- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.961
Kemer bagladıgımda kalkamıyor. Bı sefer kendını geriye atıyor. Cok aglıyor. Tabak atıyorlarKuzum nasıl kalkıyorlar mama sandalyeniz ne bizimkiler mümkün değil kalkamaz ben hiç kemer bağlamıyorum .
Ahanda beyle mariKuzum nasıl kalkıyorlar mama sandalyeniz ne bizimkiler mümkün değil kalkamaz ben hiç kemer bağlamıyorum .
Kemerden kurtulup kalktı bi de sıpaAhanda beyle mari
Yemek yerken kalkıyorlar mı? Sen nasıl başa çıkıyorsunKemerden kurtulup kalktı bi de sıpa
Bunlar bize kök söktürür diyeyim
Bizimki emniyet kemeri degil emniyet kederi
Ben bi ara buzdolabı poşetiyle bağlamıştım mama sandalyesine o baya etkili oldu ise yarıyorYemek yerken kalkıyorlar mı? Sen nasıl başa çıkıyorsun
Büyük ihtimalle öyle oldu. Evet tüp bebek 2 embriyo konulmuştu. Biri bölünmüştü işte. İkizlerim 11 aylık oldularSizin ikiz mi oldu peki şu an doğum yaptınız mı ? 7. Hafta kanama olunca mı atıldı o kese acaba
T
Bir de tüp bebek miydi kaç emb konulmuştu
Dolap kilitleri muhteşemAhanda beyle mari
Anowwww yicemmm hele şuna bak nasıl mutluAhanda beyle mari
Çekiştiriyorlar da alt tarafa doğru iyice sıkıştırıyorum ben bile zorlanıyorum çıkartırkenBüyük ihtimalle öyle oldu. Evet tüp bebek 2 embriyo konulmuştu. Biri bölünmüştü işte. İkizlerim 11 aylık oldular
Dolap kilitleri muhteşemonları çıkaramıyorlar mı?
Başardığı tek şey kemerden kurtulmak değil çünküAnowwww yicemmm hele şuna bak nasıl mutlu
Hala baglıyor muusnBen bi ara buzdolabı poşetiyle bağlamıştım mama sandalyesine o baya etkili oldu ise yarıyor
Ama yanlışlıkla biri fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşsa vicdansız anne bebeğini poşetle bağladı diye ana haber bültenine çıkarım
Sosyal hizmetler gelip bebeleri alır
Ben de o hapı kullandım baya düzenlemek içindi sanırım. Valla tüm kontrol yöntemlerini üst üste ekleyip kullanmak lazım. 3. Çocuğa hiç ama hiç hazır değilim.Nadiren de olsa olabiliyor dedi doktor
Cyclo progynova verdi etkisi daha yüksek dedi
Bir iki ay bunu kullanıp tekrar kontrole giderim döngü arasında o da bi ise yaramazsa spiral taktiririm muhtemelen
Gerçi olacağı da yok da şansa bırakmam yine de
Hangi ayda kalkmaya başladılar kuzum , ben de bağlamaya alıştırayım şimdiden. Bizimkiler daha üstüne çıkamıyorlar ama yapabilseler hiç duracaklarını sanmıyorum. Oyalandirmadan yemek yedirmek de zor oluyor gerçekten artık. Karınları acikmiyor mu bu bebelerin yahu. Bizimkiler de yere atıyor her şeyi. bi de akıllarına gelince dilleriyle çıkarıyorlar yemegi.Arkadaslar ne yapsam etsem bilemedim. Benımkıler mama sandalyesinden ayaga kalkıyor. Oturmak istemiyorlar. Oyuncak koydum olmadı kemeri bagladım çok aglıyorlar. Yer sofrası denedim durmuyorlar sofrada gezinıyorlar
Ek gıdası yetmiyormuş gibi sandalyede oturtmaya çalışıyorum. Yemekleri kendı yesın dedim renkli renkli yiyecekler koydum gene olmadı. Bilemiyorum.artık napcam tıkandım bunaldım
Ben ekstra eksta nau nau diyorumİkiz annelerinin hepsi nau nau diyor
