- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.881
Bizimkilerde keske 11 de kalksa 7 7.30 da uyaniyorlarBenim yeğenlerde öyleydi saat 11-12'de yatar sabah 10-11'de uyanırlardı. Benim bebeler bana garip geliyor o yüzdenBenim alıştığım oydu
Hastalık bu mevsimde çekilmiyor. Allahtan bakan olarak sen olmamışsın buna şükürSende hastayken bebeler hasta olunca kombo üstü kombo oluyor. Sen küçük büyük tüm bebekleri elden geçirmişsin Allah güç kuvvet versin. Büyük bebeklerin bakımı daha zor Özellikle erkek olanlar fazla nazlı oluyorlar
Ahh hepiniz işe başlayınca yalnız kalıcam ben burdaSosyal medya ve numaralarınızı yazın bari kaybolmayın
Hala soğuk denizdeyim bu gidişle kış gelip kapanmalar başlıcak ben yine toto üstü oturacam galiba
Daha da duzelmezler benceBenide yaz takıma. 15 aylık olmuş ama hala uykusuzlar olarak...
Ya keşke bende sevmesem bu kadar zorlanmazdım..Daha da duzelmezler bencehayir yani biseyde diyemiyorum bende uykuyu cok sevmem
Seninkilerin saatleri nasıl şuan nos?Sabah kalkma saatleri geçse dolayısıyla ilk uykuya 11 civarı yatırıyorsan normal ama 15.30 cidden geç
Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o günBrnimkiler de oyleydi 2 uyku yaparken gece uykusunda sorun yasamiyosan bebeklerin ihtiyacina gore hareket etmek en dogrusu
Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz miBenim yeğenlerde öyleydi saat 11-12'de yatar sabah 10-11'de uyanırlardı. Benim bebeler bana garip geliyor o yüzdenBenim alıştığım oydu
Hastalık bu mevsimde çekilmiyor. Allahtan bakan olarak sen olmamışsın buna şükürSende hastayken bebeler hasta olunca kombo üstü kombo oluyor. Sen küçük büyük tüm bebekleri elden geçirmişsin Allah güç kuvvet versin. Büyük bebeklerin bakımı daha zor Özellikle erkek olanlar fazla nazlı oluyorlar
Ahh hepiniz işe başlayınca yalnız kalıcam ben burdaSosyal medya ve numaralarınızı yazın bari kaybolmayın
Hala soğuk denizdeyim bu gidişle kış gelip kapanmalar başlıcak ben yine toto üstü oturacam galiba
Benimkiler keşke 7de kalksaBizimkilerde keske 11 de kalksa 7 7.30 da uyaniyorlar
Allah razı olsun canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ,nazar kısmı inanırım gerçekten olabilir, doğru söylüyorsun... köydeyim merkez nemden aşırı bunaltıcı duramam orada .. sen napıyon bu ara havalar Bi acayip...
Bizimkilerde keske 11 de kalksa 7 7.30 da uyaniyorlar
Seninkilerin saatleri nasıl şuan nos?
Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün
Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi
Benimkiler keşke 7de kalksa5.30-6 bilemedin 6.30
Benimkiler sabah 6-6.30 uyanmaSeninkilerin saatleri nasıl şuan nos?
Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün
Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi
Benimkiler keşke 7de kalksa5.30-6 bilemedin 6.30
Ya bizim kızlardan birinin daha ön köpek diş çıkmadan üstten azı patlamış şoktayım cidden olabilir mi diyeYok yok sorunsuz saat 10-11:30 arası ilk uykuları ikincide 3:00-4:30
Bıraksam uyuyacaklar ama 1,5 saatten 2 kez yeter diyip uyandırıyorum. Akşam uykuları iyi diyelim iyi olsun artık. Mıkkırtılılar dişten dolayı
Beybim aslında saatlerimiz aynı sadece bizde 1 saat rötar var . Uyanmanız 7.30 oluyor bizim dolayısıyla kayıyor saatler . Akşamda 20.30 yatıyorlar . Ben 19.30da yatıramam çünkü eşim o saatte işten geliyor yemeğe oturuyoruz . Mecbur kayıyor saat .Benimkiler sabah 6-6.30 uyanma
9.30-10.00 arasi ilk uyku
13.00-15.00 arasi ikinci uyku
19.30 gece uykusu canım
Uyku eğitiminden önce de buna çok yakındı saatler ama
Ayyy nosss gülebilir miyimKizlar bu arada doktora gittim kanama için
Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş
Hap korumamış bunca zaman boş yere kullanmışım
Doktor 3 tane folikul gördü ultrasonda
Hapa rağmen yumurtlamaya devam etmişim
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Hap korumamis ama Allah korumuş
En büyük korkum bu işte alışkanlıkları birlikte değiştirmeneleri.İkiz analigi gerçekten zor. Oğlum gündüz tek uyku kızım iki uyku istiyor..böyle olsa kendime hiç vakit kalmayacak
Nosking: Bir bitişin öyküsüAyyy nosss gülebilir miyimallahım korumuş beklemiş seni ikiz sonrası üçüz müthiş bir hayat hikayesi çıkardı ama sadece nosking diye kitap yazardın
Ya bizim kızlardan birinin daha ön köpek diş çıkmadan üstten azı patlamış şoktayım cidden olabilir mi diye
Kizlar bu arada doktora gittim kanama için
Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş
Hap korumamış bunca zaman boş yere kullanmışım
Doktor 3 tane folikul gördü ultrasonda
Hapa rağmen yumurtlamaya devam etmişim
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Hap korumamis ama Allah korumuş
İkiz analigi gerçekten zor. Oğlum gündüz tek uyku kızım iki uyku istiyor..böyle olsa kendime hiç vakit kalmayacak