2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Eskitebildiyse bravo ben de eskimeden ayakları büyüyecek diye hüzünlüyüm 🤣🤣
Valla o kısmı bilemiycem ama geçen gün bende fiyatlara bakmaya vicco mağazasına girdim orda biri 3 aylık bebeğine aldı görevli bile dedi ne gerek var diye o da ayakları üşümesin dışarıda dedi haziran sıcağında olmamız dışında bir sorun yok tabi

Cullen klanından sanırım seninkiler 🤦🏼
Her level ayrı zorluyor ya du bakalım daha neler görücez 😬
Vallaha tahmin edebiliyorum sıcağın mahvettiğini 2 gün bir tık üst perdeye geçtikde mahvoldu bebeler 😥 Sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun.
İşede iyi dayandın hem maddi hem manevi başlaman iyi gelir inşallah 🤲
Son zamanlarda emekliliğe ayrıldığıma pişman oluyorum. Bi kaçışa ihtiyacı oluyor insanın 🤷‍♀️ Bebelerden sonra iş zorlamayacaktır zaten. Bundan daha ağır iş düşünemiyorum zira 🙈
Kuzu sen niye erken emekli oldun daha gencsin.
Aynen bebek bakmaktan hepsi daha kolay 😂

Aynen o bana sormadan ilk ayrı odalarda sonra aynı odalarda dedi melodi uykudan
Sana sormadan ben işin uzmanıyım diyerek ayrı odalarda başlaması hoş olmamış
Her aile bir olmaz sen tek başına da süreci yönetmek zorunda olabilirdin
O an ayrı odalarda nasıl ilgilenecektin ikisiyle birlikte
Sonrasında odaları birlestircez 8 gün oldu deyip bayram tatilindeyim telefonlara bakmiyorum olayına girmesi de hiç hoş olmamış
Belki de sürecin başından beri en çok iletişim kurman gereken dönemdesin ve karsinda sorularını cevaplayacak kimse bulamıyorsun
Dediğim gibi ben sürece aynı odada başladım ve öyle devam ettim o yüzden birleşme aşamasında neler olur bilemiyorum şu an
Keşke ilk aşamada haberim olsaydı canım direkt ayni odada başlama konusunda ısrarcı olurdum valla
Aglatmadan uyku eğitimi diye bir şey yok çünkü ağlamaktan başka bir şey bilmeyen bir yaratığın alışık olduğu düzeni tamamen değiştiriyorsun bi kere
Ve bu sürece eklenen her aşama hem uyumu zorlaştırıyor hem annenin sabır tahammül seviyesini düşürüyor
Sandalye metodunu da ben o yüzden seçmemiştim zaten ilk gün beni görünce ikisi de kudurdu

2 yasa kadar 6 ayda bir, 2 yastan sonra yilda 1 numara gibiymis ortalama olarak
2 yasa kadar dediğin de bir bebegin ortalama 1 yaştan sonra yürüdüğünü varsayarsak ilk sene 2, sonraki seneler 1 ayakkabi ediyor 🤔
İyi ya dün ayakkabi fiyatlarını görüp ikiyle çarpınca kafamdan şimşek hızıyla memurluktan istifa edip kaçakçılık yapma planları gecti çünkü

Cullen klanından sanırım seninkiler 🤦🏼
Her level ayrı zorluyor ya du bakalım daha neler görücez 😬
Vallaha tahmin edebiliyorum sıcağın mahvettiğini 2 gün bir tık üst perdeye geçtikde mahvoldu bebeler 😥 Sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun.
İşede iyi dayandın hem maddi hem manevi başlaman iyi gelir inşallah 🤲
Son zamanlarda emekliliğe ayrıldığıma pişman oluyorum. Bi kaçışa ihtiyacı oluyor insanın 🤷‍♀️ Bebelerden sonra iş zorlamayacaktır zaten. Bundan daha ağır iş düşünemiyorum zira 🙈
Başkasının bebeğine bakmak olabilir baco🤣
Bi üst level bence o🤣

Yok anam ya onu yaptım daha önce hiç bişey o 😂 Gelen geçen sen çocuk bakabiliyon diye bebesinini bana bırakır giderdi 😬
Ben bakmam ya
Allah muhtaç etmesin tabi de yapamam yani
Benimkileri o kadar geniş büyütüyorum ki düşüyorlar kafa göz dalıyorlar bir şey olmaz diyorum
Başkasının bebesi olsa o genişlik olmaz 🤣