Ve @avatarbizim kadar söylenmiyor da maşallah diyorum gıptayla bakıyorum. Ben derdimi yazacak zaman bulamıyorum o kadar yorgun düşüyorum ki.Avataravatar baco sendeki de gerçekten takdir edilecek bir durum ha bir kez daha söyleyeyim
Biz iki taneyle döküldük
Takatım kaldı sabrım tükendi bin derdime bir dert daha eklendi
Allah sana güç kuvvet versin
Bize de versin de sana daha çok versin
Onu yapmıs olabilirimBu gidişle 3 ay sonra yemek yesinler diye dansöz çağıracaz ondan korkuyorum
Bizimkilerde sıkıldı aynı bebek sarkılarından bende shakira waka waka ya gectimSaeçrkı söyledım dans bile ettım olmadı
İki güldüler gene aynı
Yok yok doğurmadımMerhaba dördüz doğurdunuz mu
Dua edenin çok olsun bacıcığımAvataravatar baco sendeki de gerçekten takdir edilecek bir durum ha bir kez daha söyleyeyim
Biz iki taneyle döküldük
Takatım kaldı sabrım tükendi bin derdime bir dert daha eklendi
Allah sana güç kuvvet versin
Bize de versin de sana daha çok versin
Kaçıncı haftadasın su an ? Biraz bilgi vereyim ben kendim hakkımda . Benim 3 embriyo transfer edildi . 4 kese ile başladık yolculuğa . Biti bölünmüş iki tane olmuş . Sonra çok kanamalı bir döneme girdim . Bir gün tuvalette bir şey geldiğini hissettim.Hemen acile gittik . Keselerden biri düşmüş dedi doktor . Kaldı üç tane . Sonra redüksüyona karar verdim hiç istemeyerek . Çünkü kanamalarım çok yoğundu ve kusmaların önüne geçemiyordum . 8. Haftada tekrar gittim redüksiyon günü almak için birinin kalbi durmuştu . Allah a çok dua ettim bu günaha girmek istemiyorum diye çok şükür ki kendiliğinden oldu . Nasibi rızkıda yokmuş o da ayrı . Gerçekten çok zor bir durum , Anlayabiliyorum seni . Hamileliğin verdiği sıkıntı yetmezmiş gibi bir de o kadar çocuğa nasıl bakarım düşüncesi insanı bitiriyor . Hakkından hayırlısı diyelim senin için de . Redüksiyon istiyorsan iyice düşün derim . Çünkü hepsi de gidebilir Allah muhafaza . Bana öyle demişti doktorum . İnş hiç gerek kalmaz da sağlıkla doğurursun .İnşallah benim de öyle olur yoksa indirgeme olayına girmek istemiyorum allah tarafından hiç olmazsa biri kaybolup gitsin çünkü forumları doktorum üçüz devam ederse erken doğum riski düşük vs hepsini kaybederiz bu ihtimal var dedi
Kurban olsunlar o çekik gözlereAhanda beyle mari
Teşekkür ederim canım .Ben de o hapı kullandım baya düzenlemek içindi sanırım. Valla tüm kontrol yöntemlerini üst üste ekleyip kullanmak lazım. 3. Çocuğa hiç ama hiç hazır değilim.
Hangi ayda kalkmaya başladılar kuzum , ben de bağlamaya alıştırayım şimdiden. Bizimkiler daha üstüne çıkamıyorlar ama yapabilseler hiç duracaklarını sanmıyorum. Oyalandirmadan yemek yedirmek de zor oluyor gerçekten artık. Karınları acikmiyor mu bu bebelerin yahu. Bizimkiler de yere atıyor her şeyi. bi de akıllarına gelince dilleriyle çıkarıyorlar yemegi.
Ben ekstra eksta nau nau diyorum
Ve @avatarbizim kadar söylenmiyor da maşallah diyorum gıptayla bakıyorum. Ben derdimi yazacak zaman bulamıyorum o kadar yorgun düşüyorum ki.