2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

1 ay once 66cm 7. 3 kiloydu. Kizim 71cm 8.4 kiloydu. Dedi ki gelisim geriligi var persentile baktim evet yuzde 50 degildi daha aziydi ama niye oyle dedi anlamadım
Benimde 22 gün önce falan bakıldı biri 65 cm boyu 8.100 gram digeri 66 cm 8.600 gram çıktı boylar zaten bizimkilerde çok kısa olduğu için normal gelişim geriligini işaret eden şey ne ki

İyi bayramlar kuzu 😔
Diş dedin beni mahvettin 😬 Oğlan sana ters köşe yapmış Demir'de bana yapıyor bir türlü çıkartmayarak 😩
Valla kuzu artik d vitamini vermesem mi diyorum butun disleri cikartacak perisan durumdayim ikiside huysuzlar ateslendiler 😐 bide çalısmaya baslıcam nolcak boyle bilemiyorum geceleri uyku yok 🤦🏻‍♀️

Valla kuzu artik d vitamini vermesem mi diyorum butun disleri cikartacak perisan durumdayim ikiside huysuzlar ateslendiler 😐 bide çalısmaya baslıcam nolcak boyle bilemiyorum geceleri uyku yok 🤦🏻‍♀️

Rego sana kötü bir haberim var D vitaminiyle olan bir iş olsa benimkiler toptan çıkarmıştı 🤦🏼 Burda güneş yok diye hiç aksatmadım günde 3 damla D vitaminlerini 1 gün bile firem yok 😬 Hala bekliyorum oğlanı 🤷‍♀️ Kızda iki ön dişide uç vermiş ama oda bekletiyor 🤦🏼
Huysuzluk uzun mu sürüyor 4 gün öncesi 3 gün sonrası muhabbetide mi fıss 😔 Birde ateş diyorsunuz hepiniz aşılarda, dişlerde filan 😥 Benimkiler hiç ateşlenmiyorlar bu iyi mi kötü mü bilemiyorum hiç 🤦🏼

Çalışma zorunlu mu biraz daha uzatamaz mısın dicem 😔 Gerçi nereye kadar uzatıcan. Bizim bebeler her dönem farklı atraksiyonlu farklı ekşınlı 🤷‍♀️ 1 sene sonrada başka bişeyleri yüzünden yakınıcaz 😬

Kizlar bebelere ayakkabı ne alcaz?
Piyasada milyon çeşit ilk adım ayakkabısı var
Ben şu an için 2 ay idare edecek yumuşak ve uygun fiyatlı bir şey arıyorum
Bahçede kullanacaklar çimlerin üzerinde
Niyetim çıplak ayakla çimlere bırakmaktı ama nefret ettiler
Siz ne aldınız veya ne alacaksınız?

Bize vicco gelmişti hediye. O baya öneriliyor.
Bir de ebebeğin var hep reklamı çıkıyor ama nasıl bilmiyorum. Hatta geçen bazı renklerinde indirim vardı hala varsa bak istersen.

Bize vicco gelmişti hediye. O baya öneriliyor.
Bir de ebebeğin var hep reklamı çıkıyor ama nasıl bilmiyorum. Hatta geçen bazı renklerinde indirim vardı hala varsa bak istersen.
Ben de ikisi arasında kaldım açıkçası
Doktor yumuşak tabanlı öneriyor vicconun tabanı çok sert geldi
Diğeri de çok yumusak
Hayır bildiğim anladığım bir şey de değil

Ben de ikisi arasında kaldım açıkçası
Doktor yumuşak tabanlı öneriyor vicconun tabanı çok sert geldi
Diğeri de çok yumusak
Hayır bildiğim anladığım bir şey de değil
Valla bana direk geldi diye hiç kasmadım ne varsa onu kullancam 😅 10 saat ayakkabıyla yürümeyecekler ya dışarı çıktıkça giyecekler. Bize giydirmişler mi böyle şeyler sanki, çok şükür düzgün basıyoruz 🙈

Vicco kesinlikle oldukca esnek ve hafif yeni yurumeye basladiklarinda dahi rahatlikla yuruduler

Bize hediye Nike gelmişti. Çok hafif olduğundan adımlarıda kolay atıyordu 😬 Du diyorum çünkü 2 ay kullanamadım bile 🤦🏼 Ayakları çabuk büyüdü 😩

Rego sana kötü bir haberim var D vitaminiyle olan bir iş olsa benimkiler toptan çıkarmıştı 🤦🏼 Burda güneş yok diye hiç aksatmadım günde 3 damla D vitaminlerini 1 gün bile firem yok 😬 Hala bekliyorum oğlanı 🤷‍♀️ Kızda iki ön dişide uç vermiş ama oda bekletiyor 🤦🏼
Huysuzluk uzun mu sürüyor 4 gün öncesi 3 gün sonrası muhabbetide mi fıss 😔 Birde ateş diyorsunuz hepiniz aşılarda, dişlerde filan 😥 Benimkiler hiç ateşlenmiyorlar bu iyi mi kötü mü bilemiyorum hiç 🤦🏼

