2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba anneler ve anne adayları ben 13+3 günlük ikizlere gebeyim.Tedavi ile gebe kalmıştım.Türkiye’de yaptım tedaviyi fakat şu an yırt dışında yaşıyorum.Benim neredeyse on günde bir kanamam olur şimdiye kadar bir sorun yok belki tedavide oluşan fazla yumurtalar dökülüyordur gibi cümleler kurdular, fakat dün gece yine kanamam oldu ve bana rahim ile kese arasında kanama olduğunu bunu diğer doktorların görmemiş olduğu için bana söylememiş olduklarını belirttiler.Sizin de başınıza bu tür bir kanama geldi mi ve gebeliğiniz sağlıklı devam etti mi dün bana bebekleri kaybedebileceğini söylediler çok korkuyorum,lütfen yardımcı olun.Şu an tekrar iki progestan iğne ve bir kanama durdurucu ilaç verdiler

Merhaba anneler ve anne adayları ben 13+3 günlük ikizlere gebeyim.Tedavi ile gebe kalmıştım.Türkiye’de yaptım tedaviyi fakat şu an yırt dışında yaşıyorum.Benim neredeyse on günde bir kanamam olur şimdiye kadar bir sorun yok belki tedavide oluşan fazla yumurtalar dökülüyordur gibi cümleler kurdular, fakat dün gece yine kanamam oldu ve bana rahim ile kese arasında kanama olduğunu bunu diğer doktorların görmemiş olduğu için bana söylememiş olduklarını belirttiler.Sizin de başınıza bu tür bir kanama geldi mi ve gebeliğiniz sağlıklı devam etti mi dün bana bebekleri kaybedebileceğini söylediler çok korkuyorum,lütfen yardımcı olun.Şu an tekrar iki progestan iğne ve bir kanama durdurucu ilaç verdiler
Kanama alanidir bahsettiğiniz hemen hepimizde vardı iğne ve fitilleri saatli duzenli kullanın bol su için istihrat edin bebek büyüdükçe kanama alanı geciyo.Kanama olarakta hepimiz yaşadık bişey olmaz Allah'ın izniyle

Merhabalar benim son adet tarihim 12 aralık geçen cuma yaptim 707 pazar yaptım 1342.salı yaptim 3120 sizce çoğul gebelik mi pazartesi doktora gideceğim

Kısa çalışma diye birşey yok bizim şirkette. Rapor aldırmazdı şirket, doktor yazıyor raporu birşey yokken nasıl yazsın
kanamanız olduysa riskli gebelik yaşamış oluyorsunuz ve düşük riski oluyor . bu durumda heyet raporı dahi verilebilirdi doktor tarafından .
ama sizin için daha iyi olmuş . kısa çalışma da yız biz müdürle görüşücem ya yatark 4 hafta calşışayom idare edin ya da doktor 4 haftanrapor verecek önce geldim sizinle konuşmaya dicem .

doktorunuz evden çalışsın diye güzel yazmış ama iş veren evden çalışma diye bişey yok bizde bişeyin varsa gir rapor al . sgk versin paranı diyebilirdi dememiş harika olmuş🍀

Merhabalar benim son adet tarihim 12 aralık geçen cuma yaptim 707 pazar yaptım 1342.salı yaptim 3120 sizce çoğul gebelik mi pazartesi doktora gideceğim
Hanımefendi bilmiyorum hcg değeri ile çok alakalı olmuyor ama kusura bakmayın fakat benim bir sıkıntım varken sizin bana sorduğunuz da soru mu yani?

