2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

1 ay planım müthiş öyleyse 🙈
Annemin üstüne atıp fink fink gezesim var 🤭
Tabiki kocasız 😂😂
Inan öyle olmuyor 10 gün kaldım 3 gün çıktım sadece oda alışveriş ... geri kalan gezmeler piknikler beyefendilerin şansına hep hava güzeldi çayır çimen saldık artık... annemde elinden geleni yaptı ama huyları değişiyor bir yere gidince sen bile napsam diyorsun...

Inan öyle olmuyor 10 gün kaldım 3 gün çıktım sadece oda alışveriş ... geri kalan gezmeler piknikler beyefendilerin şansına hep hava güzeldi çayır çimen saldık artık... annemde elinden geleni yaptı ama huyları değişiyor bir yere gidince sen bile napsam diyorsun...

Benden iyi bakacağına güvenim tam olduğu için sorun yok 😂 İlk 40 gün gece gündüz annem ilgilenmişti hep 🤭 Ondan sonra 1 kez daha geldi o zamanda üstüne attım bebeler bana ait değillermiş gibi yaptım 15 gün 😂😂 Ona alışkınlar ilk 2 gün sıkıntı oluyor sonra anne muamelesi yapıyorlar kadına beni iplemiyorlar bile🤭
Çayır çimen salabilsem ona bile razıyım tek hiç bişey olmuyor burda 🤷‍♀️ Orda ablam, annem, yeğenim, babam hazır kıta muhtemelen bebeler bana düşmez özlerim bile 😂😂

Ay hamilelik 35. Haftası yazıyor 🥲 nasıl geçiyor canım

bende yel1z ile ayni durumdayim 35 haftaligim su an ve kafayi yemek uzereyim 😩 bugun kaynanamla tartistik zaten gelip gidip laf sokuyorum surat asiyorum diye oda dedi az kaldi anneni ariycam gelsin anne baksin 🤣 1 ay oncesine kadar gelmezdi simdi gun arasi gelip gidiyor benim okadar laflarkmdan sorna benim icin cok bi anlami kalmadi acikcasi ama muhtacim napim olan esime oluyo . bu hamilelik beni cok bozmua huyum suyum degismis eskiden sesim cikmazmis 🤷🏻‍♀️ cok ofkeliyim ama napim bu zamanima kadar yatak dosek yattigim zamanlar bile tek basimaydim unutamiyok o gunleri

Az kaldı aynen canım benim teşekkür ederim ,valla her türlü hazırım şuan ama haftada bir çağırıyor doktorum bebek ters,biraz tombiş... sezeryan olacağım için sorun etmiyoruz , ama şu tekme atınca aşağıdan verdiği ağrıyı hiç karşılaşmadığım bir durum... keseyi yırtacak suyum gelecek diyorum bazen... çocuklar eşim evde ,kızım , görümcem derken oyalanıyor bir şekilde ... merakla bekliyoruz kime benzeyecek diye...Öyle işte teyzesi..

Az kaldı aynen canım benim teşekkür ederim ,valla her türlü hazırım şuan ama haftada bir çağırıyor doktorum bebek ters,biraz tombiş... sezeryan olacağım için sorun etmiyoruz , ama şu tekme atınca aşağıdan verdiği ağrıyı hiç karşılaşmadığım bir durum... keseyi yırtacak suyum gelecek diyorum bazen... çocuklar eşim evde ,kızım , görümcem derken oyalanıyor bir şekilde ... merakla bekliyoruz kime benzeyecek diye...Öyle işte teyzesi..
oh miss valla 🧿 bende biran once dogurmak rahatlamak istiyom benim kizlar cok huzursuz bu ara hep brni istiyolar . senin bebis kac kg

Bazı ikizsel olaylar 😆 9F36320F-CCC5-46D5-A071-63CF194BBDAF.jpeg

X