ikisine de aynı anda bağlanabiliyomuş benim de hep 20/20 40 dk sürüyordu en son gittiğimde doktor ikisine de aynı anda bağlayalaylım dedi 15 dk da bittiŞimdi bu gruptan ilk doğum yapan N Neyane mı oldu
Ay böyle sancı doğum iletilerini okuyunca bende çok heyecan yapıyorum , geçen salı araştırmada ilk nst çekildi hıc sancı çıkmadı benim artık her 2 haftada bir baglanicam ikizlerde ayrı ayrı 20 dk olması dışında sıkıntı yok , süre çok uzun
Sizde de oluyor mu bilmiyorum da benim son günlerde içeride gaz sıkışması sanırım karnım felaket ağrıyor sertleşip bazen emin olamıyorum acaba kasılma mı diye ama afedersiniz gaz çıkınca geçiyor, yaşayan var mı?? Normalde WC ye çıkma sorunum yok