- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.921
Doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra birden fazla yumurtaya büyümesi muhtemel diye duydum ama hurafe mi bilmiyorum aslındaYalnız hayatının en büyük şokunu yaşardın ..
Bu arada ikizden sonra üçüzü olan çok insan var.Bir arkadaşım hapla korunuyorken antibiyotik kullanmış. Antibiyotik hapın etkisini azaltıyomuş o ay hamile kalmıştı.
Rekor sende kalsın bacım Allah isteyenlere gani gani versin ben bi taneye bile yokumSeni çok iyi anlıyorum aslında . Ben kese muayenedine gidince 4 kese var dedi ben resmen lal oldum konuşamadım . Kadına yanlış görüyorsunuz diye kaç defa baktırdım . En sonunda bir de sen bak istersen dedio günü hiç unutamıyorum 3 çocuk artı dördüz bir anda 7 çocuk diyip diyip dolaşıyordum . Kafa yemelik bir durum resmen . Aman bacım dikkat her önlemi aynı anda kullan artık . 5 çocuklu rekorum sana geçer her an
Nadiren de olsa olabiliyor dedi doktorBizim saatler de böyle nerdeyse. Ama gece de oğlum uyanıyor genelde, saat 3 le 4 arasını belledi. Tam benim yanımda oğlanın yatağı çözümü bi açıyorum dikilmiş bana bakıyor. Ay korkuyorum bi anda. bi de uzanıp koluma dokunuyor. Hem komik hem korku sahnesi gibi. Çocuklar doğduğundan beri en korktuğum şey gece yarısı bana bakan açık iki göz görmek
Ay cidden Allah korumuş. Hangi hapı kullanıyordun, neden korumamış acaba , hiç böyle bisey duymamıştım. Iyi ki gitmişsin doktora.
Kaldırır bacım tekli gebeliği de kaldırır daNossum Allah korumus senive hepimizi korusun bizim bünyeler bi cogul gebeligi daha kaldıramaz
Amaa miii çok zorladım uyumak icin olmadıHamilelikte çok uyuyanın bebesi uyur, uyumayanın uyumaz lafı tuttu mu onu merak ettim. Doğruya gidiyor
Isteyenlere versin bize yettiKaldırır bacım tekli gebeliği de kaldırır da
Daha fazla cocugu kaldıramaz hepimiz ikizlerle cortladık çoktan
Amaa miii çok zorladım uyumak icin olmadıonun yüzünden mi cekiyorum şimdi
Nadiren de olsa olabiliyor dedi doktor
Cyclo progynova verdi etkisi daha yüksek dedi
Bir iki ay bunu kullanıp tekrar kontrole giderim döngü arasında o da bi ise yaramazsa spiral taktiririm muhtemelen
Gerçi olacağı da yok da şansa bırakmam yine de
Testler güvenilir değil en net sonucu kk üyeleri söylerO değildeNosking senle uğraşıyoz burda da benimde düzene girmiş olan adetim 2 gün geçti
Bugün eşim buzluktan kaşar çıkarmış tost yapmış, resmen buzluk tadı aldım midem bulandıBende patladım mı acaba
Gidip test yapmak yerine konu mu açsam hamile miyim diye
Konuyu bosver test yap bacimO değildeNosking senle uğraşıyoz burda da benimde düzene girmiş olan adetim 2 gün geçti
Bugün eşim buzluktan kaşar çıkarmış tost yapmış, resmen buzluk tadı aldım midem bulandıBende patladım mı acaba
Sende yok mu 4 numara planıKonuyu bosver test yap bacim
Aynı şeyler bende de vardı. Her şeyi denedim senin gibi. Kollarım agriyodu. Bir elimde kitap onlara gösterip bir elimde kaşık. Yerde falan zaten yerinde durmaları çok zor. İyi ki mama sandalyeleri var. Ben kemersiz kesinlikle koymuyorum. Onlar aglasalarda takıyorum. Bir süre sonra susuyolar. Zaten şimdi takınca bir şey demiyolar alıştılar. Benimkiler de saniyesinde ayağa kalkıyor çünkü.Arkadaslar ne yapsam etsem bilemedim. Benımkıler mama sandalyesinden ayaga kalkıyor. Oturmak istemiyorlar. Oyuncak koydum olmadı kemeri bagladım çok aglıyorlar. Yer sofrası denedim durmuyorlar sofrada gezinıyorlar
Ek gıdası yetmiyormuş gibi sandalyede oturtmaya çalışıyorum. Yemekleri kendı yesın dedim renkli renkli yiyecekler koydum gene olmadı. Bilemiyorum.artık napcam tıkandım bunaldım
Tek secenek tv mi yaniAynı şeyler bende de vardı. Her şeyi denedim senin gibi. Kollarım agriyodu. Bir elimde kitap onlara gösterip bir elimde kaşık. Yerde falan zaten yerinde durmaları çok zor. İyi ki mama sandalyeleri var. Ben kemersiz kesinlikle koymuyorum. Onlar aglasalarda takıyorum. Bir süre sonra susuyolar. Zaten şimdi takınca bir şey demiyolar alıştılar. Benimkiler de saniyesinde ayağa kalkıyor çünkü.
Hiç onaylamadigim bir şeyi yapmak zorunda kaldım. Sadece yemek yerken ekran açıyorum. Tek bebekle bile zor iki bebekle iyice sıkıştım. 14. Aylarına yakın başladım. Şimdi tabaklar bitiyor. Ben daha az sinirleniyorum. Çünkü onlar reddettikce ben de çok geriliyodum. Doğal olarak yansıyordu. Sen de yap diye demiyorum tabi ama ben böyle devam ediyorum şuan. Dediğim gibi sadece yemek yedirirken. Bitirdikleri gibi kapatıyorum. Sonra aglasalarda zirlasalarda açmıyorum.
Belki başka seçeneklerde vardır ama bilmiyorum bu konuda çok huzursuzum. Ama elimden başka bir şey gelmedi. Ben de aşırı sinirli biri oldum. Hangisi iyi bilmiyorum. Sinirlenmek mi ? Ekran mı ?Tek secenek tv mi yaniçok sinirli biri oldum cıktım. Kemer aglamaklada kalmıyor kendını atıyor kızım saga sola gelde çözme. Sen mı yediriyorsun kendilerimı yiyor coğunlukla.
İkiz annelerinin hepsi nau nau diyorOohh no no no
O değildeNosking senle uğraşıyoz burda da benimde düzene girmiş olan adetim 2 gün geçti
Benmkilerde tv de bebek sarkıları açiyorum öyle yediriyorum öne egiliyorlar kollarini cıkariyorlar kalkip gitmek istiyorlar yaocak baska carem kalmadı. Kendim şarkı söyleyip oyalamaya calısıyodum ilk baslarda ama yeterli gelmediTek secenek tv mi yaniçok sinirli biri oldum cıktım. Kemer aglamaklada kalmıyor kendını atıyor kızım saga sola gelde çözme. Sen mı yediriyorsun kendilerimı yiyor coğunlukla.