2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah 3 hafta dayanır doktor bir iki hafta içinde doğarsa bir ay küvezde kalır en kötü dedi
Hiç bozma moralini canım haftan çok iyi 34 e kadar dayansan süper olur. Onun dışında bebeğin kilosu çok iyi ciğer geliştirici iğneni oldun. Sakın stres yapma
İnsan korkuyor yinede ben hep kendime 36 yı hedef almıştım
Ama çok tuhaf cidden şikayet olsa da korkuyoruz olmasada cidden
Evet öyle iyiki gitmişim ama
Kaç cm oldugunu söylemedi inşallah 36 yı görürüm

Canım önlem için ilaç vs verdi mi alttan mı muayene etti

Arkadaşım 34.haftads doğum yaptı kuvöze girmedi canım

incikartanesi Doktorum hedefimiz 36 en erken 37 yi görsek çok daha iyi olur dedi.34 te tam organları gelişmiş oluyo dedi.Lutfen içini ferah tut canım

Benim bi arkadasin 35te dogdular kuveze girmediler canim seninkiler de masallah iyi bence sorun yasamayacaksiniz oyle hissediyorum icini ferah tur
Yaa öyle mi peki ilaçla geçer mi yada bebeklere zararı oluyor mu çok korkuyorum Masalim01
Tek kullanimlik ya tablet seklinde anyibiyotik verir mudahale edildigi surece bebeklere zarari olmaz Allahin izniyle ihmal etme doktoruna ilet mutlaka canim

Yok yanlış anlamayin. Kusura bakmayın. Nette ikiz gebelikte hcg değeri daha fazla olur denmisti. Sizde de ikiz gebelik olunca ondan sorayim dedim. Allah tez zamanda feraha çıkarsın sizi. Tekrar kusura
Sadece iki tane verdiler sonrası yok,aynen ben de bir şey diyemiyorum inşallah en kısa zamanda toparlanırım bir an önce Türkiye’ye dönmeye çalışıcam inşallah

Sadece iki tane verdiler sonrası yok,aynen ben de bir şey diyemiyorum inşallah en kısa zamanda toparlanırım bir an önce Türkiye’ye dönmeye çalışıcam inşallah
Acaba arada yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi doktorla. O anki stresle. Belki bugünlük kullan sonra ilaca devam et gibi bişey demiş olabilirler mi. Kanamalarda günlük vermiyolar çünkü. Doktorunuzla tekrar görüşme şansınız varsa bi teyit etmekte fayda var

Merhaba ıkız anneleri inşallah evletlarınızı sagsalım kucagınıza kucagıma alırım
Bende 8 haftalık hamıleyim
Bugun sabah lekenmem geldı kahve rengi. Normal mıdır? Bırkac gündür karnımda agrıyor. Doktoruma yazdım ama cvp benı tatmın etmedi. Korkuyorum.(Ptesi kalp atışını duymuştum doktor o zaman normal oldugunu söyledi.)

Kahve leke hem normal hem de gorunmekte fayda var canim senin suan yerlesmeyle alakali da icerdeki eski kanin atiliyor olabilir takibini yap kirmiziya donerse ya da artarsa mutlaka acile git ama sakin olmak da fayda var her zaman strese girme

Canım bozma moralini en erken 35 ı bekler diye düşünüyorum inşallah daha çok dayanırlar ama o zamn bile risk oluşturmaz sağlıkla gelsin

Ben bitirdim canım kızların çantası hazır ama benim ki değil inan ki zor yaptım ütüyü saatlerce sürüyor minik minik hazır beklesin zararı yok dedim
İyi yapmışsın eline sağlık annesi bende bugün kalmıştım ama tabi yarısi bekliyo hala 0-3 Leri yapıyorum simdilik.Ne güzel çanta da hazırmış bende yavaştan halledeyim en iyisi bakalım yarin kontrol de ne diyecek doktorum.

Kahve leke hem normal hem de gorunmekte fayda var canim senin suan yerlesmeyle alakali da icerdeki eski kanin atiliyor olabilir takibini yap kirmiziya donerse ya da artarsa mutlaka acile git ama sakin olmak da fayda var her zaman strese girme
Allah razı olsun. Artarsa giderim muhakkak artık. Çok sagol. Haftada 1 prolutona ve günde 4 progesteron fitile ragmen olunca korktum.

Canım önlem için ilaç vs verdi mi alttan mı muayene etti
Nidicarda devam et dedi alttan baktı açıklık varmı diye
incikartanesi Doktorum hedefimiz 36 en erken 37 yi görsek çok daha iyi olur dedi.34 te tam organları gelişmiş oluyo dedi.Lutfen içini ferah tut canım
34 de organları gelişmiş oluyosa iyi ozmn benim az kaldı ozmn
Canım bozma moralini en erken 35 ı bekler diye düşünüyorum inşallah daha çok dayanırlar ama o zamn bile risk oluşturmaz sağlıkla gelsin
İnşallah inşallah
Kiloları nasıldı acaba oyuzden mi girmedilerki inşallah sıkıntı olmaz

Benim arkadaşım 34 te doğurdu biti 2200 biri 2400 girmediler canım kuvöze kontrole ne sıklıkla gideceksin canım

İnşallah güzel haberlerle dön. Çanta daha çok eksik bezleri koymadım nemlenmesin diye . Biberon yıkamadim daha . Müslin örtü falan da koysam mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…