2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Üçünü birden çatlatabiliyormusun folikül önemli değil benim 5 tane birden büyüyor ilaçsız 🤭 Ama çatlamıyor 🙈 Çatlamadığı içinde kist oluşuyor. Ondan sen çok kanama diyince kist dedim direk 😂
Hap korumamış ama Lh şoka girmiştir 🤭 Ben bunları nasıl çatlatıcam diye 😂😂
Benim çatlamayla ilgili hiç sıkıntım olmadı çatır çatır çatladilar hep
Ama birden fazla yumurtaya ilk defa denk geldim
Tedavi öncesi amh 0.8di yumurtalik hacmi de çok küçük demişti doktor
Olmaz dememek lazım hapla korunan arkadaşlar gidip spiral taktirin hapı bırakmayın esiniz de prezervatif kullansin🤣
Hepsine rağmen oluyorsa olsun zaten o bebek dunyaya öyle azimli insanlar lazim🤣

Olmaz dememek lazım hapla korunan arkadaşlar gidip spiral taktirin hapı bırakmayın esiniz de prezervatif kullansin🤣

Kız o Amh ile iyi becermişsin 3 folikül birden büyütmeyi. Bence senin yanlış ölçmüşler amhı bir daha ölçtürsene bişi deniyelim 😂😂😂

Ben odayı 9. Ayda ayırdım verdiğim en doğru karardı hem onların hem bizim uyku kalitemiz arttı . Bizde uyandırma sorunu yok . Birbirilerinin seslerine uyanmıyorlar şükür. Ama baştan beri Yanyana yatırdım hep ben belki ondan alıştılar . Uyuduktan sonra aynı odaya koymayı denedin mi . Geceleri çok ağlıyorlar mı . Birbirlerini uyandıracak kadar .
Uyuduklarında yanlarına girsem hemen uyanıyorlar o yüzden hiç denemedim

Kizlar bu arada doktora gittim kanama için
Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş 🤕
Hap korumamış bunca zaman boş yere kullanmışım
Doktor 3 tane folikul gördü ultrasonda
Hapa rağmen yumurtlamaya devam etmişim
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda😬
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Hap korumamis ama Allah korumuş 😬
Bak sen şu işe direkten dönmüşsün 90. Dakikada 😂

O kadar çeşit çeşitler ki benim kızda ön 4 dişini birden çıkarmaya çalışıyor 🤦🏼
Oğlanda üst dişini tek çıkartıyor. Birinin acelesi var diğeri dur ya daha karpuz kesecez edasında 😂
Senin kızın koparmaktan çok çiğnemeye ihtiyacı var herhalde 😍
Valla çiğneme konusunda ayrı bir yetenekleri var zaten ne versem çiğniyorlar ilk önce bende şaşırıyordum ama alıştım artık 😂

Seninkilerin saatleri nasıl şuan nos?

Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün 😅

Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi 🙄🤭😅

Benimkiler keşke 7de kalksa 😅 5.30-6 bilemedin 6.30 🙄
Tam anlamiyla 15 aylikken teke dustuler canim 14ten sonra dalgalanmali gecti 15te teke dustuk sukur

En büyük korkum bu işte alışkanlıkları birlikte değiştirmeneleri.
Oğlum öğlen uykusunda 2 saat rahat uyuyor bazen 2.5 bazen 3 e yaklaşıyor. Bende ellemiyorum artık. Kızım da tam 1 saat sonra uyanıyor. Bazen geri uyutuyorum. Ama bugün yarım saatten fazla salladım bana mısın demedi. 2. Uykuya yatırmadım ama çokta istemedi zaten. Bakalım gece nasıl geçecek

Elo bu kabus filan olmalı 😩 Bence biri seni uyandırsın 😬
Kabus gibi yaa gerçekten. Benim kadar uykuyu seven biri için özellikle 😬
Tam anlamiyla 15 aylikken teke dustuler canim 14ten sonra dalgalanmali gecti 15te teke dustuk sukur
Biz ağustosun 14ün de tam 15 aylık
Olacaz. İnşallah düzene girer ya 😐 bir haftadır falan tek idare ediyoruz ama gece uykuları hala düzelmedi

Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş 🤕
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda😬
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Yalnız hayatının en büyük şokunu yaşardın ..
Bu arada ikizden sonra üçüzü olan çok insan var. 😅 Bir arkadaşım hapla korunuyorken antibiyotik kullanmış. Antibiyotik hapın etkisini azaltıyomuş o ay hamile kalmıştı. 🙂