Kanama alanidir bahsettiğiniz hemen hepimizde vardı iğne ve fitilleri saatli duzenli kullanın bol su için istihrat edin bebek büyüdükçe kanama alanı geciyo.Kanama olarakta hepimiz yaşadık bişey olmaz Allah'ın izniyleinşallah dediği
Kanama alanidir bahsettiğiniz hemen hepimizde vardı iğne ve fitilleri saatli duzenli kullanın bol su için istihrat edin bebek büyüdükçe kanama alanı geciyo.Kanama olarakta hepimiz yaşadık bişey olmaz Allah'ın izniyle
İnşallah söylediğiniz gibidir herşey çok teşekkür ederim artık neredeyse hamile kaldığıma pişman olmak üzereyim.Peki bu durumda uçak yolculuğu yapanlarda sorun oluyor mu ben Türkiye’ye dönmeyi planlıyorum da çünkü buradaki doktorlar tüp bebek konusunda çok yetersizler

İnşallah söylediğiniz gibidir herşey çok teşekkür ederim artık neredeyse hamile kaldığıma pişman olmak üzereyim.Peki bu durumda uçak yolculuğu yapanlarda sorun oluyor mu ben Türkiye’ye dönmeyi planlıyorum da çünkü buradaki doktorlar tüp bebek konusunda çok yetersizler
Türkiye'deki doktorunuza uçak konusunu danışın inan bişey diyemeyeceğim bu konuda.
Ne demek rica ederim.🍀

Kızlar bişey danisacagim size.Lohusa geceliginizi şimdiki durumunuzda üstünüze tam olarak mı aldınız yoksa 1 beden büyük mu?
Doğum sonrası karnimiz inecek ,1 beden büyük alırsak çok mu bol olur o zaman da.Bedeni konusunda kararsız kaldım ona göre değişim yapacağım.
Canım 1 beden büyük almakta fayda var diye düşünüyorum çünkü göbek hemen inmiyor ve vücutta ekstra ödem oluyor doğumdan sonra salaş rahat olması daha iyi olur bence

Kızlar tek hamilelik hiçmiş cidden ikiz hamileliği görünce anladım kaburgalarım ağrıyor çocuklar büyüdükçe ağrılar tavan yapıyor uykular haram oldu iki iş yapsam yürüsem nefesim kesiliyor. Kapı çalıyor ben kalkıp açana kadar 5 dk geçiyor resmen ilk kızımda 32 ye kadar çalışıp 38 de güle oynaya gitmiştim doğuma bunda resmen çürük elmayım. Çay içince çarpıntı oluyor portakal suyu içince gaz sancısı anam ne yapacağımı şaşırdım
Ben de aynı canım. İlk hamileliğimde çok rahattım. En.ufak ağrım sızım yoktu. Bunda tam tersi daha bu haftadan oturduğum yerden zor kalkıyorum. Nefes darlığı başladı. Uykularım bozuldu v.s ikiz gebelik gerçekten çok daha zor.

kanamanız olduysa riskli gebelik yaşamış oluyorsunuz ve düşük riski oluyor . bu durumda heyet raporı dahi verilebilirdi doktor tarafından .
ama sizin için daha iyi olmuş . kısa çalışma da yız biz müdürle görüşücem ya yatark 4 hafta calşışayom idare edin ya da doktor 4 haftanrapor verecek önce geldim sizinle konuşmaya dicem .

doktorunuz evden çalışsın diye güzel yazmış ama iş veren evden çalışma diye bişey yok bizde bişeyin varsa gir rapor al . sgk versin paranı diyebilirdi dememiş harika olmuş🍀
Sağolsun işyerimde idare etti bu vakte kadar. İnş seninki de idare eder ki bence idare etmekte işyerinin işine geliyor. Hiç iş yapmamak daha kötü onlar İçin, senin işini illa ki birine yükleyecek çünkü

Benim aldığım 1 beden büyük şuan ki hamile halime karnim dolduruyo şuan o zaman göbek gidince çok bol olur diye düşündüm
Suan oluyosa ancak olur sanki canim ilk etapta ancak suanki hali kadar kalir diye dusunuyorum. Benim aldigim da suanki karnima tam oluyor
Kanama alani o canim istirahat ve saati saatine ilaclarini eksik etme bebekler buyukce kaybolacaktir insallah. Ben de yasadim onu
Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim.adet tarihim 12 aralık. Geçen cuma.test yaptim ilk sonuç 707 pazar yaptım 1342 salı yaptim 3120 çoğul gebelik olabilir mi?
Hcg degerine gore yorum yapmak cok zor canim. İnsallah gonlunden gecer olur

