2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Arıza oluyor evet
10 gündür annemlerdeyiz park yatakları taşımayalim diye buraya ikinci el aldık iki tane
Birini evdekilerin aynısı bulduk diğeri farklı oldu mecburen
Evdekiyle aynı yatakta yatan hiç sorun çıkartmadan uyudu
Yatağı farklı olanın alışması bir haftayı buldu yeni yeni duzen oturttuk
Gideceğin yerde park yatak ve karanlık oda yoksa uyutmaya çalışmak işkence oluyor
Tamam evde çok rahat ama dışarısı tam
Aynen katılıyorum bende annelerde aynı sorunu yaşadım 10 gün kalmıştık tam alışınca bu sefer geri döndük

Arıza oluyor evet
10 gündür annemlerdeyiz park yatakları taşımayalim diye buraya ikinci el aldık iki tane
Birini evdekilerin aynısı bulduk diğeri farklı oldu mecburen
Evdekiyle aynı yatakta yatan hiç sorun çıkartmadan uyudu
Yatağı farklı olanın alışması bir haftayı buldu yeni yeni duzen oturttuk
Gideceğin yerde park yatak ve karanlık oda yoksa uyutmaya çalışmak işkence oluyor
Tamam evde çok rahat ama dışarısı tam bi kabus

Karartma perdesi ileriyi düşünerek hiç almadım. Bebeler gün ışığına değil saatle alıştılar.
Ama benimde yatak problemim var kendi aralarında bile yatak değiştirmiyorlar. Yatakları aynı olmasına rağmen 🤦🏼 Mecbur gittiğim heryere içi dışı dahil yataklarını götürmek zorunda kalıcam 😥 Tabi gidebilirsem 😬

Eklentiler

• IMG_20220713_095937.jpg
    IMG_20220713_095937.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 36
Karartma perdesi ileriyi düşünerek hiç almadım. Bebeler gün ışığına değil saatle alıştılar.
Ama benimde yatak problemim var kendi aralarında bile yatak değiştirmiyorlar. Yatakları aynı olmasına rağmen 🤦🏼 Mecbur gittiğim heryere içi dışı dahil yataklarını götürmek zorunda kalıcam 😥 Tabi gidebilirsem 😬
Ay uykuyla ilgili çok konuşmak istemiyorum çünkü kesin nazar değiyor ama bence sadece bir şeye bağlamak sıkıntı oluyor. Biz şu ana kadar anneme, ablamlara ve yazlığa gittik. Annemde bi tane kuzenden park yatak vardı biri kendimizinkini götürdük. Ablamlarda mecbur bambaşka 2 yatak vardı şimdi yazlığa da annem ve kendimizinkini getirdik. Yatak yabancılamıyorlar allahtan ama tabi ilk günler ortam değişikliği zorluyor. Ama karartma perdesi şart ya aydınlıkta dalamıyor bizimkiler.

Ay uykuyla ilgili çok konuşmak istemiyorum çünkü kesin nazar değiyor ama bence sadece bir şeye bağlamak sıkıntı oluyor. Biz şu ana kadar anneme, ablamlara ve yazlığa gittik. Annemde bi tane kuzenden park yatak vardı biri kendimizinkini götürdük. Ablamlarda mecbur bambaşka 2 yatak vardı şimdi yazlığa da annem ve kendimizinkini getirdik. Yatak yabancılamıyorlar allahtan ama tabi ilk günler ortam değişikliği zorluyor. Ama karartma perdesi şart ya aydınlıkta dalamıyor bizimkiler.

Ben bebelerin yinede sorun çıkartacak bişey bulacaklarına eminim 😬
Sonuçta ben bile bu yaşımda 1-2 gün farklı yatakta yatma yüzünden sıkıntı yaşarım bir yere gittiğimde 🤦🏼 Yatak o yüzden fazla gözümde büyümüyor. Ve karartma perdesine o yüzden alıştırmadım. Bir iki gün sonra yeni yatağa alışırlar ama her zaman karanlık bulamam 🤷‍♀️
Annemin evindeki odam hariç 😂 Ev ters dublex ve benim oradaki odam günün her saati karanlık 🙈
Yine en iyi koşullar annemin evinde ben bi gidem olmazsa 😂

Ne güzel. Bizimkiler arabadan nefret ediyor hiç durmuyorlar
Tatıle gitmek ne hastaneye zor gidiyoruz.
Valla bizimkilerden bi süre sonra sıkılıyorlar ama şu şekilde bulduk çözümü tam uyku saatlerinde yola çıkıyoruz en azından bi kısmında uyuyorlar daha kolay geçiyor. Max 2.5 saatlik yol gittik bugüne kadar 😅

Bebeklerime uyku eğitimine başladım danışman ile bugün 8.gun 8 gündür ayrı yatırıyoruz biri bende biri babasında şükür desteksiz uyuyolar bugün birlikte yatırmaya başla dedi ama kendisi bugün tatildeymiş acayip geç dönüyor msjlara Bi sekilde uyudular şükür desteksiz falan ama aynı odada uyuyup birbir seslerine alınmaları ne kadar sürüyor sizce sürekli birbir seslerine uyancaklar mi çok endişe ediyorum napcam diye danışman ilk bir kaç gün çok sor geçecek senin için dedi
Bizimkilerde uyku eğitimi yok henüz vakit bulup başlayamadım destekle devam ama doğduklarından beri Yanyana yatırdım sanırım ondan artık seslerine aşina oldular uyandırmıyorlar birbirlerini . 9. Ayda odalarıda ayırdım kendi odalarında kendi yataklarında uyuyorlar , gece derin uykuda diğeri çığlık çığlığa ağlasa BİLE uyanmıyor , uyansa BİLE geri dönüp uyuyor .

