2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Pasta fiyatlarını görünce üzerine ne yazılacağını hiç düşünmedim açıkçası . Kız sizin oralarda nasıl fiyatlar . 10 kişilik pasta 600 TL diyor . Bana yetmez o kadar küçük pasta . Zaten çocuklar tek başına 12 taneler 😂😂 balonu süsü diğer ıvır zıvırıda eklediğimde bir asgari ücrete yaklaşıyor . Altı üstü bir doğum günü yani . Yapmasam mı acaba 🙈🙈Ya da babaannesine kitlesem pastayı 😂Yarın doğum günümüz ama ben biarz gecikmeli yapacağım herkes tatilde. Şu an aklıma geldi üzerine de kesmeye kıyabilecek miyiz yazasım geldi 😂
Pasta fiyatını almadım daha cnm zaman var diye pasta modeli yazisi ile uğraşayım dedim ben diyardan kimseyi cagirmayacagim fotoğraf çekimini kendim evi hazırlayıp yapicam sus olarak da trendyoldan 80 90 civarı süs aldım mı tamam maksat anı kalsin çok uçuk soylelerse pasta fiyatına kendim yaparım napim🤣

Masalim01 Masalim01 senin yorumlarına denk geliyorum bazen topiklerde burda ki yorumlarinda hep böyle insanı sakinleştiren düzgün cevaplar veriyosun. Kendin de normalde baya sakin bir insan mısın 🙂 sakin insanlara acayip imreniyorum🥰 bir de yaşını çok merak ettim 🙈 eğer özel değilse. 🤗
Evet canim normalde de cok sakinim ve her zaman herseyin pozitifini yansitirim kendim tersini hissetsem ya da yasasam bile asla yansitmam benimle ayni sorunu yasayana dahi, cunku sukredecek oyle cok sey var ki zorluklar karsisinda bile, her zaman şunu söylerim hem kendime hem cevreme her neyse sorun gececek sabir 🤗
Yaşım 31 🤗
Beni basindan beri sakinlestiren psikologum kendisi 😂
Halen diyorum bak sabret gececek mis gibi kokularini duyunca kaşıntı sanci pufff ucacak 🤗
Bu benim aklıma neden gelmedi🤣😅🤪
Benim ozel sirrimdi bu 🙈😂

Evet canim normalde de cok sakinim ve her zaman herseyin pozitifini yansitirim kendim tersini hissetsem ya da yasasam bile asla yansitmam benimle ayni sorunu yasayana dahi, cunku sukredecek oyle cok sey var ki zorluklar karsisinda bile, her zaman şunu söylerim hem kendime hem cevreme her neyse sorun gececek sabir 🤗
Yaşım 31 🤗

Halen diyorum bak sabret gececek mis gibi kokularini duyunca kaşıntı sanci pufff ucacak 🤗

keşke bende senin gibi sakin ve pozitif olabilsem 😩 su an hersey okadar zor geliyorki bana 1 yasinda ikizlerim var ve 36 haftalik hamileyim kafayi yemek uzereyim .

keşke bende senin gibi sakin ve pozitif olabilsem 😩 su an hersey okadar zor geliyorki bana 1 yasinda ikizlerim var ve 36 haftalik hamileyim kafayi yemek uzereyim .
İnan sadece 1 yil daha zorlanacaksın ha 1 yil mi az bi zaman mi degil ama cok hizli gececek ve 1 yil sonra hayatinin sonuna kadar iyi ki diyeceksin sabir sabir az kaldi 🤗

kizlar sacimi boyamak iatiyorum daha dogrusu anlik bi heyecanla boyamaya karar verdim sanirim 🤣 ilk 3 ay zararli diye yaziyor . sizin fikriniz nedir . 36 haftalik hamileyim
Bana doktorum organik boyalarla boyayabilirsin demişti, watsonsta satılan boya var adını unuttum organik, onunla boyamıştım, hala daha onu kullanıyorum, gerçekten güzel. Sen de Dene istersen . Ama ilk 3 ay geçtikten sonra boyamıştım ben , ne olur ne olmaz diye. Doktor da öyle söylemişti.
Vallaha o fiyata bulduysan ne güzel . Aha pasta bu dediğin gibi altın fiyatına . Malzemeleri alıp kendim yapmaya karar verdim çok daha az maliyete kapatacağım . Çok abartılı bir şey olmamasına rağmen fiyat bu maalesef 😞
Kendim yapayım desem vakit yok , artık dedim en olmadi normal bir pasta alıp üzerine güzel bi mum koyarız 😁
İnan sadece 1 yil daha zorlanacaksın ha 1 yil mi az bi zaman mi degil ama cok hizli gececek ve 1 yil sonra hayatinin sonuna kadar iyi ki diyeceksin sabir sabir az kaldi 🤗
Ay bana da umut oldun kuzum, yoksa ben son gunlerde sınır küpüne donustum. Hiç bir şeye tahammülüm kalmadi artik.

