2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah güzel haberlerle dön. Çanta daha çok eksik bezleri koymadım nemlenmesin diye . Biberon yıkamadim daha . Müslin örtü falan da koysam mi acaba
Sağol canım inşallah.
Müslin ben koyacağım pusetlerinin icind sermelik ve puset üzerine örtmek için.Puset örtüleri bana çok kalın geliyo diktirmedim.Annem muslin dikti ponponlu onları örtecegiz.Benimde biberonlar vs yikancak bekliyo hepsi.Cocuk odası pazar yeri gibi dolap gelse de bı düzene koysam

Müslin bana da mantıklı geliyor. Ay benim de her yer her yerdeydi dolap gelince yerleşti beşikleri de kurulu bıraktım

Allah razı olsun. Artarsa giderim muhakkak artık. Çok sagol. Haftada 1 prolutona ve günde 4 progesteron fitile ragmen olunca korktum.
Nerdeyse hepimiz yasadik canim bu tur lekelenmeler bise olmaz insallah ilaclara devam ekstra bi durumda mutlaka git hastaneye
Kiloları nasıldı acaba oyuzden mi girmedilerki inşallah sıkıntı olmaz
Normallerdi haftalarina gore onde degillerdi canim hatta biri daha zayifti sukur sagliklari yerindeydi senin de bebisler sorun yasamaz icini ferah tut

Gelmeyecek Allahın izniyle şimdi nasılsın ağrı vs var mı canım
Ağrım falan hiç bi şikayetim yok önceden kaburgalarımın orası çok ağrırdı göbeğimden zor hareket ederdim hep elimle tutardım ağır gelirdi şimdi çok hafiflemiş hissediyorum yatakta sağa sola bile çok rahat dönebiliyorum bakalım hayırlısı salı tekrardan gidicem doktora ne dicek

Dualarım seninle canım Allahın izniyle vaktinde gelecekler inşallah

Bugun gittim salı günü gidicem bi daha ama doktor sancın artar suyun nişanın gelirse hemen gel dedi
canim sakin kal, aramizda 10 gun kadar var galiba, bu hafta basi 32+4 iken gittigim perinatolog 32 hafta ikizlerde cok iyi bir hafta, korkma simdi kuveze girseler de en fazla 2 haftaya cikarlar demisti. ki bizimkiler dopplerde 1920-1950gram gorundu, maasallah senin bebeklerinin kilosu cok daha iyiymis.sen de korkma,2 haftadir her gittigimde doktorum bana da erken dogum riski, acil doguma alacagim vs. diyor hep bir panikle ordan oraya kosturuyoruz. ama iyi gidiyoruz bak simdilik gelen giden olmadi. stres yapma aninda kasilmalar basliyor yoksa.zamaninda gelsin miniklerin insallah, ama haftan da iyi, uzulme, sakin kal olurmu?

Bugun gittim salı günü gidicem bi daha ama doktor sancın artar suyun nişanın gelirse hemen gel dedi
Geçmiş olsun canım. Benim ilk kızım 35+0 da doğdu. Organları gelişmişti. Solunum cihazına da bağlanmadi. 21 gün kuvozde kaldı. Emme refleksi gelismemisti sadece ve gelişim olarak 3hafta geri doğdu o yüzden kaldı kuvozde. Sağlıklı olsunlar da kuvozde kalırlar mi diye de stres yapma.

Zaman yaklaştıkça insan korkuyor merak ediyor bi bilinmezliğin içindeymiş gibisin evde sürekli yatıyorum zaten inşallah benim miniklerimde zamanını bekler çok sağolun bu tarz hikayeler duymak insana umut veriyor

Kızlar 20 haftalık gebelikte bebek hareketini gün içinde düzenli hissediyor muydunuz? Günde bi iki kere hissediyorum genellikle gece normal mi

Zaman yaklaştıkça insan korkuyor merak ediyor bi bilinmezliğin içindeymiş gibisin evde sürekli yatıyorum zaten inşallah benim miniklerimde zamanını bekler çok sağolun bu tarz hikayeler duymak insana umut veriyor
Hiç bir şey olmaz canım korkma benim yengem her iki bebeğini de erken doğurdu kızı daha erken ve küçük olmasına rağmen kuvöze bile girmedi tamamen bebek gelişimi ile ilgili ama ikisi de çok şükür çok sağlıklı. Onlar tam küçük mucize kahraman oluyor güven bebeklerine. İnşallah zamanını bekler ama erken olursa da gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…