2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Masalim01 Masalim01 senin yorumlarına denk geliyorum bazen topiklerde burda ki yorumlarinda hep böyle insanı sakinleştiren düzgün cevaplar veriyosun. Kendin de normalde baya sakin bir insan mısın 🙂 sakin insanlara acayip imreniyorum🥰 bir de yaşını çok merak ettim 🙈 eğer özel değilse. 🤗

Masalim01 Masalim01 senin yorumlarına denk geliyorum bazen topiklerde burda ki yorumlarinda hep böyle insanı sakinleştiren düzgün cevaplar veriyosun. Kendin de normalde baya sakin bir insan mısın 🙂 sakin insanlara acayip imreniyorum🥰 bir de yaşını çok merak ettim 🙈 eğer özel değilse. 🤗
Beni basindan beri sakinlestiren psikologum kendisi 😂

Bence en az 35 haftalık olur sonrada hemen evinize döneceksiniz inşallah ben çantayı 28 haftalık hazırlamıştım sonrasında ağırlaşıyor insan ütüler falan yorucu...
Bende cok pisman oldum hep 30 Haftadan sonra baslamak istemistim
28 haftada rahim kalinligi azalînca erken dogum riskinden hastaneye yattim o zaman aklim basima geldi
Herseyi aldim netten sadece yikamak utulemesi kaldi halledim bari onuda artik ne olacagi belli degil sanki 🙈 insallah 35 haftalik olur 🤤😍

Geçmiş olsun canım çok zor olduğunu duydum hastalığın hay allah 😔
İnşallah diğerine bulaşmaz çabucak kurtulursunuz🤲
6 ay öncesi denize, 1 yas öncesi havuza sokmayın diyorlar zaten tatile gidecekler aman dikkat
Saol canım cidden sokmamak lazım bizde biraz alışsınlar demiştik denizde çok ağladıkları için . Çok çok zormuş cidden acı çekiyor resmen çocuk .

Geçmiş olsun canım bilirim nasıl bir illet olduğunu ama olunca da oluyor işte . Bizim oğlanada okuldan geçmişti . Deli gibi kaşınıyordu ayak altları . Elinde saç fırçası ile dolaşıyordu . En kısa zamanda geçmesi ümidiyle
Saol canım , hep bahsedilirdi ama böyle zor olduğunu hiç duymamıştım . Diğeri covid oldu hastanede yattık çok ağırdı ama bu onu BİLE geçti .

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bir daha olmayın artık inşallah..
Amin amin her hastalıkta huy değiştiriyor bebeler bir de , inşallah 3. Defa olmayız bu illet hastalığı.
Çok şükür 🤲 Rabbim tekrarını göstermesin inşallah.
Bayram seyran derken millet yarınlar yokmuşçasına gezdi, bayramlaştı sonucun bu olacağı belliydi 🤦🏼 Bu kış yine çok çetin geçecek demedi demeyin 😬
Yeniden yasaklar falan gelebilir diyorlar ama sanmıyorum ben pek. Kimse önemsemiyor eskisi kadar. Ama hala tehlike devam ediyor gerçekten insanı surunduruyor öldürmese bile.
Kizlar benim olanların pipilerinde darlık vardı doktorumuz 6.aydan sonra sünnet edelim demişti 7 aylık olduk haftaya muhtemelen sünnetimiz var ogluslarını sünnet ettirenler benim ikisi aynı anda olcak çok zor olur mu süreç nasıl oluyo
Biz 50 günlükken sunnet ettridik çok rahat geçmişti. Seninkiler de daha çok büyük değiller , bence çabuk iyilesirler. Zaten gerçekten çok hızlı iyilesiyor. Bi tek sünnet esnasında tutmak zor olabilir, ama o da bayıltıp yapıyorlardır belki.
Pasta fiyatlarını görünce üzerine ne yazılacağını hiç düşünmedim açıkçası . Kız sizin oralarda nasıl fiyatlar . 10 kişilik pasta 600 TL diyor . Bana yetmez o kadar küçük pasta . Zaten çocuklar tek başına 12 taneler 😂😂 balonu süsü diğer ıvır zıvırıda eklediğimde bir asgari ücrete yaklaşıyor . Altı üstü bir doğum günü yani . Yapmasam mı acaba 🙈🙈Ya da babaannesine kitlesem pastayı 😂Yarın doğum günümüz ama ben biarz gecikmeli yapacağım herkes tatilde. Şu an aklıma geldi üzerine de kesmeye kıyabilecek miyiz yazasım geldi 😂
600 muu nasıl pasta ki o . Gram altın mi dikecekler üstüne acaba :) aman herşey pek pahalı ya. Biz de bugün iyiki doğdun yazısı, 14 balon ve balon standı aldik 136 tl tuttu. Balondan 1 sayisi alalım dedik 60 tl dedi. Anam bu ne yaw. Ciddi ciddi asgari ücrete varacak,konsept falan dusunsek.
Pasta da sorduk normal 10 kişilik 150 tl. Resimli 200 kusur biseyler dedi ama ben kopmuşum sonrasında. Herşey çok çok pahali.