O zaman sana işte geldim burdayım diyorum ve sodyum perkarbonat öneriyorum 😂
(Sodyum Perkarbonat, su ortamına sağladığı Aktif Oksijen ve Soda sayesinde; güçlü seviyede ağartma, sterilizasyon, su yumuşatma, temizleme ve koku giderme özelliklerine sahiptir. Bunun yanı sıra kokusuz olması, insan sağlığına ve çevreye zararlı herhangi bir kimyasal içermemesi nedeni ile çevre dostu bir kimyasaldır diyorlar. )

Beyazları bembeyaz yapıp renklilerin capcanlı renklerini ortaya çıkarabilen aciiip bişey, hiç leke komayan özelliğide bonus artı bonus 😂 Doğal olması zaten başında gelen madde 😂 Bence kosla oksiekşında bu ama parfümlüsü 😬 Bu ham hali 🤭
Geçen burda dağa taşa yazmak istiyorum diyen birinin önerisiyle internetten söyledim bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim 🙈 Benden iyi reklamcı,pazarlamacı olurmuş 😂
Vanish kullanıyordum bebelerden önce namus lekesini bile çıkartır diyordum öyle değilmiş bulayım alayım senin dedigini bari🤣

Bana doktorum organik boyalarla boyayabilirsin demişti, watsonsta satılan boya var adını unuttum organik, onunla boyamıştım, hala daha onu kullanıyorum, gerçekten güzel. Sen de Dene istersen . Ama ilk 3 ay geçtikten sonra boyamıştım ben , ne olur ne olmaz diye. Doktor da öyle söylemişti.

Kendim yapayım desem vakit yok , artık dedim en olmadi normal bir pasta alıp üzerine güzel bi mum koyarız 😁

Ay bana da umut oldun kuzum, yoksa ben son gunlerde sınır küpüne donustum. Hiç bir şeye tahammülüm kalmadi artik.
6 ay daha sabir kuzum hatta tam olarak yurumeye baslayinca isler kolaylasiyor epeyce 🤗

Benimde muz, yumurta, karabiber, metal(gümüş dahil, altın hariç🤭), penisilin alerjim vardı. Ergenlikten sonra bitti. Metale hala alerjim var. Altın harici takı takarsam 1 gün sonra anlarım sahtemi değil mi 😂😂
Tabi zamanında öyle alerji testleri yoktu. Kendimiz deneye yamula bulmuştuk 😂😂
Sut urunleri cikmadi mesela testte dediğin gibi ama normal mama yiyince her yeri kabariyor. Kizimin 9 aylikken gecmisti alerjisi inşallah bunlarinki de uzun surmez

Açıkçası yemek ,uyku ve alt değiştirme benden en pratik olduğumdan ama oyun gezme vs ilgi ... Eşim ,kv, görümce yarın annem babam ve kardeşim geliyor eylüle kadar kalacaklar... destek oluyorlar..arada akşamları çıktım arkadaşlarımla buluşup çay kahve alışveriş ... birde köydeyim serin serin oturuyoruz.. asıl bundan sonrası için hazırlıklı olmam gerekiyor sanki..
Ikizler benim yeni yeni buyuduler de biraz ben rahat etmeye basladim cok sukur. Bebek dogunca ilgi beklicekler daha cok ama bebege alisinca ikizler sen de rahat edersin

Yaşım 31 🤗

Bazen oyle bir boyuta geliyorki insan asla isyan degil ama hemen hersey olsun istiyor insallah bencilce dusunmemuyorumdur 🥲🙈

6 ay daha sabir kuzum hatta tam olarak yurumeye baslayinca isler kolaylasiyor epeyce 🤗
Kolaylaşıyor derken?
Totoma jet motor taktirirsam belki kolaylaşır 🤣
Bugün bahçeye çıkartayım biraz oynasınlar dedim
Önden çıktım yere örtü serdim oyuncak döktüm
Ben birini kucağıma alıp çıkartana kadar diğeri benden önce merdivenlere koşmuş
Neyse elimdekini bırakıp digerini almaya döndüm
Saniyeler önce bıraktığım kalkmış çimlerden betonun üstüne çıkmış kedi peşinde koşuyor 🤦‍♀️

Merhaba Kizlar 💗
Yardiminiza ihtiyacim var
Aceba gebelikte kasindiginizda kolestaz veya alerji oldugunuzu ogrendiginizde ne gibi belirtileriniz vzrdi
Ornegin kolestaz varken yara felan oluyormuydu kasidiginiz yer
Merhaba canım kolestaz yaşadım maalesef. Deli gibi kaşıntı el ayakta başlayıp bütün vücudu kaplayan. Kan sulandırıcı etkisi ile de acayip kanayıp yara oluyordu hala izleri duruyor sanırım geçmeyecek

Bazen oyle bir boyuta geliyorki insan asla isyan degil ama hemen hersey olsun istiyor insallah bencilce dusunmemuyorumdur 🥲🙈
Anliyorum kuzum seni beni de sancilar cok zorluyordu hic gecmeyecek sanardim o gunler ama geciyor ya sabir🙈
Kolaylaşıyor derken?
Totoma jet motor taktirirsam belki kolaylaşır 🤣
Bugün bahçeye çıkartayım biraz oynasınlar dedim
Önden çıktım yere örtü serdim oyuncak döktüm
Ben birini kucağıma alıp çıkartana kadar diğeri benden önce merdivenlere koşmuş
Neyse elimdekini bırakıp digerini almaya döndüm
Saniyeler önce bıraktığım kalkmış çimlerden betonun üstüne çıkmış kedi peşinde koşuyor 🤦‍♀️
Tek basima disari cikarmayarak cozuyorum bu bahsettigin sorunları 😂

X