Sana sormadan ben işin uzmanıyım diyerek ayrı odalarda başlaması hoş olmamış
Her aile bir olmaz sen tek başına da süreci yönetmek zorunda olabilirdin
O an ayrı odalarda nasıl ilgilenecektin ikisiyle birlikte
Sonrasında odaları birlestircez 8 gün oldu deyip bayram tatilindeyim telefonlara bakmiyorum olayına girmesi de hiç hoş olmamış
Belki de sürecin başından beri en çok iletişim kurman gereken dönemdesin ve karsinda sorularını cevaplayacak kimse bulamıyorsun
Dediğim gibi ben sürece aynı odada başladım ve öyle devam ettim o yüzden birleşme aşamasında neler olur bilemiyorum şu an
Keşke ilk aşamada haberim olsaydı canım direkt ayni odada başlama konusunda ısrarcı olurdum valla
Aglatmadan uyku eğitimi diye bir şey yok çünkü ağlamaktan başka bir şey bilmeyen bir yaratığın alışık olduğu düzeni tamamen değiştiriyorsun bi kere
Ve bu sürece eklenen her aşama hem uyumu zorlaştırıyor hem annenin sabır tahammül seviyesini düşürüyor
Sandalye metodunu da ben o yüzden seçmemiştim zaten ilk gün beni görünce ikisi de kudurdu
Ya yanında eğitim vercek biri var mı demişti bende eşim demistim öyle planlamış kendisi aynen bana da garip geldi sadece ses kaydı göndermişti bana bugun sabah ikisini aynı odada yatıralım dedi bir daha dönmedi akşam msj atmış oğlum rahatsızdı diye söyle böyle yap diye ya o kadar yorulduk ki eşimle zaten 8 gündür çok geç kaldık bencede ve eşim hafta sonu ise basliycak dediğin gibi sürecin en önemli günü o kadar gerildim ki 2. Ve 3. Uykuyu yaptırırken beyaz gürültüyü kapatmayı bile unutmuşum resmen

Ben bakmam ya
Allah muhtaç etmesin tabi de yapamam yani
Benimkileri o kadar geniş büyütüyorum ki düşüyorlar kafa göz dalıyorlar bir şey olmaz diyorum
Başkasının bebesi olsa o genişlik olmaz 🤣

Bak o konuda haklısın ama para verenlere bakamam zaten 😂 Bizim milletimiz para verdiği zaman seni satın aldı sanıyor 🤦🏼 Allah düşürmesin 😬

Benim baktıklarım yeğenlerim, komşu bebeleri, kuzenlerim filan 😂 Düşsede sıkıntı yok tayfalar 🙈

Ya yanında eğitim vercek biri var mı demişti bende eşim demistim öyle planlamış kendisi aynen bana da garip geldi sadece ses kaydı göndermişti bana bugun sabah ikisini aynı odada yatıralım dedi bir daha dönmedi akşam msj atmış oğlum rahatsızdı diye söyle böyle yap diye ya o kadar yorulduk ki eşimle zaten 8 gündür çok geç kaldık bencede ve eşim hafta sonu ise basliycak dediğin gibi sürecin en önemli günü o kadar gerildim ki 2. Ve 3. Uykuyu yaptırırken beyaz gürültüyü kapatmayı bile unutmuşum resmen
İkisini aynı odada yatırıp sandalye metodunu mu uyguladın peki?

Bak o konuda haklısın ama para verenlere bakamam zaten 😂 Bizim milletimiz para verdiği zaman seni satın aldı sanıyor 🤦🏼 Allah düşürmesin 😬

Benim baktıklarım yeğenlerim, komşu bebeleri, kuzenlerim filan 😂 Düşsede sıkıntı yok tayfalar 🙈
Bugün bi kadını izledim
Yanınızda sürekli çocuğunuzun fotoğrafını taşıyın diyor
Gün içinde herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız veya yolun sonuna geldiğinizi düşünüyorsanız fotoğrafa bakın ve 'ben bu manyakla başa çıkmış insanım, buna mı yenilcem' deyin diyor
Çok etkilendim 🤣🤣🤣

Bugün bi kadını izledim
Yanınızda sürekli çocuğunuzun fotoğrafını taşıyın diyor
Gün içinde herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız veya yolun sonuna geldiğinizi düşünüyorsanız fotoğrafa bakın ve 'ben bu manyakla başa çıkmış insanım, buna mı yenilcem' deyin diyor
Çok etkilendim 🤣🤣🤣

Kesinlikle katılıyorum ve aşırı tebrik ettim kendisini 👍
Defne'yi görünce direk alayınız gelin moduna girerim herhalde 😬

İkisini aynı odada yatırıp sandalye metodunu mu uyguladın peki?
Aynen ağlayan uyuyanı uyandirdi uyumak üzere olanın uykusu açıldı falan ama sonra güzel uyudular şükür ya birbir seslerine alisabiliyolar mi bana şuan imkansız geliyo vallahi en son 2.5 aylıkken birlikte yatmislardi gece bide simdi ay o kadar gerginim ki anlatamam ya uyanan uyuyani uyandirirsa diye kendimi yiyip duruyorum senin bebeklerin uyaniyolar miydi eğitimden önce birbir seslerine eğitimden sonra farketti mi eğitmen bana 50 dk dan önce uyanani 45 dk uykuya döndür dedi 3 dk boyunca ağlarsa ve susmazsa kucağa al dedi o arada diğerinin de uykusu mahvolcak kesin destekli uyurken birbir nefeslerine uyanirlardi desteksizde çok bisey farketcegini de düşünmüyorum açıkçası ay 8 gündür nasıl mutluydum oldu oldu diye acayip karamsarlaştim bide sen beyaz gürültuyu kapatiyo muydun ilk zamanlarda ben ilk uyuturken unutmuşum da sonra hemen kapattım

