- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.961
Sancıların kaçlarda çıktı cnm nst nin resmi varsa atarmısınSelam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nstde baya sancılarım yüksek çıktı. Doktorum çarşamba bir daha görmek istedi eğer bugünkü gibi olursa perşembe Cuma’ya sezeryana alabiliriz dedi. Rahim ağzıma da çok basınç var dedi. Eğer çarşamba yüksek çıkmazsa 10 gün daha dayanacağız dedi. Kiloları da 2200 olmuş hakkimızda hayırlısı artık
Hissediyorum akşamları çok oluyor canımCanim sukur kilolari iyi haftalari da ama insallah en az 36ya kadar durur acele etmez kuzular. Sancilari hissediyo musun canim agri oluyo mu soruyorum kusura bakma bizler de tedbir alalim durumlari bilelim.diye
İnşallah kuzum bakalım küveze girer mi dedim. 2500 olup küveze giren de var 2100 olup girmeyen de var dediCanım ikiz olunca normal diyoruz. Kiloları iyi haftaları da umarım biraz daha beklerler ama gelirlerse de sağlıkla gelsinler
Geçen haftalarda 20lerde çıkıyordu canım bugün 48-50lere dayandı resmi yok direk hocaya gösterdiler sonuçları çünküSancıların kaçlarda çıktı cnm nst nin resmi varsa atarmısın
Benim 80 lerde çıkıyo iki hafta verdi doktor doğumaHissediyorum akşamları çok oluyor canım
İnşallah kuzum bakalım küveze girer mi dedim. 2500 olup küveze giren de var 2100 olup girmeyen de var dedi
Geçen haftalarda 20lerde çıkıyordu canım bugün 48-50lere dayandı resmi yok direk hocaya gösterdiler sonuçları çünkü
Anladım canım benim rahim ağzı da baya kısalmış ondan diyor galiba inşallah ne kadar tutarsak kardır dururlar biraz dahaBenim 80 lerde çıkıyo iki hafta verdi doktor doğuma
Bugün hoca da diğerini ölçmeden biri daha minnak olabilir dedi ölcunce oy maşallah aynilar,ikizlerden biri farklı olabiliyo dedi.Maşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallahbenim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nstde baya sancılarım yüksek çıktı. Doktorum çarşamba bir daha görmek istedi eğer bugünkü gibi olursa perşembe Cuma’ya sezeryana alabiliriz dedi. Rahim ağzıma da çok basınç var dedi. Eğer çarşamba yüksek çıkmazsa 10 gün daha dayanacağız dedi. Kiloları da 2200 olmuş hakkimızda hayırlısı artık
İnsallah agrilar diner ve en az 36ya kadar dururlar canim 3 haftacik sadece dururlar bence annesi stres yapmaHissediyorum akşamları çok oluyor canım
İnşallah kuzum bakalım küveze girer mi dedim. 2500 olup küveze giren de var 2100 olup girmeyen de var dedi
Geçen haftalarda 20lerde çıkıyordu canım bugün 48-50lere dayandı resmi yok direk hocaya gösterdiler sonuçları çünkü
Kuzum ciger geliştirici iğne olmuş muydun olmadıysa tedbir için ol bence. Nst ye gelince 3 tane dağ gibi hareket varsa sancı yoğun oluyor canım düzenli olarakHissediyorum akşamları çok oluyor canım
Benim doktorum boşuna 34 ü hedef koymamış o zaman canım görüyorum ki bu haftalarda doğum oluyor İkizde büyük ihtimalle zaten 34 de tamamlıyormuş organlar kendiniSelam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nstde baya sancılarım yüksek çıktı. Doktorum çarşamba bir daha görmek istedi eğer bugünkü gibi olursa perşembe Cuma’ya sezeryana alabiliriz dedi. Rahim ağzıma da çok basınç var dedi. Eğer çarşamba yüksek çıkmazsa 10 gün daha dayanacağız dedi. Kiloları da 2200 olmuş hakkimızda hayırlısı artık
