- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.481
Bi yerden başlamak lazım valla korkarak yaşanmıyor şekerimHepiniz mi yürek yediniz Yoksa ben mi korkağım bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yerden başlamak lazım valla korkarak yaşanmıyor şekerimHepiniz mi yürek yediniz Yoksa ben mi korkağım bilemedim
Bizimki de tek seferde oldu acısızO rekoru alıyorum elinden 1300 km hem de tek seferde
Yok kız o kadar da korkunç değildi bizimkiHepiniz mi yürek yediniz Yoksa ben mi korkağım bilemedim
Bi yerden başlamak lazım valla korkarak yaşanmıyor şekerim
Yok kız o kadar da korkunç değildi bizimki
Bir saat kadar agladilar onun dışında tüm yol rahat geçti
1600 de bendeO rekoru alıyorum elinden 1300 km hem de tek seferde
Amaan bozulursa da topluyorsun bir şekilde. Kural gittiğin yerde 3 günden fazla kalacaksın ki gittiğine değsinBaşlarsam hiç durmam diye korkuyorum
Dahada önemlisi düzenleri bozulmasın yoksa cennet vatan
Amaan bozulursa da topluyorsun bir şekilde. Kural gittiğin yerde 3 günden fazla kalacaksın ki gittiğine değsin
+1Amaan bozulursa da topluyorsun bir şekilde. Kural gittiğin yerde 3 günden fazla kalacaksın ki gittiğine değsin
+1
3 günden fazla dediysek 4 gün de değil tabi ama
Inan öyle olmuyor 10 gün kaldım 3 gün çıktım sadece oda alışveriş ... geri kalan gezmeler piknikler beyefendilerin şansına hep hava güzeldi çayır çimen saldık artık... annemde elinden geleni yaptı ama huyları değişiyor bir yere gidince sen bile napsam diyorsun...1 ay planım müthiş öyleyse
Annemin üstüne atıp fink fink gezesim var
Tabiki kocasız
Inan öyle olmuyor 10 gün kaldım 3 gün çıktım sadece oda alışveriş ... geri kalan gezmeler piknikler beyefendilerin şansına hep hava güzeldi çayır çimen saldık artık... annemde elinden geleni yaptı ama huyları değişiyor bir yere gidince sen bile napsam diyorsun...
Ay hamilelik 35. Haftası yazıyor nasıl geçiyor canımInan öyle olmuyor 10 gün kaldım 3 gün çıktım sadece oda alışveriş ... geri kalan gezmeler piknikler beyefendilerin şansına hep hava güzeldi çayır çimen saldık artık... annemde elinden geleni yaptı ama huyları değişiyor bir yere gidince sen bile napsam diyorsun...
bende yel1z ile ayni durumdayim 35 haftaligim su an ve kafayi yemek uzereyim bugun kaynanamla tartistik zaten gelip gidip laf sokuyorum surat asiyorum diye oda dedi az kaldi anneni ariycam gelsin anne baksin 1 ay oncesine kadar gelmezdi simdi gun arasi gelip gidiyor benim okadar laflarkmdan sorna benim icin cok bi anlami kalmadi acikcasi ama muhtacim napim olan esime oluyo . bu hamilelik beni cok bozmua huyum suyum degismis eskiden sesim cikmazmis cok ofkeliyim ama napim bu zamanima kadar yatak dosek yattigim zamanlar bile tek basimaydim unutamiyok o gunleriAy hamilelik 35. Haftası yazıyor nasıl geçiyor canım
Az kaldı aynen canım benim teşekkür ederim ,valla her türlü hazırım şuan ama haftada bir çağırıyor doktorum bebek ters,biraz tombiş... sezeryan olacağım için sorun etmiyoruz , ama şu tekme atınca aşağıdan verdiği ağrıyı hiç karşılaşmadığım bir durum... keseyi yırtacak suyum gelecek diyorum bazen... çocuklar eşim evde ,kızım , görümcem derken oyalanıyor bir şekilde ... merakla bekliyoruz kime benzeyecek diye...Öyle işte teyzesi..Ay hamilelik 35. Haftası yazıyor nasıl geçiyor canım
oh miss valla bende biran once dogurmak rahatlamak istiyom benim kizlar cok huzursuz bu ara hep brni istiyolar . senin bebis kac kgAz kaldı aynen canım benim teşekkür ederim ,valla her türlü hazırım şuan ama haftada bir çağırıyor doktorum bebek ters,biraz tombiş... sezeryan olacağım için sorun etmiyoruz , ama şu tekme atınca aşağıdan verdiği ağrıyı hiç karşılaşmadığım bir durum... keseyi yırtacak suyum gelecek diyorum bazen... çocuklar eşim evde ,kızım , görümcem derken oyalanıyor bir şekilde ... merakla bekliyoruz kime benzeyecek diye...Öyle işte teyzesi..
3300 dedi en son vvallabuldu geniş yeri hemde oturuyormuş hanfendi...2 hafta önden gidiyormuşoh miss valla bende biran once dogurmak rahatlamak istiyom benim kizlar cok huzursuz bu ara hep brni istiyolar . senin bebis kac kg
Bu arada aynen bende biran önce hafiflemek istiyorum...geceleri uyumak işkence bu aralaroh miss valla bende biran once dogurmak rahatlamak istiyom benim kizlar cok huzursuz bu ara hep brni istiyolar . senin bebis kac kg
nicee kocaman olmuslarBazı ikizsel olaylar Eki Görüntüle 3098055