2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim yeğenlerde öyleydi saat 11-12'de yatar sabah 10-11'de uyanırlardı. Benim bebeler bana garip geliyor o yüzden 😂 Benim alıştığım oydu 🤭

Hastalık bu mevsimde çekilmiyor. Allahtan bakan olarak sen olmamışsın buna şükür 🤲 Sende hastayken bebeler hasta olunca kombo üstü kombo oluyor. 😬 Sen küçük büyük tüm bebekleri elden geçirmişsin Allah güç kuvvet versin. Büyük bebeklerin bakımı daha zor 😂 Özellikle erkek olanlar fazla nazlı oluyorlar 🙈
Ahh hepiniz işe başlayınca yalnız kalıcam ben burda 😔 Sosyal medya ve numaralarınızı yazın bari kaybolmayın😂

Hala soğuk denizdeyim bu gidişle kış gelip kapanmalar başlıcak ben yine toto üstü oturacam galiba 🤦🏼
Bizimkilerde keske 11 de kalksa 7 7.30 da uyaniyorlar 🤦🏻‍♀️

Sabah kalkma saatleri geçse dolayısıyla ilk uykuya 11 civarı yatırıyorsan normal ama 15.30 cidden geç
Seninkilerin saatleri nasıl şuan nos?
Brnimkiler de oyleydi 2 uyku yaparken gece uykusunda sorun yasamiyosan bebeklerin ihtiyacina gore hareket etmek en dogrusu 😊
Kaçıncı ayda düştüler tek uykuya? Şuan en büyük hayalim o gün 😅
Benim yeğenlerde öyleydi saat 11-12'de yatar sabah 10-11'de uyanırlardı. Benim bebeler bana garip geliyor o yüzden 😂 Benim alıştığım oydu 🤭

Hastalık bu mevsimde çekilmiyor. Allahtan bakan olarak sen olmamışsın buna şükür 🤲 Sende hastayken bebeler hasta olunca kombo üstü kombo oluyor. 😬 Sen küçük büyük tüm bebekleri elden geçirmişsin Allah güç kuvvet versin. Büyük bebeklerin bakımı daha zor 😂 Özellikle erkek olanlar fazla nazlı oluyorlar 🙈
Ahh hepiniz işe başlayınca yalnız kalıcam ben burda 😔 Sosyal medya ve numaralarınızı yazın bari kaybolmayın😂

Hala soğuk denizdeyim bu gidişle kış gelip kapanmalar başlıcak ben yine toto üstü oturacam galiba 🤦🏼
Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi 🙄🤭😅
Bizimkilerde keske 11 de kalksa 7 7.30 da uyaniyorlar 🤦🏻‍♀️
Benimkiler keşke 7de kalksa 😅 5.30-6 bilemedin 6.30 🙄

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ,nazar kısmı inanırım gerçekten olabilir, doğru söylüyorsun... köydeyim merkez nemden aşırı bunaltıcı duramam orada .. sen napıyon bu ara havalar Bi acayip...

Okuyun kendi kendinizi sık sık atlama onu bak cıvıl cıvıl oldunuz bir maşallahı çok görürler 👍 Allah korusun hepinizi 🤲
Vallaha orda kal merkez çok garip. Bir an sıcak başka bir an buz kesiyor. Bebeleri hasta etmemek için uğraşıyorum. Gece aşırı soğuk gündüz cehennem mübarek 😬

Ben burdayım mi, ilk günden beri home office çilikle aranızdayım hiç farkettiniz mi 🙄🤭😅

Home office yapabiliyorsan helal vallaha 😲 Evdeyken hiç çalışılmaz bebelerle 😬

Home office yapabiliyorsan helal vallaha 😲 Evdeyken hiç çalışılmaz bebelerle 😬
Zar zor yapıyorum bişeyler 😅 özeti eklidir 🤣 6D91B153-A641-4BA7-BDD9-4B488DC74799.jpeg

Benimkiler sabah 6-6.30 uyanma
9.30-10.00 arasi ilk uyku
13.00-15.00 arasi ikinci uyku
19.30 gece uykusu canım
Uyku eğitiminden önce de buna çok yakındı saatler ama

Kizlar bu arada doktora gittim kanama için
Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş 🤕
Hap korumamış bunca zaman boş yere kullanmışım
Doktor 3 tane folikul gördü ultrasonda
Hapa rağmen yumurtlamaya devam etmişim
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda😬
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Hap korumamis ama Allah korumuş 😬

Yok yok sorunsuz saat 10-11:30 arası ilk uykuları ikincide 3:00-4:30 👍
Bıraksam uyuyacaklar ama 1,5 saatten 2 kez yeter diyip uyandırıyorum. Akşam uykuları iyi diyelim iyi olsun artık. Mıkkırtılılar dişten dolayı 😬😬
Ya bizim kızlardan birinin daha ön köpek diş çıkmadan üstten azı patlamış şoktayım cidden olabilir mi diye

Benimkiler sabah 6-6.30 uyanma
9.30-10.00 arasi ilk uyku
13.00-15.00 arasi ikinci uyku
19.30 gece uykusu canım
Uyku eğitiminden önce de buna çok yakındı saatler ama
Beybim aslında saatlerimiz aynı sadece bizde 1 saat rötar var . Uyanmanız 7.30 oluyor bizim dolayısıyla kayıyor saatler . Akşamda 20.30 yatıyorlar . Ben 19.30da yatıramam çünkü eşim o saatte işten geliyor yemeğe oturuyoruz . Mecbur kayıyor saat .

Milyonda hatta belki milyarda bir görülen şey yine tabi ki benim başıma gelmiş 🤕
Vücut hormon üretip Hap da düzenlemeye çalışınca kanlı kavga çıkmış yumurtaliklarda😬
Hepsi döllense tüp bebekle ikizlerin üstüne doğal üçüz gebelik şoku yaşayacaktım bi de
Ayyy nosss gülebilir miyim 😂 allahım korumuş beklemiş seni 😁 ikiz sonrası üçüz müthiş bir hayat hikayesi çıkardı ama 😁 sadece nosking diye kitap yazardın 😁

Ayyy nosss gülebilir miyim 😂 allahım korumuş beklemiş seni 😁 ikiz sonrası üçüz müthiş bir hayat hikayesi çıkardı ama 😁 sadece nosking diye kitap yazardın 😁
Nosking: Bir bitişin öyküsü 🤣🤣
Yatış saatlerini bebelerin durumuna göre düzenlersin zaten öğlen bir saat erken yatınca gece uykusu da otomatik kaymaz muhtemelen
4-5 saat dayanamayarak da yarım saat bir saat çok zorlamıyor genelde

Ya bizim kızlardan birinin daha ön köpek diş çıkmadan üstten azı patlamış şoktayım cidden olabilir mi diye

O kadar çeşit çeşitler ki benim kızda ön 4 dişini birden çıkarmaya çalışıyor 🤦🏼
Oğlanda üst dişini tek çıkartıyor. Birinin acelesi var diğeri dur ya daha karpuz kesecez edasında 😂
Senin kızın koparmaktan çok çiğnemeye ihtiyacı var herhalde 😍

Üçünü birden çatlatabiliyormusun folikül önemli değil benim 5 tane birden büyüyor ilaçsız 🤭 Ama çatlamıyor 🙈 Çatlamadığı içinde kist oluşuyor. Ondan sen çok kanama diyince kist dedim direk 😂
Hap korumamış ama Lh şoka girmiştir 🤭 Ben bunları nasıl çatlatıcam diye 😂😂

X