Benim de kız 3 gün geri canım ve baştan beri bu böyle ya 3 gün ya 4 gün geri çıkıyorÖyle canım benim ilk zamandan beri öyle hiç takılmıyorum doktor aynı gidip birinin geri kalması problem demişti biz de en başından beri öyle. Tüp bebek benim birisi daha geç tutunmuş
Nst kağıdı varsa atar mısın canım bu konuda artık uzman oldumBenim 80 lerde çıkıyo iki hafta verdi doktor doğuma
Gram olarak ne kadar fark oluyor canımMaşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallahbenim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz
Nst kağıdı varsa atar mısın canım bu konuda artık uzman oldum
Canım ilk başlarda 10 gr fark vardı en son 60 gr kadar çıktı. Sonlara doğru daha da artıyormuş . Ama gram olarak değilde aradaki fark yüzdesi önemli demişti perinotolog bizim yüzde 4. (%20 ye kadar normal kabul ediliyor )Gram olarak ne kadar fark oluyor canım
Peki bu şiddetle olan sancıları hissediyor musun canım baya düzenli sancıların ama 100 e vurmamış henüz bizim gelinin senin gibiydi nst si 2 hafta sonra doğum yaptı ama o hiç hissetmiyor du sancıyı yani çok hafif dağcık dediğim şey de zikzak oluyor ya canım onlar onda 3 tane olunca doktor düzenli diyor ama baktım seninki 60 70 bandındaEki Görüntüle 2757748
Dün çekildim canım
İnşallah kuzumCanım benim içini ferah tut 10 gün daha dayanırlar
İnşallah ne kadar dururlarsa kardır canım en azından 2.5 kilo olsalarİnsallah agrilar diner ve en az 36ya kadar dururlar canim 3 haftacik sadece dururlar bence annesi stres yapma
Oldum ben 32de 2 doz kuzum. Doktorum da dedi biz her önlemimizi aldık ama dursalar biraz daha iyi dediKuzum ciger geliştirici iğne olmuş muydun olmadıysa tedbir için ol bence. Nst ye gelince 3 tane dağ gibi hareket varsa sancı yoğun oluyor canım düzenli olarak
Aynen canım ondan içim rahat ve zaten geçen haftadan beri aşırı ağırlaştım ne uyku ne nefes. Anlamıştım sancı çıkacağınıBenim doktorum boşuna 34 ü hedef koymamış o zaman canım görüyorum ki bu haftalarda doğum oluyor İkizde büyük ihtimalle zaten 34 de tamamlıyormuş organlar kendini
İkizlerin kalp ritimleri çok güzel uyumlu düzenliEki Görüntüle 2757748
Dün çekildim canım
O zaman hiç korkma kuzum bütün önlemler alınmış 34 sonrası benim doktor çok önemli değil tabi ne kadar kalırsa o kadar iyi ama 34 milat dediİnşallah kuzum
İnşallah ne kadar dururlarsa kardır canım en azından 2.5 kilo olsalar
Oldum ben 32de 2 doz kuzum. Doktorum da dedi biz her önlemimizi aldık ama dursalar biraz daha iyi dedi
Aynen canım ondan içim rahat ve zaten geçen haftadan beri aşırı ağırlaştım ne uyku ne nefes. Anlamıştım sancı çıkacağını
Benim en son kız 684 erkek 750 Di kuzuCanım ilk başlarda 10 gr fark vardı en son 60 gr kadar çıktı. Sonlara doğru daha da artıyormuş . Ama gram olarak değilde aradaki fark yüzdesi önemli demişti perinotolog bizim yüzde 4. (%20 ye kadar normal kabul ediliyor )
Hayır hiç sancı hissetmiyorum. Doktor banada iki haftaya doğum olur dedi işte geçen hafta ptesi 20 lerdeydi şimdi böyle olmuşPeki bu şiddetle olan sancıları hissediyor musun canım baya düzenli sancıların ama 100 e vurmamış henüz bizim gelinin senin gibiydi nst si 2 hafta sonra doğum yaptı ama o hiç hissetmiyor du sancıyı yani çok hafif dağcık dediğim şey de zikzak oluyor ya canım onlar onda 3 tane olunca doktor düzenli diyor ama baktım seninki 60 70 bandında