2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yemek yerken kalkıyorlar mı? Sen nasıl başa çıkıyorsun
Ben bi ara buzdolabı poşetiyle bağlamıştım mama sandalyesine o baya etkili oldu ise yarıyor
Ama yanlışlıkla biri fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşsa vicdansız anne bebeğini poşetle bağladı diye ana haber bültenine çıkarım
Sosyal hizmetler gelip bebeleri alır benden

Hala baglıyor muusn

Ben de o hapı kullandım baya düzenlemek içindi sanırım. Valla tüm kontrol yöntemlerini üst üste ekleyip kullanmak lazım. 3. Çocuğa hiç ama hiç hazır değilim.
Hangi ayda kalkmaya başladılar kuzum , ben de bağlamaya alıştırayım şimdiden. Bizimkiler daha üstüne çıkamıyorlar ama yapabilseler hiç duracaklarını sanmıyorum. Oyalandirmadan yemek yedirmek de zor oluyor gerçekten artık. Karınları acikmiyor mu bu bebelerin yahu. Bizimkiler de yere atıyor her şeyi. bi de akıllarına gelince dilleriyle çıkarıyorlar yemegi.
İkiz annelerinin hepsi nau nau diyor
Ben ekstra eksta nau nau diyorum
Ve @avatarbizim kadar söylenmiyor da maşallah diyorum gıptayla bakıyorum. Ben derdimi yazacak zaman bulamıyorum o kadar yorgun düşüyorum ki.

Dua edenin çok olsun bacıcığım gerçekten çok zor o kadar çocukla uğraşmak bel fıtığım çıkmış geceleri baskı yapıyor sürekli . Sabah 7 gece 1 2 ye kadar ayaktayım . Biri bitip biri başlıyor . Vallaha şu an yeni girdim yatağa . Ayaklarım zonkluyor resmen . Kız bana yardımcı şart da ben istemiyorum olsa hiç fena olmaz ama işte …. Ne yapalım artık Allah sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin . Ama iyi yanları da var aslında . Büyüklerle sohbet muhabbet eğlenceli oluyor çoğu zaman . Bu devirin gençleri çok matrak . E küçükler zaten anlatılmaz iyi ki doğmuşum diyorum ( bazen ) Hatta dedikodu bile yapıyoruz bazen oğlanlarla . Şu şöyle dedi bu böyle yaptı . Kalkıp kahve falan yapıp getiriyorlar . Yani bir nevi arkadaşın oluyorlar kimi zaman . Biraz büyüsünler anlayacaksınız siz de .

Kaçıncı haftadasın su an ? Biraz bilgi vereyim ben kendim hakkımda . Benim 3 embriyo transfer edildi . 4 kese ile başladık yolculuğa . Biti bölünmüş iki tane olmuş . Sonra çok kanamalı bir döneme girdim . Bir gün tuvalette bir şey geldiğini hissettim.Hemen acile gittik . Keselerden biri düşmüş dedi doktor . Kaldı üç tane . Sonra redüksüyona karar verdim hiç istemeyerek . Çünkü kanamalarım çok yoğundu ve kusmaların önüne geçemiyordum . 8. Haftada tekrar gittim redüksiyon günü almak için birinin kalbi durmuştu . Allah a çok dua ettim bu günaha girmek istemiyorum diye çok şükür ki kendiliğinden oldu . Nasibi rızkıda yokmuş o da ayrı . Gerçekten çok zor bir durum , Anlayabiliyorum seni . Hamileliğin verdiği sıkıntı yetmezmiş gibi bir de o kadar çocuğa nasıl bakarım düşüncesi insanı bitiriyor . Hakkından hayırlısı diyelim senin için de . Redüksiyon istiyorsan iyice düşün derim . Çünkü hepsi de gidebilir Allah muhafaza . Bana öyle demişti doktorum . İnş hiç gerek kalmaz da sağlıkla doğurursun .

Ahanda beyle mari
Kurban olsunlar o çekik gözlere kızacaksınız ama ben çocuk gördüm mü içim kıpır kıpır oluyor ( sanki hiç yokmuş da ) Allah bana iyi ki vermiş çok şükür yoksa çocuk hırsızı olabilirdim kız büyüdüler öyle böyle derken . Geçen sene gazı mazı konuşuyorduk . Bak şimdi sandalyenin tepesindeler . Gerçi atım at olana kadar sahini de mat oluyor orası ayrı Yalnız dolap için yaptığın o kaşık detayı gözümden kaçmadı akıllıca

Teşekkür ederim canım .Sizde de olsa eminim başarabilirsiniz . Alışıyor insan bir süre sonra o koşturmacaya . Oturduğum zaman kendimi boşlukta hissediyorum yapacağım bir şey var kesin diyorum kalk hele ya da bazen at gibi ayakta uyuyorum E tabi ben de şikayetleniyorum insanım sonuçta gücüm kalmıyor. Doğmuşum bir kada kime giden imdada diyip enerji yüklüyorum bu ara da @mi ok yun neredesin kanka hele ses ver . Denin kadalar ne alemde gittin mi annengile ? Yoksa evde misin

Son bir resim atıp yatıyorum günün özetini baktığınız da anlayacaksınız . Devrilen kovalar ıslanan kıyafetler Temizlik gününden kareler 4 defa üst baş değiştik bugün

Eklentiler

• 880F8DCA-044B-414D-B93D-681B855B8BE9.jpeg
    179,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 4326864F-8F93-4E22-9DC2-C296CC598266.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…