- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.941
Bu gidişle 3 ay sonra yemek yesinler diye dansöz çağıracaz ondan korkuyorumBenmkilerde tv de bebek sarkıları açiyorum öyle yediriyorum öne egiliyorlar kollarini cıkariyorlar kalkip gitmek istiyorlar yaocak baska carem kalmadı. Kendim şarkı söyleyip oyalamaya calısıyodum ilk baslarda ama yeterli gelmedi
Bu gidişle 3 ay sonra yemek yesinler diye dansöz çağıracaz ondan korkuyorum
Merhaba dördüz doğurdunuz muSeni çok iyi anlıyorum aslında . Ben kese muayenedine gidince 4 kese var dedi ben resmen lal oldum konuşamadım . Kadına yanlış görüyorsunuz diye kaç defa baktırdım . En sonunda bir de sen bak istersen dedio günü hiç unutamıyorum 3 çocuk artı dördüz bir anda 7 çocuk diyip diyip dolaşıyordum . Kafa yemelik bir durum resmen . Aman bacım dikkat her önlemi aynı anda kullan artık . 5 çocuklu rekorum sana geçer her an
Yok doğurmadı çok şükürMerhaba dördüz doğurdunuz mu
Kocamı ettim ne yorcam narin totomuSen hala dansöz olmadıysan sus
Diğer 2 tanesi ne oldu pekiYok doğurmadı çok şükür
İki tanesi devam etti ikizleri doğdu onun
Kendiliğinden kaybolmuş diye hatırlıyorum yanlış olmasınDiğer 2 tanesi ne oldu peki
Benim de 3 kese var çok korkuyorum
İnşallah benim de öyle olur yoksa indirgeme olayına girmek istemiyorum allah tarafından hiç olmazsa biri kaybolup gitsin çünkü forumları doktorum üçüz devam ederse erken doğum riski düşük vs hepsini kaybederiz bu ihtimal var dediKendiliğinden kaybolmuş diye hatırlıyorum yanlış olmasınAvataravatar bilgi verir görünce
Hayırlısı olsun hakkınızda tamamen nasip
Rızıkları varsa dünyaya geliyor yavrular
Allah kolayını veriyor inanın
Saeçrkı söyledım dans bile ettım olmadıBenmkilerde tv de bebek sarkıları açiyorum öyle yediriyorum öne egiliyorlar kollarini cıkariyorlar kalkip gitmek istiyorlar yaocak baska carem kalmadı. Kendim şarkı söyleyip oyalamaya calısıyodum ilk baslarda ama yeterli gelmedi
Onlar muhtemel sorunları sana söylemekle yükümlüler bize de aynılarını dedilerİnşallah benim de öyle olur yoksa indirgeme olayına girmek istemiyorum allah tarafından hiç olmazsa biri kaybolup gitsin çünkü forumları doktorum üçüz devam ederse erken doğum riski düşük vs hepsini kaybederiz bu ihtimal var dedi
Ekranda da vicdanım rahat etmeyecek. Bilemedım ne. YapsamBelki başka seçeneklerde vardır ama bilmiyorum bu konuda çok huzursuzum. Ama elimden başka bir şey gelmedi. Ben de aşırı sinirli biri oldum. Hangisi iyi bilmiyorum. Sinirlenmek mi ? Ekran mı ?
Genelde kendim yediriyorum. Bisküvi makarna yiyebileceği meyve falan olursa ellerine veriyorum. Ama çoğunluk bende hala.
Daha çok erken bunları düşünmek için ama ister istemez düşünüyor insanOnlar muhtemel sorunları sana söylemekle yükümlüler bize de aynılarını dediler
Erken doğum, düşük, ölü doğum riski tekli gebeliklerde de var
Kötüyü düşünmeyin sağlıkla doğup büyüyen üçüz örnekleri de çok fazla
Artık kendine göre şekillendirirsin. Ama ben insanların neden çocuklarını bu kadar ekran önününe koyduklarını anladım. Gerçekten uyusuyorlar.Ekranda da vicdanım rahat etmeyecek. Bilemedım ne. Yapsam
Benim de 2. Kontrolde 3 kese vardı. 7. Hafta kanamam oldu, biri hiç gelişmemişti. Keza geçen haftalarda arkadaşıma da aynısı oldu. 3.kese hiç gelişmedi. Kendi kendine kayboldu. İçinizi ferah tutun. Üçüz olup sağlıklı vaktinde doğan da bir sürü bebek varDiğer 2 tanesi ne oldu peki
Benim de 3 kese var çok korkuyorum
Sizin ikiz mi oldu peki şu an doğum yaptınız mı ? 7. Hafta kanama olunca mı atıldı o kese acabaBenim de 2. Kontrolde 3 kese vardı. 7. Hafta kanamam oldu, biri hiç gelişmemişti. Keza geçen haftalarda arkadaşıma da aynısı oldu. 3.kese hiç gelişmedi. Kendi kendine kayboldu. İçinizi ferah tutun. Üçüz olup sağlıklı vaktinde doğan da bir sürü bebek var
Bir de tüp bebek miydi kaç emb konulmuştuSizin ikiz mi oldu peki şu an doğum yaptınız mı ? 7. Hafta kanama olunca mı atıldı o kese acaba
Kuzum nasıl kalkıyorlar mama sandalyeniz ne bizimkiler mümkün değil kalkamaz ben hiç kemer bağlamıyorum .Tek secenek tv mi yaniçok sinirli biri oldum cıktım. Kemer aglamaklada kalmıyor kendını atıyor kızım saga sola gelde çözme. Sen mı yediriyorsun kendilerimı yiyor coğunlukla.
Ayaga kalkıyor hemdeKuzum nasıl kalkıyorlar mama sandalyeniz ne bizimkiler mümkün değil kalkamaz ben hiç kemer bağlamıyorum .
Pilsan benımkıKuzum nasıl kalkıyorlar mama sandalyeniz ne bizimkiler mümkün değil kalkamaz ben hiç kemer bağlamıyorum .