2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yok maalesef keşke öyle olsa da azıcık daha ilaç verse bende biraz mutlu olucam ama bunu bile zar zor verdi Türkiye’de doktorlar hemen veriyor ama avrupadakiler bir hastaya ilaç verirken sanki zehir vermiş gibi ay acaba yanlış bir şey mi yaptım gibi davranıyorlar:)Kendim de sağlıkçıyım ordan biliyorum.Ha bu arada tüp bebekle hamile kaldım progestan kullanıyorum dediğimde de aman allahım hemen bırak demişti zamanında yani bilerek ve isteyerek vermiyorlar zarar olduğunu düşünüp

Aslında yaklaşım doğru sonuçta sağlıklı rahim sağlıklı bebeği her türlü doğuruyor bazı doktorlar önlem adı altında çok fazla gereksiz hormon kullandırıyor bana da bu mantıklı gelmiyor

Anladım. Şimdi nasılsınız ?

yesim35_88 nasılsın canım kontrol nasıl geçti?
Canım sağolasın iyiyiz şükür rahim uzunlugu 37 mm çıktı vajinal.Spekulumla da muayene oldum aciklik vs yok çok şükür herşey yolunda çıktı.Kizlarimda gayet iyi teyzesi iki hafta sonra tekrar gideceğiz.İki doz ciğer geliştirici oldum,24 saat snra diğer iki dozu olcam.Sifa olsun yavrularima.Mutlu ayrıldık klinikten,hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah .

İdari izin 24+0dan itibaren basliyor canim
Bu idari izin ikiz gebeliklerde normalde veriliyor mu yoksa covid dolayısıyla mı düzenlenmeye başlandı?
Ben devlet memuruyum bu konuda bildiğim tek şey bizim doğum izninin 18 hafta olduğu. Nasil oluyor 24.haftada idari izin kullancam ben diyene veriyorlar mı?

Covidden dolayi yapilan bi duzenleme ikiz ya da tek gebelik farketmiyor canim. Kamu kuruluslari icin cikan bi karar ozelde isleyisi nasil onu bilmiyorum

Resmi kurumda çalışan gebelere veriliyo covid dolayısıyla.

Ay çok şükür canım. İyi olsunlar bal kızlar kiloları nasıl canım ? Ciğer gelistiriciyi önlem amaçlı mi yaptı bana da yapar mı acaba bir daha ki gitmeme ?

Ay çok şükür canım. İyi olsunlar bal kızlar kiloları nasıl canım ? Ciğer gelistiriciyi önlem amaçlı mi yaptı bana da yapar mı acaba bir daha ki gitmeme ?
Evet canım tamamen önlem amaçlı ikizlerin ne zaman geleceği belli olmuyo diye.Hatirlat doktoruna istersen benim doktorum önceki gitmem de planlamisti yapilmasini.
1130/1139 olmuşlar teyzesi doktorum kg a daha ulasmamislardir ama bakalım dedihoca da sasirdi.Sukur içim rahat gidiyorum evime.

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nstde baya sancılarım yüksek çıktı. Doktorum çarşamba bir daha görmek istedi eğer bugünkü gibi olursa perşembe Cuma’ya sezeryana alabiliriz dedi. Rahim ağzıma da çok basınç var dedi. Eğer çarşamba yüksek çıkmazsa 10 gün daha dayanacağız dedi. Kiloları da 2200 olmuş hakkimızda hayırlısı artık

Canim sukur kilolari iyi haftalari da ama insallah en az 36ya kadar durur acele etmez kuzular. Sancilari hissediyo musun canim agri oluyo mu soruyorum kusura bakma bizler de tedbir alalim durumlari bilelim.diye

Maşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallah benim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz

Maşallah onlara . Zamanını beklesinler inşallah benim kızlardan biri daha minnoş aralarında hep 1 hafta oluyor sağlıklı olsunlar da artık kilo önemli değil diyoruz
Benim de oyle aralarinda 1 hafta var doktor normal olabilir dedi takmiyorum oyle olunca

Canım ikiz olunca normal diyoruz. Kiloları iyi haftaları da umarım biraz daha beklerler ama gelirlerse de sağlıkla gelsinler

Öyle canım benim ilk zamandan beri öyle hiç takılmıyorum doktor aynı gidip birinin geri kalması problem demişti biz de en başından beri öyle. Tüp bebek benim birisi daha geç tutunmuş
Benim de oyle en bastan beri geri tek yumurta ikizlerinde sorun ama cift yumurta ikizleri sorun degil dedi. Benim de tup bebek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…