Kuzu zaten her türlü havuz sıkıntı. Biz kadınlar için özellikle 🙈 Ki bize bile iyi gelmeyen bebelere asla. Deniz kadar temiz su yok denize soksaydın sık sık. Napıcan havuzu 😔
Geçmiş olsun çok inşallah diğerine geçmeden atlatırsınız 😢
Geçen biri daha yazmıştı el ayak ağız hastalığı kaptılar diye. Neler yaptı geçirdi acaba 🤷‍♀️
Benim bu ara B12 yerlerde herhalde sürekli unutuyorum bişeyleri 😬 Bugün kocayı hiç bişey lazım değil diye eve çıkartıp üstünü değiştirdikten sonra yoğurt lazımmış diye yolladım, yağ dolu tavanın altını açık unuttum. Evi filan yakmasam bari 😬
Anasınız sadece denizdi zaten soktuk çok ağladılar bizde iki dk havuza sokalım bakalım alışsınlar biraz dedik demez olaydık. Toplamda 10 dk durmadılar çıkarttık . Ama kapmış o anda demek ki . Parklardanda çok bulaşıyormuş bu hastalık . Tek duam diğerine geçmesin . Cidden bünyem kaldıramayacak artık. B12 kimde yerde değil ki . Geçen kargoya iade ürün verilecekti kocaya vermeyi unuttum adam geldi öğlen geldi markete gittik çantama koydum onuda vereyim diye çantamda geri benimle gelmiş 😂

Ay bizim gecirdigimiz en zor hastalıklar arasına girer. Yaklaşık 1 ay önce geçirdik. İlk önce kızım iki gün ateşlendi. İki gün ne gündüz ne gece uykusu. Döküntüleri başlamamısti. Sonra doktora götürdüm. Goturdugum gün oğlum ateşlendi. Doktor boğaz enfeksiyonu falan dedi. Döküntüleri sonradan başladı. Baya zor bir hastalık. Allah yardımcın olsun. Sanırım bende geçirdim bende de döküntüler oldu. Hoş ben sivrisinek falan soktu sandım ama çocuklarınkiyle aynıydı. Birde ikiz olunca tam biri iyileşti derken diğerine bulaşıyor. Nöbet bitmiyor. Sabaha kadar agladiklarini biliyorum. Ne zaman dolven veya calpol versem ( ateşi yokken ağrısı varsa geçsin diye ) o zaman uyudular. Normalde kolay kolay ilaç kullanmam. Ama mecbur kalmıştım.
Bütün salgınlar dan nasibimizi alıyoruz biz. 🙄 İnşallah kardeşine bulaşmaz. 🤲

