2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra birden fazla yumurtaya büyümesi muhtemel diye duydum ama hurafe mi bilmiyorum aslında
Hep de hapı bırakanların çoklu gebelik yaşaması da ne bileyim

Rekor sende kalsın bacım Allah isteyenlere gani gani versin ben bi taneye bile yokum

Nadiren de olsa olabiliyor dedi doktor
Cyclo progynova verdi etkisi daha yüksek dedi
Bir iki ay bunu kullanıp tekrar kontrole giderim döngü arasında o da bi ise yaramazsa spiral taktiririm muhtemelen
Gerçi olacağı da yok da şansa bırakmam yine de

Amaa miii çok zorladım uyumak icin olmadı onun yüzünden mi cekiyorum şimdi

Ah ablam hamileliklerinde fosur fosur uyudu bebeleride hep uyurdu o yüzden sanki Hiç uyku eğitimi filan vermedi. 20 yıl önce koçlar yoktu Koyduğu gibi uyurdu bebeler. Hemde saatlerce. Korkar gider bakardık nefes alıyor mu diye öyle bir uyku

Kız cyclonun beyaz haplarını kullanmıştım ben tutunması için Aman ha Kahverengileri düzenli kullan

Arkadaslar ne yapsam etsem bilemedim. Benımkıler mama sandalyesinden ayaga kalkıyor. Oturmak istemiyorlar. Oyuncak koydum olmadı kemeri bagladım çok aglıyorlar. Yer sofrası denedim durmuyorlar sofrada gezinıyorlar
Ek gıdası yetmiyormuş gibi sandalyede oturtmaya çalışıyorum. Yemekleri kendı yesın dedim renkli renkli yiyecekler koydum gene olmadı. Bilemiyorum.artık napcam tıkandım bunaldım

Testler güvenilir değil en net sonucu kk üyeleri söyler
Boşa para verme aç bi konu emin ol

Konuyu bosver test yap bacim

Aynı şeyler bende de vardı. Her şeyi denedim senin gibi. Kollarım agriyodu. Bir elimde kitap onlara gösterip bir elimde kaşık. Yerde falan zaten yerinde durmaları çok zor. İyi ki mama sandalyeleri var. Ben kemersiz kesinlikle koymuyorum. Onlar aglasalarda takıyorum. Bir süre sonra susuyolar. Zaten şimdi takınca bir şey demiyolar alıştılar. Benimkiler de saniyesinde ayağa kalkıyor çünkü.
Hiç onaylamadigim bir şeyi yapmak zorunda kaldım. Sadece yemek yerken ekran açıyorum. Tek bebekle bile zor iki bebekle iyice sıkıştım. 14. Aylarına yakın başladım. Şimdi tabaklar bitiyor. Ben daha az sinirleniyorum. Çünkü onlar reddettikce ben de çok geriliyodum. Doğal olarak yansıyordu. Sen de yap diye demiyorum tabi ama ben böyle devam ediyorum şuan. Dediğim gibi sadece yemek yedirirken. Bitirdikleri gibi kapatıyorum. Sonra aglasalarda zirlasalarda açmıyorum.

Tek secenek tv mi yani çok sinirli biri oldum cıktım. Kemer aglamaklada kalmıyor kendını atıyor kızım saga sola gelde çözme. Sen mı yediriyorsun kendilerimı yiyor coğunlukla.

Tek secenek tv mi yani çok sinirli biri oldum cıktım. Kemer aglamaklada kalmıyor kendını atıyor kızım saga sola gelde çözme. Sen mı yediriyorsun kendilerimı yiyor coğunlukla.
Belki başka seçeneklerde vardır ama bilmiyorum bu konuda çok huzursuzum. Ama elimden başka bir şey gelmedi. Ben de aşırı sinirli biri oldum. Hangisi iyi bilmiyorum. Sinirlenmek mi ? Ekran mı ?
Genelde kendim yediriyorum. Bisküvi makarna yiyebileceği meyve falan olursa ellerine veriyorum. Ama çoğunluk bende hala.

ayyy test yap hemen

Benmkilerde tv de bebek sarkıları açiyorum öyle yediriyorum öne egiliyorlar kollarini cıkariyorlar kalkip gitmek istiyorlar yaocak baska carem kalmadı. Kendim şarkı söyleyip oyalamaya calısıyodum ilk baslarda ama yeterli gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…