- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.701
Canım benim 31 de çıktı 35 e kadar yattım ilaç serum derken sürekli yükselmeye devam etti enzimlerim deli gibi kaşıntılar hiç rahatlamadı arttı. Bir ara durakladı sancım çıkmaya başladı magnezyum dayadılar. Diğer ilaçlara devam. Tedavisi yok açıkçası. Ama bazılarında ilaç rahatlama sağlıyormuş. Duraklayınca doktor 36 tamamlamak istedi ama bir gün yine değer yükselişe geçti sancı da çıkınca bende artık yeter diye ortalıkta dolaşıyordum. Hayırlısı öyle imiş. Bana hemşireler kuvez de mi kalsınlar sabret filan dediler bende biliyorum elbette bir gün içerde kalsalar kar kardır ama çook ilaç aldım korkuyordum artık bir şey olacak diye. Sonra bebişler doğdu şükür iyilerdi ama aldığım ilaçların bebeklere geçtiğini söyledi çocuk doktoru. Normalde sorunları yok ama kan tahlilleri kötü geldi. Düzelmeden bırakmayız dediler üç gün filan hep birlikte yattık hastanede düzelince değerler şükür taburcu olduk. Sonuçların çıktı mı ?Nosking Kuzum varya ucuncu trimestir da hic yuzum gulmedi hayirlisiyla bir dogursaydim zamaninda
Test sonucu beklerken arastiriyorum bir yandan cilt doktoru ariyorum randevu icin korktum biraz erken dogum bebek olumu felan okuyunca
Suan doktor ilac verdi onu ictim biraz az kasiniyor ama oda tum gun uyutuyor saf gibi oldum Valla bilmiyorum napcam