2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim çatlamayla ilgili hiç sıkıntım olmadı çatır çatır çatladilar hep
Ama birden fazla yumurtaya ilk defa denk geldim
Tedavi öncesi amh 0.8di yumurtalik hacmi de çok küçük demişti doktor
Olmaz dememek lazım hapla korunan arkadaşlar gidip spiral taktirin hapı bırakmayın esiniz de prezervatif kullansin
Hepsine rağmen oluyorsa olsun zaten o bebek dunyaya öyle azimli insanlar lazim

Kız o Amh ile iyi becermişsin 3 folikül birden büyütmeyi. Bence senin yanlış ölçmüşler amhı bir daha ölçtürsene bişi deniyelim

Uyuduklarında yanlarına girsem hemen uyanıyorlar o yüzden hiç denemedim

Bak sen şu işe direkten dönmüşsün 90. Dakikada

Valla çiğneme konusunda ayrı bir yetenekleri var zaten ne versem çiğniyorlar ilk önce bende şaşırıyordum ama alıştım artık

Tam anlamiyla 15 aylikken teke dustuler canim 14ten sonra dalgalanmali gecti 15te teke dustuk sukur

En büyük korkum bu işte alışkanlıkları birlikte değiştirmeneleri.
Oğlum öğlen uykusunda 2 saat rahat uyuyor bazen 2.5 bazen 3 e yaklaşıyor. Bende ellemiyorum artık. Kızım da tam 1 saat sonra uyanıyor. Bazen geri uyutuyorum. Ama bugün yarım saatten fazla salladım bana mısın demedi. 2. Uykuya yatırmadım ama çokta istemedi zaten. Bakalım gece nasıl geçecek

Elo bu kabus filan olmalı Bence biri seni uyandırsın
Kabus gibi yaa gerçekten. Benim kadar uykuyu seven biri için özellikle
Tam anlamiyla 15 aylikken teke dustuler canim 14ten sonra dalgalanmali gecti 15te teke dustuk sukur
Biz ağustosun 14ün de tam 15 aylık
Olacaz. İnşallah düzene girer ya bir haftadır falan tek idare ediyoruz ama gece uykuları hala düzelmedi

Yalnız hayatının en büyük şokunu yaşardın ..
Bu arada ikizden sonra üçüzü olan çok insan var. Bir arkadaşım hapla korunuyorken antibiyotik kullanmış. Antibiyotik hapın etkisini azaltıyomuş o ay hamile kalmıştı.

Gece uykularini diş cok etkiliyor ama 18aya dogru onemli bir duzelme oluyor yakin tarihler evet ama 1 hafta bile cok farkediyor su donemde emin ol duzelecektir

Gece uykularini diş cok etkiliyor ama 18aya dogru onemli bir duzelme oluyor yakin tarihler evet ama 1 hafta bile cok farkediyor su donemde emin ol duzelecektir
İnşallah inşallah. Senin yavrular kaç aylıkken yürüdü tam olarak. Benim oğlan anca tam yürüyor. Kızım da 3 5 adım atıyor.

Allah korusun avatar
İki gebelikle direkt 5 cocuklu hayata girmek kabus gibi olsa gerek
Allah kimsenin başına vermesin
Seni çok iyi anlıyorum aslında . Ben kese muayenedine gidince 4 kese var dedi ben resmen lal oldum konuşamadım . Kadına yanlış görüyorsunuz diye kaç defa baktırdım . En sonunda bir de sen bak istersen dedi o günü hiç unutamıyorum 3 çocuk artı dördüz bir anda 7 çocuk diyip diyip dolaşıyordum . Kafa yemelik bir durum resmen . Aman bacım dikkat her önlemi aynı anda kullan artık . 5 çocuklu rekorum sana geçer her an

Benimkiler sabah 6-6.30 uyanma
9.30-10.00 arasi ilk uyku
13.00-15.00 arasi ikinci uyku
19.30 gece uykusu canım
Uyku eğitiminden önce de buna çok yakındı saatler ama
Bizim saatler de böyle nerdeyse. Ama gece de oğlum uyanıyor genelde, saat 3 le 4 arasını belledi. Tam benim yanımda oğlanın yatağı çözümü bi açıyorum dikilmiş bana bakıyor. Ay korkuyorum bi anda. bi de uzanıp koluma dokunuyor. Hem komik hem korku sahnesi gibi. Çocuklar doğduğundan beri en korktuğum şey gece yarısı bana bakan açık iki göz görmek
Ay cidden Allah korumuş. Hangi hapı kullanıyordun, neden korumamış acaba , hiç böyle bisey duymamıştım. Iyi ki gitmişsin doktora.

Beterin beteri varmış halime şükredeyim o zaman. Gerci bizimkilerde 5 te uyanıyor mama veriyorum beni al diye bakıyorlar pış pışa devam diyorum emziklerini verip odama geliyorum

Uyuma saatleri az oluyor o zaman. Sabah kaç saat uyuyorlar? Hamilelikte senin uyku nasıldı?
Gunduzde 1 bucuk saatten 2 kere uyumaları var 12 saate tamamlıyorlar.
Ben hamileken hic uyumadım o uykun gelecek diyenleri saşırttim normalde nasilsam hamilelikte öyle gecti benim

Nossum Allah korumus seni ve hepimizi korusun bizim bünyeler bi cogul gebeligi daha kaldıramaz

Gunduzde 1 bucuk saatten 2 kere uyumaları var 12 saate tamamlıyorlar.
Ben hamileken hic uyumadım o uykun gelecek diyenleri saşırttim normalde nasilsam hamilelikte öyle gecti benim

Hamilelikte çok uyuyanın bebesi uyur, uyumayanın uyumaz lafı tuttu mu onu merak ettim. Doğruya gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…