- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.901
Benim çatlamayla ilgili hiç sıkıntım olmadı çatır çatır çatladilar hepÜçünü birden çatlatabiliyormusun folikül önemli değil benim 5 tane birden büyüyor ilaçsızAma çatlamıyor Çatlamadığı içinde kist oluşuyor. Ondan sen çok kanama diyince kist dedim direk
Hap korumamış ama Lh şoka girmiştirBen bunları nasıl çatlatıcam diye
Benim çatlamayla ilgili hiç sıkıntım olmadı çatır çatır çatladilar hep
Ama birden fazla yumurtaya ilk defa denk geldim
Tedavi öncesi amh 0.8di yumurtalik hacmi de çok küçük demişti doktor
Olmaz dememek lazım hapla korunan arkadaşlar gidip spiral taktirin hapı bırakmayın esiniz de prezervatif kullansin
Hepsine rağmen oluyorsa olsun zaten o bebek dunyaya öyle azimli insanlar lazim
Ben de o yüzden şok oldum ya zatenKız o Amh ile iyi becermişsin 3 folikül birden büyütmeyi. Bence senin yanlış ölçmüşler amhı bir daha ölçtürsene bişi deniyelim
Uyuduklarında yanlarına girsem hemen uyanıyorlar o yüzden hiç denemedimBen odayı 9. Ayda ayırdım verdiğim en doğru karardı hem onların hem bizim uyku kalitemiz arttı . Bizde uyandırma sorunu yok . Birbirilerinin seslerine uyanmıyorlar şükür. Ama baştan beri Yanyana yatırdım hep ben belki ondan alıştılar . Uyuduktan sonra aynı odaya koymayı denedin mi . Geceleri çok ağlıyorlar mı . Birbirlerini uyandıracak kadar .
Bak sen şu işe direkten dönmüşsün 90. DakikadaKizlar bu arada doktora gittim kanama için
Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş
Hap korumamış bunca zaman boş yere kullanmışım
Doktor 3 tane folikul gördü ultrasonda
Hapa rağmen yumurtlamaya devam etmişim
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Hap korumamis ama Allah korumuş
Allah korusun avatarBak sen şu işe direkten dönmüşsün 90. Dakikada
Ben de o yüzden şok oldum ya zaten
İlaçla aşılamada 4 tane olmuştu zamaninda
Valla çiğneme konusunda ayrı bir yetenekleri var zaten ne versem çiğniyorlar ilk önce bende şaşırıyordum ama alıştım artıkO kadar çeşit çeşitler ki benim kızda ön 4 dişini birden çıkarmaya çalışıyor
Oğlanda üst dişini tek çıkartıyor. Birinin acelesi var diğeri dur ya daha karpuz kesecez edasında
Senin kızın koparmaktan çok çiğnemeye ihtiyacı var herhalde
Tam anlamiyla 15 aylikken teke dustuler canim 14ten sonra dalgalanmali gecti 15te teke dustuk sukurSeninkilerin saatleri nasıl şuan nos?
Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün
Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi
Benimkiler keşke 7de kalksa5.30-6 bilemedin 6.30
Oğlum öğlen uykusunda 2 saat rahat uyuyor bazen 2.5 bazen 3 e yaklaşıyor. Bende ellemiyorum artık. Kızım da tam 1 saat sonra uyanıyor. Bazen geri uyutuyorum. Ama bugün yarım saatten fazla salladım bana mısın demedi. 2. Uykuya yatırmadım ama çokta istemedi zaten. Bakalım gece nasıl geçecekEn büyük korkum bu işte alışkanlıkları birlikte değiştirmeneleri.