Çalışma zorunlu mu biraz daha uzatamaz mısın dicem 😔 Gerçi nereye kadar uzatıcan. Bizim bebeler her dönem farklı atraksiyonlu farklı ekşınlı 🤷‍♀️ 1 sene sonrada başka bişeyleri yüzünden yakınıcaz 😬
Valla kuzu alt iki diste bir ateslenme olmadi buyuk ihtimalle ust iki diste daha kolay cikiyor ama benimkiler köpek disw gectiklerinicin o asiri huysuzluk ve ates yaptı oglanınki yerini belli edince gecti ama kizda devam ediyor ne yapcagimi sasirdim bu sicaklarda cok zormus dis cikarma isi 😐
Valla bende dedim nereye kadar uzatcaksin 10 aylik olcaz yakinda. Bir yerden baslamak lazim 🤷🏻‍♀️ ama o da zor kiyamiyorum bakalim insallah zorlanmayiz 🙏🏻

Valla bana direk geldi diye hiç kasmadım ne varsa onu kullancam 😅 10 saat ayakkabıyla yürümeyecekler ya dışarı çıktıkça giyecekler. Bize giydirmişler mi böyle şeyler sanki, çok şükür düzgün basıyoruz 🙈
Mesele düzgün basma falan değil aslında
Paldır küldür gidiyorlar önlerine bakmadan zaten düşüyorlar
Ayakkabı ayaklarına ağırlık yapar da disarda kafa göz yararlar diye bu kadar düşünüyorum
Alışık değiller sonuçta ayakkabıya

Valla kuzu alt iki diste bir ateslenme olmadi buyuk ihtimalle ust iki diste daha kolay cikiyor ama benimkiler köpek disw gectiklerinicin o asiri huysuzluk ve ates yaptı oglanınki yerini belli edince gecti ama kizda devam ediyor ne yapcagimi sasirdim bu sicaklarda cok zormus dis cikarma isi 😐
Valla bende dedim nereye kadar uzatcaksin 10 aylik olcaz yakinda. Bir yerden baslamak lazim 🤷🏻‍♀️ ama o da zor kiyamiyorum bakalim insallah zorlanmayiz 🙏🏻

Cullen klanından sanırım seninkiler 🤦🏼
Her level ayrı zorluyor ya du bakalım daha neler görücez 😬
Vallaha tahmin edebiliyorum sıcağın mahvettiğini 2 gün bir tık üst perdeye geçtikde mahvoldu bebeler 😥 Sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun.
İşede iyi dayandın hem maddi hem manevi başlaman iyi gelir inşallah 🤲
Son zamanlarda emekliliğe ayrıldığıma pişman oluyorum. Bi kaçışa ihtiyacı oluyor insanın 🤷‍♀️ Bebelerden sonra iş zorlamayacaktır zaten. Bundan daha ağır iş düşünemiyorum zira 🙈

Bi de mağazada baktığım viccolar uzun süre rafta kalmış gibiydi
O yüzden de sertleşmiş olabilir
Risk alıp internetten vicco mu alsam
Olmadı iade ederim🤔
Aynen oyle rn kotu ihtimal iade edersin ama bence memnun kalirsin yukarida yazdigin gibi paldir kuldur düşme yapacak bi ayakkabi degil ebebek in babywalk cok agir kaliyor ve aslinda vicco daha esnek ama nasil denk gelmis sana. Kötü şans seninleymis 😂

Aynen oyle rn kotu ihtimal iade edersin ama bence memnun kalirsin yukarida yazdigin gibi paldir kuldur düşme yapacak bi ayakkabi degil ebebek in babywalk cok agir kaliyor ve aslinda vicco daha esnek ama nasil denk gelmis sana. Kötü şans seninleymis 😂
Bana da ebebekin ayakkabısı aşırı hafif geldi o yüzden almadim 🤣
Ev ayakkabısı gibiydi dışarıda taş tuş batar kesin dedim🤣
Öf uzaya roket firlatcaz sanki anneler her ihtimali düşünmek zorunda mi🤣

Bana da ebebekin ayakkabısı aşırı hafif geldi o yüzden almadim 🤣
Ev ayakkabısı gibiydi dışarıda taş tuş batar kesin dedim🤣
Öf uzaya roket firlatcaz sanki anneler her ihtimali düşünmek zorunda mi🤣
Bak bizim donem ikizler hep vicco giyiyor kafani yorma mis gibi vicco nu al sen de rahat et bebeler de😂

X