2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sancıların kaçlarda çıktı cnm nst nin resmi varsa atarmısın

Canim sukur kilolari iyi haftalari da ama insallah en az 36ya kadar durur acele etmez kuzular. Sancilari hissediyo musun canim agri oluyo mu soruyorum kusura bakma bizler de tedbir alalim durumlari bilelim.diye
Hissediyorum akşamları çok oluyor canım
Canım ikiz olunca normal diyoruz. Kiloları iyi haftaları da umarım biraz daha beklerler ama gelirlerse de sağlıkla gelsinler
İnşallah kuzum bakalım küveze girer mi dedim. 2500 olup küveze giren de var 2100 olup girmeyen de var dedi
Sancıların kaçlarda çıktı cnm nst nin resmi varsa atarmısın
Geçen haftalarda 20lerde çıkıyordu canım bugün 48-50lere dayandı resmi yok direk hocaya gösterdiler sonuçları çünkü

Benim 80 lerde çıkıyo iki hafta verdi doktor doğuma

Maşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallah benim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz
Bugün hoca da diğerini ölçmeden biri daha minnak olabilir dedi ölcunce oy maşallah aynilar,ikizlerden biri farklı olabiliyo dedi.
Sağlıklı olsunlar yeter canım benim.Farki kapatırlar büyümeleri şuan hızlandı minnoş kızlarımızın.

Canım benim içini ferah tut 10 gün daha dayanırlar

İnsallah agrilar diner ve en az 36ya kadar dururlar canim 3 haftacik sadece dururlar bence annesi stres yapma

Kuzum ciger geliştirici iğne olmuş muydun olmadıysa tedbir için ol bence. Nst ye gelince 3 tane dağ gibi hareket varsa sancı yoğun oluyor canım düzenli olarak

Benim doktorum boşuna 34 ü hedef koymamış o zaman canım görüyorum ki bu haftalarda doğum oluyor İkizde büyük ihtimalle zaten 34 de tamamlıyormuş organlar kendini

Gram olarak ne kadar fark oluyor canım
Canım ilk başlarda 10 gr fark vardı en son 60 gr kadar çıktı. Sonlara doğru daha da artıyormuş . Ama gram olarak değilde aradaki fark yüzdesi önemli demişti perinotolog bizim yüzde 4. (%20 ye kadar normal kabul ediliyor )

Peki bu şiddetle olan sancıları hissediyor musun canım baya düzenli sancıların ama 100 e vurmamış henüz bizim gelinin senin gibiydi nst si 2 hafta sonra doğum yaptı ama o hiç hissetmiyor du sancıyı yani çok hafif dağcık dediğim şey de zikzak oluyor ya canım onlar onda 3 tane olunca doktor düzenli diyor ama baktım seninki 60 70 bandında

Canım benim içini ferah tut 10 gün daha dayanırlar
İnşallah kuzum
İnsallah agrilar diner ve en az 36ya kadar dururlar canim 3 haftacik sadece dururlar bence annesi stres yapma
İnşallah ne kadar dururlarsa kardır canım en azından 2.5 kilo olsalar
Kuzum ciger geliştirici iğne olmuş muydun olmadıysa tedbir için ol bence. Nst ye gelince 3 tane dağ gibi hareket varsa sancı yoğun oluyor canım düzenli olarak
Oldum ben 32de 2 doz kuzum. Doktorum da dedi biz her önlemimizi aldık ama dursalar biraz daha iyi dedi
Benim doktorum boşuna 34 ü hedef koymamış o zaman canım görüyorum ki bu haftalarda doğum oluyor İkizde büyük ihtimalle zaten 34 de tamamlıyormuş organlar kendini
Aynen canım ondan içim rahat ve zaten geçen haftadan beri aşırı ağırlaştım ne uyku ne nefes. Anlamıştım sancı çıkacağını

O zaman hiç korkma kuzum bütün önlemler alınmış 34 sonrası benim doktor çok önemli değil tabi ne kadar kalırsa o kadar iyi ama 34 milat dedi

Benim en son kız 684 erkek 750 Di kuzu

Hayır hiç sancı hissetmiyorum. Doktor banada iki haftaya doğum olur dedi işte geçen hafta ptesi 20 lerdeydi şimdi böyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…