Aynen ağlayan uyuyanı uyandirdi uyumak üzere olanın uykusu açıldı falan ama sonra güzel uyudular şükür ya birbir seslerine alisabiliyolar mi bana şuan imkansız geliyo vallahi en son 2.5 aylıkken birlikte yatmislardi gece bide simdi ay o kadar gerginim ki anlatamam ya uyanan uyuyani uyandirirsa diye kendimi yiyip duruyorum senin bebeklerin uyaniyolar miydi eğitimden önce birbir seslerine eğitimden sonra farketti mi eğitmen bana 50 dk dan önce uyanani 45 dk uykuya döndür dedi 3 dk boyunca ağlarsa ve susmazsa kucağa al dedi o arada diğerinin de uykusu mahvolcak kesin destekli uyurken birbir nefeslerine uyanirlardi desteksizde çok bisey farketcegini de düşünmüyorum açıkçası ay 8 gündür nasıl mutluydum oldu oldu diye acayip karamsarlaştim bide sen beyaz gürültuyu kapatiyo muydun ilk zamanlarda ben ilk uyuturken unutmuşum da sonra hemen kapattım
Bacım ben hiçbir şey açmadım yatarlarken ninni beyaz gürültü falan
Odaya girip her şeye iyi uykular dedim yatırdım ilk geceden itibaren ayni odada
Öncesinde benimkiler de uyandiriyordu şimdi maşallah bi tanesi yanında top atsan uyanmaz
Diğeri çıt sesine uyaniyor ama neyse ki arıza çıkartan hep uykusu hafif olan
Miskin olan öyle kolay kolay ağlamaz bizde
Sandalye metodu ikizlerde aslında bu yüzden çok önerilen bi metodunu değil
Biri uyaniyor uykuya döndürmek için odaya giriyorsun diğeri de uyaniyor
Bir yerden sonra süreci tek başına yönetmek durumunda kalıyorsun mutlaka
Yalnız ağlamaları ve uyanmalari azaltmak için gunduz aydınlık ortamda yeni odalarında bol bol vakit geçirin etrafı keşfetsinler
Bir iki oyuncakları beraber besiklerine koy

Öncesinde benimkiler de uyandiriyordu şimdi maşallah bi tanesi yanında top atsan uyanmaz
Yalnız ağlamaları ve uyanmalari azaltmak için gunduz aydınlık ortamda yeni odalarında bol bol vakit geçirin etrafı keşfetsinler
Çok şükür bizdede uyku ile ilgili proplem hiç kalmadı ... herşey olması gerektiği gibi... sadece besiklerine iyice alıştılar ilerde değişelim desek arıza olur gibi

Yaa ne güzel bende uyur uyumaz kapatıyorum hemen ya bencede sanki eğitimde boşa kürek çekmişim gibi geliyo şuan çünkü tmm desteksiz uyuyolar ama İkizde bu yetmiyo ki biri uyandığında digerini uyandırmasın diye mecburen destek veriyosun

Çok şükür bizdede uyku ile ilgili proplem hiç kalmadı ... herşey olması gerektiği gibi... sadece besiklerine iyice alıştılar ilerde değişelim desek arıza olur gibi
Arıza oluyor evet
10 gündür annemlerdeyiz park yatakları taşımayalim diye buraya ikinci el aldık iki tane
Birini evdekilerin aynısı bulduk diğeri farklı oldu mecburen
Evdekiyle aynı yatakta yatan hiç sorun çıkartmadan uyudu
Yatağı farklı olanın alışması bir haftayı buldu yeni yeni duzen oturttuk
Gideceğin yerde park yatak ve karanlık oda yoksa uyutmaya çalışmak işkence oluyor
Tamam evde çok rahat ama dışarısı tam bi kabus

Yaa ne güzel bende uyur uyumaz kapatıyorum hemen ya bencede sanki eğitimde boşa kürek çekmişim gibi geliyo şuan çünkü tmm desteksiz uyuyolar ama İkizde bu yetmiyo ki biri uyandığında digerini uyandırmasın diye mecburen destek veriyosun
Benim eğitim aldığım danışman ısrarla ikizler için en uygun yöntem ferber diyordu
O zamanlar çok zalimce geliyordu ama şimdi iyi ki tavsiyesini dinlemisim diyorum
Diğerleri hem çok uzun sürüyor hem insanı yoruyor
Bugün naptin peki gece nasil geçti aynı odada?

X