2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Birinci sorun uyku saatleri sürekli ileri atıyor çünkü 30 dk -45 dk buluyor uyumaları . İkincisi tek uykuya geçme istekleri bugün sabah 10.30 da çok güzel uyudular 10dk içinde ikisi de uykuya geçmişti ama 15.30da tam 1 saat ağladılar ve artık kaldırdım getirdim oturma odasına akşama kadar dayandılar . 19.45de gittik uyumaya 20.10da uyudular . Aslında sorun birazda birbirlerini çığlıkları ile uyutmamaları.
Benim de sorunum birbirlerini uyandırmalarıydı halen de devam ediyor . O yüzden ayrı ayrı odalarda uyuyorlar gündüzleri . Şimdi de geceleri beni yanlarında gördükleri zaman uyanıyorlar . Yanımdan ayırdım artık ikisi de farklı odalar da uyuyorlar . Sadece su içmek için Uyanıyorlar içirip tekrar dönüyorum yatağıma . Beraber aynı odada uyutmak istiyorum tek sorunum bu açıkçası nasıl çözerim bilemiyorum

Kızlar merhaba , aksilik ile geldim yine...
Yarın sezeryan günü için doktoruma gidecektim, gece ateşim çıktı, eklem ağrısı boğaz ağrısı derken sabah test verdim pozitif... aile hekimim serum takviyesi ağrı kesici vitaminler verdi ,şimdi daha iyiyim ama bir hafta daha ek beklemem gerekecek bu durumda... ailem geldi çok şükür çocuklar iyi ben izole odadaym ... eşim 4 gün önce boğazlarım dedi ilaç aldı çabucak geçti ... bakalım ben napalm.. doktorum yat dinlen bu şekilde sana hiçbir müdahale eden olmaz ,çok fenalaşr kendini kötü hissedersen acile başvur dedi o kadar...

Benim de sorunum birbirlerini uyandırmalarıydı halen de devam ediyor . O yüzden ayrı ayrı odalarda uyuyorlar gündüzleri . Şimdi de geceleri beni yanlarında gördükleri zaman uyanıyorlar . Yanımdan ayırdım artık ikisi de farklı odalar da uyuyorlar . Sadece su içmek için Uyanıyorlar içirip tekrar dönüyorum yatağıma . Beraber aynı odada uyutmak istiyorum tek sorunum bu açıkçası nasıl çözerim bilemiyorum
Ben odayı 9. Ayda ayırdım verdiğim en doğru karardı hem onların hem bizim uyku kalitemiz arttı . Bizde uyandırma sorunu yok . Birbirilerinin seslerine uyanmıyorlar şükür. Ama baştan beri Yanyana yatırdım hep ben belki ondan alıştılar . Uyuduktan sonra aynı odaya koymayı denedin mi . Geceleri çok ağlıyorlar mı . Birbirlerini uyandıracak kadar .

Yarın sezeryan günü için doktoruma gidecektim, gece ateşim çıktı, eklem ağrısı boğaz ağrısı derken sabah test verdim pozitif... aile hekimim serum takviyesi ağrı kesici vitaminler verdi ,şimdi daha iyiyim ama bir hafta daha ek beklemem gerekecek bu durumda... ailem geldi çok şükür çocuklar iyi ben izole odadaym ... eşim 4 gün önce boğazlarım dedi ilaç aldı çabucak geçti ... bakalım ben napalm.. doktorum yat dinlen bu şekilde sana hiçbir müdahale eden olmaz ,çok fenalaşr kendini kötü hissedersen acile başvur dedi o kadar...

Nerdesin de köyde mi indin mi şehire? Aman ya bu sefer ki sıkıntısız geçsin diye dua ediyorum vallaha sana nazar değiyor çevrendeki birileri artık kesin kanaatim bu 😬 Geçmiş olsun biraz daha dursun bakalım kuzum içerde inşallah hafif atlatırsın 🤲

Birinci sorun uyku saatleri sürekli ileri atıyor çünkü 30 dk -45 dk buluyor uyumaları . İkincisi tek uykuya geçme istekleri bugün sabah 10.30 da çok güzel uyudular 10dk içinde ikisi de uykuya geçmişti ama 15.30da tam 1 saat ağladılar ve artık kaldırdım getirdim oturma odasına akşama kadar dayandılar . 19.45de gittik uyumaya 20.10da uyudular . Aslında sorun birazda birbirlerini çığlıkları ile uyutmamaları.
Sabah yatırmayıp öğlen daha erken uyutmayı dene bakalım bir de
15.30 öğle uykusu için çok geç bi saat en geç 15.00te kalkmış olmaları gerekiyor