Oğlum öğlen uykusunda 2 saat rahat uyuyor bazen 2.5 bazen 3 e yaklaşıyor. Bende ellemiyorum artık. Kızım da tam 1 saat sonra uyanıyor. Bazen geri uyutuyorum. Ama bugün yarım saatten fazla salladım bana mısın demedi. 2. Uykuya yatırmadım ama çokta istemedi zaten. Bakalım gece nasıl geçecek

Kabus gibi yaa gerçekten. Benim kadar uykuyu seven biri için özellikle 😬

Biz ağustosun 14ün de tam 15 aylık
Olacaz. İnşallah düzene girer ya 😐 bir haftadır falan tek idare ediyoruz ama gece uykuları hala düzelmedi
Gece uykularini diş cok etkiliyor ama 18aya dogru onemli bir duzelme oluyor yakin tarihler evet ama 1 hafta bile cok farkediyor su donemde emin ol duzelecektir 🤗

Gece uykularini diş cok etkiliyor ama 18aya dogru onemli bir duzelme oluyor yakin tarihler evet ama 1 hafta bile cok farkediyor su donemde emin ol duzelecektir 🤗
İnşallah inşallah. 🥰 Senin yavrular kaç aylıkken yürüdü tam olarak. Benim oğlan anca tam yürüyor. Kızım da 3 5 adım atıyor.

Allah korusun avatar
İki gebelikle direkt 5 cocuklu hayata girmek kabus gibi olsa gerek
Allah kimsenin başına vermesin 🤣
Seni çok iyi anlıyorum aslında . Ben kese muayenedine gidince 4 kese var dedi ben resmen lal oldum konuşamadım . Kadına yanlış görüyorsunuz diye kaç defa baktırdım . En sonunda bir de sen bak istersen dedi 😂😂 o günü hiç unutamıyorum 3 çocuk artı dördüz bir anda 7 çocuk diyip diyip dolaşıyordum . Kafa yemelik bir durum resmen . Aman bacım dikkat her önlemi aynı anda kullan artık . 5 çocuklu rekorum sana geçer her an 😂

Benimkiler sabah 6-6.30 uyanma
9.30-10.00 arasi ilk uyku
13.00-15.00 arasi ikinci uyku
19.30 gece uykusu canım
Uyku eğitiminden önce de buna çok yakındı saatler ama
Bizim saatler de böyle nerdeyse. Ama gece de oğlum uyanıyor genelde, saat 3 le 4 arasını belledi. Tam benim yanımda oğlanın yatağı çözümü bi açıyorum dikilmiş bana bakıyor. Ay korkuyorum bi anda. bi de uzanıp koluma dokunuyor. Hem komik hem korku sahnesi gibi. Çocuklar doğduğundan beri en korktuğum şey gece yarısı bana bakan açık iki göz görmek 😃
Ay cidden Allah korumuş. Hangi hapı kullanıyordun, neden korumamış acaba , hiç böyle bisey duymamıştım. Iyi ki gitmişsin doktora.

Seninkilerin saatleri nasıl şuan nos?

Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün 😅

Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi 🙄🤭😅

Benimkiler keşke 7de kalksa 😅 5.30-6 bilemedin 6.30 🙄
Beterin beteri varmış 😁 halime şükredeyim o zaman. Gerci bizimkilerde 5 te uyanıyor mama veriyorum beni al diye bakıyorlar pış pışa devam diyorum emziklerini verip odama geliyorum 🤭

Uyuma saatleri az oluyor o zaman. Sabah kaç saat uyuyorlar? Hamilelikte senin uyku nasıldı?
Gunduzde 1 bucuk saatten 2 kere uyumaları var 12 saate tamamlıyorlar.
Ben hamileken hic uyumadım o uykun gelecek diyenleri saşırttim 🙈 normalde nasilsam hamilelikte öyle gecti benim 🤷🏻‍♀️

Nossum Allah korumus seni 🤭 ve hepimizi korusun 🙏🏻😂 bizim bünyeler bi cogul gebeligi daha kaldıramaz 😖

Gunduzde 1 bucuk saatten 2 kere uyumaları var 12 saate tamamlıyorlar.
Ben hamileken hic uyumadım o uykun gelecek diyenleri saşırttim 🙈 normalde nasilsam hamilelikte öyle gecti benim 🤷🏻‍♀️

Hamilelikte çok uyuyanın bebesi uyur, uyumayanın uyumaz lafı tuttu mu onu merak ettim. Doğruya gidiyor 😂😂

X