2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Anladım kuzum takip edeyim 2 gündür oluyor 2,3 defa. Sıklaşırsa giderim kontrole. Ay ben biliyorum tek hamileliği diyorum prenses gibiymişim

Ilk defa biri benim gibi seyler yasamisacaba bu ilginc durumu bi ven mi yasiyorum diyirdum ayaga kalkinca bi anca dolgunlasmalarinin artmasi ve hassasiyeticevabiniz icin cok tesekkurler saglikla alalim kollarimiza
İçini ferah tut hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızi

Ne zamandır böylesin canım aramızda çok fark yok ben çok rahatım hatta hiç hamile değilim gibi ama gözüm korktu öyle olur muyum bende acaba. Benim karnım çok yok ondandır belki doktor şanslı kesimdesin dedi bana karnın çok büyümesi yaşam kalitesini düşürür. Ama hamilelik bu her günü sürprizlere gebe

Kısa çalışma diye birşey yok bizim şirkette. Rapor aldırmazdı şirket, doktor yazıyor raporu birşey yokken nasıl yazsın

Ben canım son 3 gündür böyleyim öncesinde çok daha iyiydim bebeklerin tam kilo alma haftaları geliyor ya ona bağlıyorum

canim fazlasi var eksigi yok soylediklerininben de ustune azicik felaket tellalligi yapiyim dedimsirada sisliklerle mucadele var, once ayak bileklerin sonra ayaklarin, ufaktan baslayip birkac gun icinde davul boyutuna ulasiyorlar, en son da el parmaklarinda uyusma.dunyalar kadar su ic, ayaklarini yuksege koy dinlen, yok canim inmiyor. tansiyon olcme paranoyasi basliyor sonra,aman zehirlenme olmasin korkusundan,saat basi alet kolunda olcum yapiyorsunbir de mide yanmasi ki, ne yiyip icersen ic rahat birakmiyor, gece uyumak zaten zorken bir de buna uyaniyorsun,kalkip oturayim diyorsun ama o kalkmak bile oyle zor ki, keske biri bi el atsa sirtima, kalkip oturabilsem diyorsunkarnindan ocaga lavaboya yan yan yanasiyorsun, esine cocuguna sarilmak istesen karnin sekip geri itiyor seni, he bi de yere dusen hersey aciliyeti yoksa bir baskasi kaldirmadiktan sonra oylece yerde kaliyor, onu egilip alip kalkmak buyuk iskence cunku

Ben canım son 3 gündür böyleyim öncesinde çok daha iyiydim bebeklerin tam kilo alma haftaları geliyor ya ona bağlıyorum
Hatta ben oh cok sukur rahatim derken tam sizlerin haftalarda hortladi sorunlar bebisler iyi olsun da
Bak 2 gündür suyu azaltmıştım belki ondan oldu tuvalete gitmekten sıkılıp suyu azaltmıştımnormalde sayıyordum 14 bardak içiyordum
Yok yok kasilmalarin en buyuk ilaci su ihmal etme
Aman allahim

Kızlar bişey danisacagim size.Lohusa geceliginizi şimdiki durumunuzda üstünüze tam olarak mı aldınız yoksa 1 beden büyük mu?
Doğum sonrası karnimiz inecek ,1 beden büyük alırsak çok mu bol olur o zaman da.Bedeni konusunda kararsız kaldım ona göre değişim yapacağım.

Ya bu anlattıkların bu kadar mı güzel gelir birine hayranım ikizlere ikiz hsmlelik yaşayanlara eminim çoook zor ama hamileligin her şeyi güzel geliyo bana agrıları bulantıları uykusuzluğu rabbim saglucakla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inan normal dogumdaki sancıları bile özledim

Canım nefes darligim bnmde çok var gece çok zorlaniyorum.Bedenim bitkin düşünce anca 3 yastıkla yatıyorum agirlasmaya bende öyleyim eşim evdeyken ona tutunarak kalkıyorum uzandigim yerden.Bisey okusam biraz yurusem nefes nefese kalıyorum şükür bugünlere bebeklerimiz iyi olsun yeter inan o hallerime dahi şükrediyorum.Bizim yerimizde olmak isteyen bı sürü kader arkadasimiz var.
Rabbime binlerce şükür bugünlerimizi aratmasin

Kuvvetle muhtemel aynı son beni de bekliyor sağlıkla gelsinler de artık
Aynen onlar iyi olsun da ben katlanirim diyosun annelik daha ilk andan basliyor cok sukur
Ben suanki bedenime tam.olacak sekilde aldim canim en fazla dogumdan sonra bu kadar olurum karin gidecek epey diye

Aynen onlar iyi olsun da ben katlanirim diyosun annelik daha ilk andan basliyor cok sukur

Ben suanki bedenime tam.olacak sekilde aldim canim en fazla dogumdan sonra bu kadar olurum karin gidecek epey diye
Benim aldığım 1 beden büyük şuan ki hamile halime karnim dolduruyo şuan o zaman göbek gidince çok bol olur diye düşündüm

Aramızda baktım 37 gün var aman Allahım 37 gün sonra ben dedim

Benim hamileliğe dair özleyeceğim tek şey bebek hareketleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…