Kabus gibi yaa gerçekten. Benim kadar uykuyu seven biri için özellikleElo bu kabus filan olmalıBence biri seni uyandırsın
Biz ağustosun 14ün de tam 15 aylıkTam anlamiyla 15 aylikken teke dustuler canim 14ten sonra dalgalanmali gecti 15te teke dustuk sukur
Yalnız hayatının en büyük şokunu yaşardın ..Kizlar bu arada doktora gittim kanama için
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Gece uykularini diş cok etkiliyor ama 18aya dogru onemli bir duzelme oluyor yakin tarihler evet ama 1 hafta bile cok farkediyor su donemde emin ol duzelecektirOğlum öğlen uykusunda 2 saat rahat uyuyor bazen 2.5 bazen 3 e yaklaşıyor. Bende ellemiyorum artık. Kızım da tam 1 saat sonra uyanıyor. Bazen geri uyutuyorum. Ama bugün yarım saatten fazla salladım bana mısın demedi. 2. Uykuya yatırmadım ama çokta istemedi zaten. Bakalım gece nasıl geçecek
Kabus gibi yaa gerçekten. Benim kadar uykuyu seven biri için özellikle
Biz ağustosun 14ün de tam 15 aylık
Olacaz. İnşallah düzene girer yabir haftadır falan tek idare ediyoruz ama gece uykuları hala düzelmedi
İnşallah inşallah.Gece uykularini diş cok etkiliyor ama 18aya dogru onemli bir duzelme oluyor yakin tarihler evet ama 1 hafta bile cok farkediyor su donemde emin ol duzelecektir
15 aylikken yurumeye basladilar canim kizinin da cok yakindir tam olarak yurumesiİnşallah inşallah.Senin yavrular kaç aylıkken yürüdü tam olarak. Benim oğlan anca tam yürüyor. Kızım da 3 5 adım atıyor.
Seni çok iyi anlıyorum aslında . Ben kese muayenedine gidince 4 kese var dedi ben resmen lal oldum konuşamadım . Kadına yanlış görüyorsunuz diye kaç defa baktırdım . En sonunda bir de sen bak istersen dediAllah korusun avatar
İki gebelikle direkt 5 cocuklu hayata girmek kabus gibi olsa gerek
Allah kimsenin başına vermesin
Bizim saatler de böyle nerdeyse. Ama gece de oğlum uyanıyor genelde, saat 3 le 4 arasını belledi. Tam benim yanımda oğlanın yatağı çözümü bi açıyorum dikilmiş bana bakıyor. Ay korkuyorum bi anda. bi de uzanıp koluma dokunuyor. Hem komik hem korku sahnesi gibi. Çocuklar doğduğundan beri en korktuğum şey gece yarısı bana bakan açık iki göz görmekBenimkiler sabah 6-6.30 uyanma
9.30-10.00 arasi ilk uyku
13.00-15.00 arasi ikinci uyku
19.30 gece uykusu canım
Uyku eğitiminden önce de buna çok yakındı saatler ama
Ay cidden Allah korumuş. Hangi hapı kullanıyordun, neden korumamış acaba , hiç böyle bisey duymamıştım. Iyi ki gitmişsin doktora.Kizlar bu arada doktora gittim kanama için
Beterin beteri varmışSeninkilerin saatleri nasıl şuan nos?
Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün
Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi
Benimkiler keşke 7de kalksa5.30-6 bilemedin 6.30
Gunduzde 1 bucuk saatten 2 kere uyumaları var 12 saate tamamlıyorlar.Uyuma saatleri az oluyor o zaman. Sabah kaç saat uyuyorlar? Hamilelikte senin uyku nasıldı?
Nossum Allah korumus seniBenim çatlamayla ilgili hiç sıkıntım olmadı çatır çatır çatladilar hep
Ama birden fazla yumurtaya ilk defa denk geldim
Tedavi öncesi amh 0.8di yumurtalik hacmi de çok küçük demişti doktor
Olmaz dememek lazım hapla korunan arkadaşlar gidip spiral taktirin hapı bırakmayın esiniz de prezervatif kullansin
Hepsine rağmen oluyorsa olsun zaten o bebek dunyaya öyle azimli insanlar lazim
Gunduzde 1 bucuk saatten 2 kere uyumaları var 12 saate tamamlıyorlar.
Ben hamileken hic uyumadım o uykun gelecek diyenleri saşırttimnormalde nasilsam hamilelikte öyle gecti benim