Cok gecmis olsun canım 😟 insallah hafif atlatırsın. Ne yazık ki kurtulamadık su kovidden

Sabah yatırmayıp öğlen daha erken uyutmayı dene bakalım bir de
15.30 öğle uykusu için çok geç bi saat en geç 15.00te kalkmış olmaları gerekiyor
Kuzum bizimkiler normalde dayanamıyordu 15.00da kalktıkları zaman 18.30 gibi uyumak istiyorlardı genelde . Bizimkiler uykuyu seviyor bir tık seviyordu yani . En uzun durabildikleri süre 3.5 saat uyanık max 4 . Ben 20.30 gibi yatırıyorum uykuya çünkü.

Rego geldin mi anam 😍 Nasıl oldu kuzularım iyi misiniz?
Valla perisan olduk kuzum evde ben haric herkes hastalandı. Anneanneye dedeye babayada baktm 🤷🏻‍♀️ ama simdi iyiler istahlari yeni yeni açılıyor. Ben bi yandan hazırlanmaya çalısıyorum ayın birinde baslıcam çalısmaya. 50 kusur sayfa olmua ya arada kacırdıklarım olmustur 😁
Sen nasılsın soguk denizlerden sıcak denizlere inebildin mi

En geç benimkiler mi yatıyorlar ya 🙈 aksam 10 da uyuyorlar bizimkiler. O konuda da bana cektiler demek ki :KK14: uykusuzlar takımıyız biz

Benim yeğenlerde öyleydi saat 11-12'de yatar sabah 10-11'de uyanırlardı. Benim bebeler bana garip geliyor o yüzden 😂 Benim alıştığım oydu 🤭

Valla perisan olduk kuzum evde ben haric herkes hastalandı. Anneanneye dedeye babayada baktm 🤷🏻‍♀️ ama simdi iyiler istahlari yeni yeni açılıyor. Ben bi yandan hazırlanmaya çalısıyorum ayın birinde baslıcam çalısmaya. 50 kusur sayfa olmua ya arada kacırdıklarım olmustur 😁
Sen nasılsın soguk denizlerden sıcak denizlere inebildin mi

Hastalık bu mevsimde çekilmiyor. Allahtan bakan olarak sen olmamışsın buna şükür 🤲 Sende hastayken bebeler hasta olunca kombo üstü kombo oluyor. 😬 Sen küçük büyük tüm bebekleri elden geçirmişsin Allah güç kuvvet versin. Büyük bebeklerin bakımı daha zor 😂 Özellikle erkek olanlar fazla nazlı oluyorlar 🙈
Ahh hepiniz işe başlayınca yalnız kalıcam ben burda 😔 Sosyal medya ve numaralarınızı yazın bari kaybolmayın😂

Hala soğuk denizdeyim bu gidişle kış gelip kapanmalar başlıcak ben yine toto üstü oturacam galiba 🤦🏼

Sabah kalkma saatleri geçse dolayısıyla ilk uykuya 11 civarı yatırıyorsan normal ama 15.30 cidden geç
Brnimkiler de oyleydi 2 uyku yaparken gece uykusunda sorun yasamiyosan bebeklerin ihtiyacina gore hareket etmek en dogrusu 😊

Yok yok sorunsuz saat 10-11:30 arası ilk uykuları ikincide 3:00-4:30 👍
Bıraksam uyuyacaklar ama 1,5 saatten 2 kez yeter diyip uyandırıyorum. Akşam uykuları iyi diyelim iyi olsun artık. Mıkkırtılılar dişten dolayı 😬😬

Nerdesin de köyde mi indin mi şehire? Aman ya bu sefer ki sıkıntısız geçsin diye dua ediyorum vallaha sana nazar değiyor çevrendeki birileri artık kesin kanaatim bu 😬 Geçmiş olsun biraz daha dursun bakalım kuzum içerde inşallah hafif atlatırsın 🤲
Allah razı olsun canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ,nazar kısmı inanırım gerçekten olabilir, doğru söylüyorsun... köydeyim merkez nemden aşırı bunaltıcı duramam orada .. sen napıyon bu ara havalar Bi acayip...

X