Evet illaki o dönem zor geçti. Baya bekledik. Kızım 38 gün oğlum 32 gün kaldı. Son hafta da emme refleksinin gelişmesini bekledik. Ben ilk girdiklerinde çok uzulmemistim. Kendimi hazırlamıştim. Ama tabi ki girip dokunmamak ve hastanede kalma süresi uzadıkça insan çok kötü oluyor. Sonrası nasıl geçti bilmiyorum. 14 ay oldu. Bazen çok hızlı geçmiş gibi bazen çok yavaş geçiyor gibi 🙂
Aha biz 6. Hastalık , covid ve şimdi bu . Viral her şeyi yaşıyoruz maşallah . Dediğin gibi sadece calpol aferin vs verince sakinleyip uyuyor ve onlarda tam ateş düşürmüyor . Valla bende ilaç vermeyi sevmiyorum ama resmen ilaç saati gelsin diye bekliyorum. O ağlamalar artık beni yordu bir ara koyup kendimi alıp çıkasım geldi 😩

Bacılar bı deyin hele benım oğlan çiğmemıyor yiyecekleri. Ne yapmam lazım. Damakla eziyor yiyecekleri. Bu arada blender kullanmıyorum. Hep pütürlü. Elıne meyve bisküvi falan verıyorum aynı. Biberon da tutmuyor hala ben besliyorum.
Karşısına geçil sürekli çiğneme hareketi yapmayı denedin mi ? Yemeğe birlikte oturun sizin ne şekilde yediğinizi izlesin . Yaklaşık 2 aydır tamamen çiğneyerek yiyor bizimkiler . Ben çok çiğneme hareketi yaptım önlerinde belki o etkiledi eminde değilim

Hanımlar merak ediyorumda siz bebişlerınızle birlikte mı sofraya oturuyorsunuz?
Birde mesela ben önune bir seyler hazırlayıp koyduğumda bazen hepsı çöpe gidiyor yemiyorlar. Ozaman tekrar hazırlayıp siz mi yedıyorsunuz?
Biz birlikte oturuyoruz , genelde kendileri yiyor eğer yememe durumu varsa ben veriyorum hala yemiyorlarsa yemiyorlar o öğünü ardından tekrar hazırlamıyorum .

Amin amin her hastalıkta huy değiştiriyor bebeler bir de , inşallah 3. Defa olmayız bu illet hastalığı.

Yeniden yasaklar falan gelebilir diyorlar ama sanmıyorum ben pek. Kimse önemsemiyor eskisi kadar. Ama hala tehlike devam ediyor gerçekten insanı surunduruyor öldürmese bile.

Biz 50 günlükken sunnet ettridik çok rahat geçmişti. Seninkiler de daha çok büyük değiller , bence çabuk iyilesirler. Zaten gerçekten çok hızlı iyilesiyor. Bi tek sünnet esnasında tutmak zor olabilir, ama o da bayıltıp yapıyorlardır belki.

600 muu nasıl pasta ki o . Gram altın mi dikecekler üstüne acaba :) aman herşey pek pahalı ya. Biz de bugün iyiki doğdun yazısı, 14 balon ve balon standı aldik 136 tl tuttu. Balondan 1 sayisi alalım dedik 60 tl dedi. Anam bu ne yaw. Ciddi ciddi asgari ücrete varacak,konsept falan dusunsek.
Pasta da sorduk normal 10 kişilik 150 tl. Resimli 200 kusur biseyler dedi ama ben kopmuşum sonrasında. Herşey çok çok pahali.
Vallaha o fiyata bulduysan ne güzel . Aha pasta bu dediğin gibi altın fiyatına . Malzemeleri alıp kendim yapmaya karar verdim çok daha az maliyete kapatacağım . Çok abartılı bir şey olmamasına rağmen fiyat bu maalesef 😞

Eklentiler

• 3B238912-0590-44C7-8FAB-862EB5EF894E.png
    3B238912-0590-44C7-8FAB-862EB5EF894E.png
    386,4 KB · Görüntüleme: 28
X