2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hanımefendi bilmiyorum hcg değeri ile çok alakalı olmuyor ama kusura bakmayın fakat benim bir sıkıntım varken sizin bana sorduğunuz da soru mu yani?
Yok yanlış anlamayin. Kusura bakmayın. Nette ikiz gebelikte hcg değeri daha fazla olur denmisti. Sizde de ikiz gebelik olunca ondan sorayim dedim. Allah tez zamanda feraha çıkarsın sizi. Tekrar kusura bakmayin.

Cok teşekkür ederim. Peki değerlerim nasıl sizce ilk gebelik deneyimim

Tekmiş, teşekkürler

Kızlar size bir soru sormak istiyorum bı kaç gündür alt karın bölgem de sızlama vardı iki gündür idrarımı yaptıktan sonra sancı oluyor geçiyor başına gelen var mı çok korkuyorum doktora gidicem ama inşallah kötü bişey olmaz

Kızlar ben yine doktora gittim şikayetlerim yok diye kaburgalarım acımıyo bi hafiflik hissediyorum diye bebekler aşağı inmiş rahım boyunda kısalma varmış doktor en fazla iki üç hafta var doğuma dedi çok moralim bozuldu

İdrar yolu enfeksiyonu gibi sanki canim tarifin
Aaa ben de sanci gecti diye dusunmustum hic aklima gelmezdi boyle bise haftan gayet iyi canim ustune 3 hafta koyarsan buyur iyice hem senin bebisler masallah onden.gidiyodu belki de.ondan erken indiler hic endiselenme insallah sorunsuz gececek surec

Hiç bozma moralini canım haftan çok iyi 34 e kadar dayansan süper olur. Onun dışında bebeğin kilosu çok iyi ciğer geliştirici iğneni oldun. Sakın stres yapma

Ne kadar olmuş rahim boyun canım 28 den snra kısalma başlıyormuş kaçış yok malesef .
Bende korkuyorum yarın yine kontrol um var.
Haftan iyi olur yine 36 yi doldurmuş olursun keşke hepimiz en az 36 yi görsek.
İçini ferah tut ciğer geliştirici yapıldı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…