😆😆canim fazlasi var eksigi yok soylediklerinin😆😆ben de ustune azicik felaket tellalligi yapiyim dedim😉😉sirada sisliklerle mucadele var, once ayak bileklerin sonra ayaklarin, ufaktan baslayip birkac gun icinde davul boyutuna ulasiyorlar, en son da el parmaklarinda uyusma.dunyalar kadar su ic, ayaklarini yuksege koy dinlen, yok canim inmiyor. tansiyon olcme paranoyasi basliyor sonra,aman zehirlenme olmasin korkusundan,saat basi alet kolunda olcum yapiyorsun😆😆bir de mide yanmasi ki, ne yiyip icersen ic rahat birakmiyor, gece uyumak zaten zorken bir de buna uyaniyorsun,kalkip oturayim diyorsun ama o kalkmak bile oyle zor ki, keske biri bi el atsa sirtima, kalkip oturabilsem diyorsun😆😆😆karnindan ocaga lavaboya yan yan yanasiyorsun, esine cocuguna sarilmak istesen karnin sekip geri itiyor seni, he bi de yere dusen hersey aciliyeti yoksa bir baskasi kaldirmadiktan sonra oylece yerde kaliyor, onu egilip alip kalkmak buyuk iskence cunku😆😆😆
Beni bu kadar iyi anlatamazlardi 😂😂

Suan oluyosa ancak olur sanki canim ilk etapta ancak suanki hali kadar kalir diye dusunuyorum. Benim aldigim da suanki karnima tam oluyor

Kanama alani o canim istirahat ve saati saatine ilaclarini eksik etme bebekler buyukce kaybolacaktir insallah. Ben de yasadim onu

Çok teşekkür ederim ama sorun şu ki bana verilen ilaç sadece iki tane bu iki gün kullanıcam onun dışında da bir tane kanama durdurucu hap umarım işe yararlar dua edin lütfen artık okadar yoruldum okadar bıktım ki acaba hata mı yaptım belki de ben anne olamicam neden zorluyorum demekten yoruldum 🙏🏻

Sağolsun işyerimde idare etti bu vakte kadar. İnş seninki de idare eder ki bence idare etmekte işyerinin işine geliyor. Hiç iş yapmamak daha kötü onlar İçin, senin işini illa ki birine yükleyecek çünkü
inş öyle olur canım . benim 35. ncihaftaya kadar kimse idare etmezde.
en azından 15. nci haftaya kadar idare etseler dua edicem
ben projelerimi eşimle getirttiricem evde imzalıcam sabah göndercem.
online yqzılarımı da evimden yapcam . daha ne isticekler anlamıyorum. ama çalıştıgın amirle cok alakalı

Şuan da 1 beden büyük canimm
Ondan kararsız kaldım 🙄ne yapsam ki

Çok teşekkür ederim ama sorun şu ki bana verilen ilaç sadece iki tane bu iki gün kullanıcam onun dışında da bir tane kanama durdurucu hap umarım işe yararlar dua edin lütfen artık okadar yoruldum okadar bıktım ki acaba hata mı yaptım belki de ben anne olamicam neden zorluyorum demekten yoruldum 🙏🏻
İki tane kullanip birakacakmisin yani gunde 2 tane mi canim? Kanama alani gecene kadar ilaclara devam ediliyor normalde ama tabi doktor en iyisi bilir bisede diyemiyorum ki
Şuan da 1 beden büyük canimm
Ondan kararsız kaldım 🙄ne yapsam ki
Senin kararin tabi canim ama suan epeyce buyuk karinlarimiz sanki suan olan beden olsa yeter gibi yani bi beden kucultebilirsin sanki

İki tane kullanip birakacakmisin yani gunde 2 tane mi canim? Kanama alani gecene kadar ilaclara devam ediliyor normalde ama tabi doktor en iyisi bilir bisede diyemiyorum ki

Senin kararin tabi canim ama suan epeyce buyuk karinlarimiz sanki suan olan beden olsa yeter gibi yani bi beden kucultebilirsin sanki
Aynen canım bende öyle düşünüyorum bu kez üzerimde emanet gibi duracak😂

X