Bizimkilerde uyku eğitimi yok henüz vakit bulup başlayamadım destekle devam ama doğduklarından beri Yanyana yatırdım sanırım ondan artık seslerine aşina oldular uyandırmıyorlar birbirlerini . 9. Ayda odalarıda ayırdım kendi odalarında kendi yataklarında uyuyorlar , gece derin uykuda diğeri çığlık çığlığa ağlasa BİLE uyanmıyor , uyansa BİLE geri dönüp uyuyor .
Ya benimkiler hep ayrı yattıkları için uyku eğitimine başladığım ilk günden beri gece uyanmalari 1 max 2 olurdu ondada ben yataktan bile kalkmaz kendi kendilerine konuşurlar ve uyurlardi dün akşam biri 1.5 tan 3 e kadar agladi ve uyudu diğeri 3. Ten 5 e kadar agladi nedenini çözemedik gerçekten birbir seslerine uyansalarda uyudular bisekilde ama ben çok gerildim ve ufak ufak destekler verdim halbuki oda birlesmeden desteksizdi uykuları destekle unuttuğun halde mi birbir seslerine uyanmiyorlar

Ya benimkiler hep ayrı yattıkları için uyku eğitimine başladığım ilk günden beri gece uyanmalari 1 max 2 olurdu ondada ben yataktan bile kalkmaz kendi kendilerine konuşurlar ve uyurlardi dün akşam biri 1.5 tan 3 e kadar agladi ve uyudu diğeri 3. Ten 5 e kadar agladi nedenini çözemedik gerçekten birbir seslerine uyansalarda uyudular bisekilde ama ben çok gerildim ve ufak ufak destekler verdim halbuki oda birlesmeden desteksizdi uykuları destekle unuttuğun halde mi birbir seslerine uyanmiyorlar
Egitim almadim ama sadece merak ediyorum neden ayni odada yatsinlar diye bu kadar geriliyorsun su an? Mesela ikizlerden kiz olani ablasiyla ayni odada kaliyor ikisi de birbirinin sesinden uyanmiyor. Ama oglum bi aglayarak uyaniyor ben bile sicriyorum yerimden uyurken. Neden kizlarimin uykusunu boldureyim ki bu sese? Zaten ikizler buyudugunde alisacaklar bircok seye, hatta eminim hepsi ayni yatakta uyumak isticek. Desteksiz uyuma arzunu anlıyorum o zaten her annenin arzusu, ama oda birlestirmesen nolur ki? Hesap sorma olarak degil merakimdan soruyorum birlikte uyuduklarinda ne oluyor?

Eşim nöbet usulü çalışmaya basliycak çünkü çoğu gece tek başıma kalcam bebeklerle eşim evde olsa sıkıntı değil birini o birini ben alıyoruz zaten ama işte tek kalınca birini yanıma birini ayrı odaya alamam henüz cesaretim yok odayı ayırmaya acikcasi
Egitim almadim ama sadece merak ediyorum neden ayni odada yatsinlar diye bu kadar geriliyorsun su an? Mesela ikizlerden kiz olani ablasiyla ayni odada kaliyor ikisi de birbirinin sesinden uyanmiyor. Ama oglum bi aglayarak uyaniyor ben bile sicriyorum yerimden uyurken. Neden kizlarimin uykusunu boldureyim ki bu sese? Zaten ikizler buyudugunde alisacaklar bircok seye, hatta eminim hepsi ayni yatakta uyumak isticek. Desteksiz uyuma arzunu anlıyorum o zaten her annenin arzusu, ama oda birlestirmesen nolur ki? Hesap sorma olarak degil merakimdan soruyorum birlikte uyuduklarinda ne oluy

Eşim nöbet usulü çalışmaya basliycak çünkü çoğu gece tek başıma kalcam bebeklerle eşim evde olsa sıkıntı değil birini o birini ben alıyoruz zaten ama işte tek kalınca birini yanıma birini ayrı odaya alamam henüz cesaretim yok odayı ayırmaya acikcasi
Ben de gece 2ye 3e kadar tekim, hos esim erken gelse bile hic elini atmiyor gece bakimi konusunda. Alistim galiba ben tek bakmaya 😣

Ben de gece 2ye 3e kadar tekim, hos esim erken gelse bile hic elini atmiyor gece bakimi konusunda. Alistim galiba ben tek bakmaya 😣
Yaa benimki çok yardımcı oluyodu ya şimdi eleman yetersizliğinden dolayı mesailer iki katına çıktı ben pazartesiden itibaren gece tek bakicam zaten öncesinde gündüz tek bakmaya yeni başlamıştım

X