2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benmkilerde tv de bebek sarkıları açiyorum öyle yediriyorum öne egiliyorlar kollarini cıkariyorlar kalkip gitmek istiyorlar yaocak baska carem kalmadı. Kendim şarkı söyleyip oyalamaya calısıyodum ilk baslarda ama yeterli gelmedi 😖
Bu gidişle 3 ay sonra yemek yesinler diye dansöz çağıracaz ondan korkuyorum🥴

Seni çok iyi anlıyorum aslında . Ben kese muayenedine gidince 4 kese var dedi ben resmen lal oldum konuşamadım . Kadına yanlış görüyorsunuz diye kaç defa baktırdım . En sonunda bir de sen bak istersen dedi 😂😂 o günü hiç unutamıyorum 3 çocuk artı dördüz bir anda 7 çocuk diyip diyip dolaşıyordum . Kafa yemelik bir durum resmen . Aman bacım dikkat her önlemi aynı anda kullan artık . 5 çocuklu rekorum sana geçer her an 😂
Merhaba dördüz doğurdunuz mu

Avataravatar Avataravatar baco sendeki de gerçekten takdir edilecek bir durum ha bir kez daha söyleyeyim
Biz iki taneyle döküldük
Takatım kaldı sabrım tükendi bin derdime bir dert daha eklendi🤣
Allah sana güç kuvvet versin
Bize de versin de sana daha çok versin🤣🤲

Kendiliğinden kaybolmuş diye hatırlıyorum yanlış olmasın Avataravatar Avataravatar bilgi verir görünce
Hayırlısı olsun hakkınızda tamamen nasip
Rızıkları varsa dünyaya geliyor yavrular
Allah kolayını veriyor inanın
İnşallah benim de öyle olur yoksa indirgeme olayına girmek istemiyorum allah tarafından hiç olmazsa biri kaybolup gitsin çünkü forumları doktorum üçüz devam ederse erken doğum riski düşük vs hepsini kaybederiz bu ihtimal var dedi

Benmkilerde tv de bebek sarkıları açiyorum öyle yediriyorum öne egiliyorlar kollarini cıkariyorlar kalkip gitmek istiyorlar yaocak baska carem kalmadı. Kendim şarkı söyleyip oyalamaya calısıyodum ilk baslarda ama yeterli gelmedi 😖
Saeçrkı söyledım dans bile ettım olmadı
İki güldüler gene aynı

İnşallah benim de öyle olur yoksa indirgeme olayına girmek istemiyorum allah tarafından hiç olmazsa biri kaybolup gitsin çünkü forumları doktorum üçüz devam ederse erken doğum riski düşük vs hepsini kaybederiz bu ihtimal var dedi
Onlar muhtemel sorunları sana söylemekle yükümlüler bize de aynılarını dediler
Erken doğum, düşük, ölü doğum riski tekli gebeliklerde de var
Kötüyü düşünmeyin sağlıkla doğup büyüyen üçüz örnekleri de çok fazla

Belki başka seçeneklerde vardır ama bilmiyorum bu konuda çok huzursuzum. Ama elimden başka bir şey gelmedi. Ben de aşırı sinirli biri oldum. Hangisi iyi bilmiyorum. Sinirlenmek mi ? Ekran mı ?
Genelde kendim yediriyorum. Bisküvi makarna yiyebileceği meyve falan olursa ellerine veriyorum. Ama çoğunluk bende hala.
Ekranda da vicdanım rahat etmeyecek. Bilemedım ne. Yapsam

Onlar muhtemel sorunları sana söylemekle yükümlüler bize de aynılarını dediler
Erken doğum, düşük, ölü doğum riski tekli gebeliklerde de var
Kötüyü düşünmeyin sağlıkla doğup büyüyen üçüz örnekleri de çok fazla
Daha çok erken bunları düşünmek için ama ister istemez düşünüyor insan

Ekranda da vicdanım rahat etmeyecek. Bilemedım ne. Yapsam
Artık kendine göre şekillendirirsin. Ama ben insanların neden çocuklarını bu kadar ekran önününe koyduklarını anladım. Gerçekten uyusuyorlar. 😐 Rahat geliyor insanlara. Çünkü çocukra keşif duygusu yok. Konuşma isteği yok. Etrafı merak yok. Benimde içim rahat değil ama elimden bu kadarı geldi. Sadece yemek dahilinde. Onun haricinde evimizde zaten TV yok.

Diğer 2 tanesi ne oldu peki
Benim de 3 kese var çok korkuyorum
Benim de 2. Kontrolde 3 kese vardı. 7. Hafta kanamam oldu, biri hiç gelişmemişti. Keza geçen haftalarda arkadaşıma da aynısı oldu. 3.kese hiç gelişmedi. Kendi kendine kayboldu. İçinizi ferah tutun. Üçüz olup sağlıklı vaktinde doğan da bir sürü bebek var 😊

Benim de 2. Kontrolde 3 kese vardı. 7. Hafta kanamam oldu, biri hiç gelişmemişti. Keza geçen haftalarda arkadaşıma da aynısı oldu. 3.kese hiç gelişmedi. Kendi kendine kayboldu. İçinizi ferah tutun. Üçüz olup sağlıklı vaktinde doğan da bir sürü bebek var 😊
Sizin ikiz mi oldu peki şu an doğum yaptınız mı ? 7. Hafta kanama olunca mı atıldı o kese acaba

X