2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benimkilerin yaşlarını doldurmalarina 2 hafta falan var
Son bir haftadır resmen eğlenmeye başladım ikizlerle ilgilenirken
Rahat etmek için bu kadar beklenilmemeli 1 yıl çok uzun bir sure
Hayır cuma günü ise başlıyorum bir de
Tam her şey yoluna girdi bakiciya hazır büyümüş çocuk vermek canımı sıkıyor 😒
Okullar kapanıyor kız sen öğretmen değil miydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum 😂ya hatta dün bizim oğlanın İngilizce ödevi vardı olağanüstü İngilizcem yetmedi 😂dedim Nosking Nosking mı atayım sonra emrivaki olur diye vazgeçtim .

Okullar kapanıyor kız sen öğretmen değil miydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum 😂ya hatta dün bizim oğlanın İngilizce ödevi vardı olağanüstü İngilizcem yetmedi 😂dedim Nosking Nosking mı atayım sonra emrivaki olur diye vazgeçtim .
Atsaydın kız yardımcı olurdum aşk olsun🥰
Resmiyette göreve başlayacağım canım fiilen eylülde

Mümkünse o günleri unutmak istiyorum 😬 Bir bebe 8 kez diğer bebe 6 kez yaptığı gün rekorumu kırdım kaka temizleme konusunda 😩
Ben de ıslak mendille uğraşmak istemeyip her defasında banyoya sokarak kendime iş çıkarma konusunda rekor kırmıştım o dönem 🤣
Gunde 4-5 defa yıkanan başka bebe yoktur muhtemelen🤣

Defne'nin bu ince esprilerine bayılıyorum 😍 Sanki bilirmiş gibi ilk mutfak oyuncağını huni seçmesi tesadüf olamaz değil mi? 🙈

Tabi ki şeytan her zaman ayrıntıda gizli onuda es geçemem 🧿😂

IMG_20220614_082148.jpg

Uyku eğitiminden önce benimkiler bebek arabasına koyar koymaz uyuyorlardi 2 3 saat
Şimdi evde uykularını aldıkları için arabada bebek arabasında falan uyumuyorlar
Zaten uyku yemek saatleri hep düzenli olunca şimdiye kadar dışarı çıkıp saatler gecirmedik
En fazla 3-4 saat dolaşıyoruz o da işimiz varsa
Geçen bi sahile gittik 2,5-3 saate yakın durdular biz de eşimle keyif yaptık biraz
Tabi çantada ek gıdalar ekmekler oyuncaklar hep hazırdı sadece yemeklerini yedirdim ellerine de birer pipet düğümleyip verdim
Ayy nasil güzel denizin kokusunu hissettim resmen valla siz böyle yazınca ümitleniyorum hersey çok güzel olcak diyorum 🥰

Bebekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence o kadar sokağa çıktım ki resmen sokakçı oldular . Kapının önünde bekledikleri oluyor gün içimde dışarı çıkmak istiyorlar , oto koltuğuna ve bebek arabasına bindikleri an ses kesiliyor 😁 iki kez tatile gittim , bu hafta İstanbul’a güdeceğiz 7 saat yol gözümü korkutuyor ama allah büyük 😂 yaz içinde de iki tatilimiz daha var. Ana baba sokak sevince onlarda kodlanarak doğdu sanırım 😂
Teyzelerin yanında hergun dışarı çıkarıyorum arabayı çok sevdiler ama işte ben evde tekken imkansız sanırım çıkarmam çünkü 3. Katta oturuyorum ve asansör yok maalesef ki artık eşim gelince akşamları çıkartırım o da uyku saatleri oluyor tatil anlayışım hic bor zaman otel olmadi genelde villa kiralardik ama şimdi ben çalışmıyorum ve bu fiyatlarla imkansız eşimi ikna edebilirsem Karavan istiyorum her yere gidebilirim diue

Teyzelerin yanında hergun dışarı çıkarıyorum arabayı çok sevdiler ama işte ben evde tekken imkansız sanırım çıkarmam çünkü 3. Katta oturuyorum ve asansör yok maalesef ki artık eşim gelince akşamları çıkartırım o da uyku saatleri oluyor tatil anlayışım hic bor zaman otel olmadi genelde villa kiralardik ama şimdi ben çalışmıyorum ve bu fiyatlarla imkansız eşimi ikna edebilirsem Karavan istiyorum her yere gidebilirim diue
Haklısınız tek başına çok zor 3. Kattan inmek . Bizde hiç otel tatili yapmıyorduk hep gezerek farklı lokasyonlarda duruyorduk kafamıza göre ama şu an iki bebekle bu çok zor olduğu için bu seneyi otel olarak değerlendireceğiz . Seneye onlarında duruma göre eski tatil anlayışımıza döneriz . Karavanı bende çok istiyorum kiralamalarıda var artık ama fiyatlar nedir hiç bakmadım .

Defne'nin bu ince esprilerine bayılıyorum 😍 Sanki bilirmiş gibi ilk mutfak oyuncağını huni seçmesi tesadüf olamaz değil mi? 🙈

Tabi ki şeytan her zaman ayrıntıda gizli onuda es geçemem 🧿😂

Eki Görüntüle 3083540
Defnoş burda annesine guzel bir huni secmis 😂 al annecim senin icin güzelce temizliyorum bak diyor 😄
O arkadaki paşa acaba neler yapıyor 😍🧿

Defnoş burda annesine guzel bir huni secmis 😂 al annecim senin icin güzelce temizliyorum bak diyor 😄
O arkadaki paşa acaba neler yapıyor 😍🧿

Ucunu ağzına aldığında yakalayamadım 😂 Öttürüyor bile 😬😬
Arkadaki çamaşır makinasının tahliye kapağını örümcekteyken nasıl çıkarmayı başardıysa onu hatırlamaya çalışıyor muhtemelen 🙈
Aşırı hareketlendiler Regooo yetişemiyorum 😢

Selam kızlar bir sorunla geldim . Bizim bu kızlar dışarıda hiç uyumuyorlar daha doğrusu ıyuyamıyorlar illaki yataklarını odalarını istiyorlar . Ayakta sallıyorum uyutmak için oyun haline getiriyorlar . Bugün eltime gittim . Ne yaptıysam uyumadılar . Evet uyku eğitimi harika sözüm yok ama bu dışarı işi berbat 😞 Her gittiğim yere beşik götürecek halim yok . Bayramda da tatil programımız var . Araba ile gideceğiz ta Antalya ya ne yapacağım ben şimdi Nosking Nosking ocağına düştüm bacım help 😂Ne yapmam lazım bu zillileri Asla ayakta sallanmak istemiyorlar burnumdan gelecek heralde .Bu konuda ki önerin nedir ?

Selam kızlar bir sorunla geldim . Bizim bu kızlar dışarıda hiç uyumuyorlar daha doğrusu ıyuyamıyorlar illaki yataklarını odalarını istiyorlar . Ayakta sallıyorum uyutmak için oyun haline getiriyorlar . Bugün eltime gittim . Ne yaptıysam uyumadılar . Evet uyku eğitimi harika sözüm yok ama bu dışarı işi berbat 😞 Her gittiğim yere beşik götürecek halim yok . Bayramda da tatil programımız var . Araba ile gideceğiz ta Antalya ya ne yapacağım ben şimdi Nosking Nosking ocağına düştüm bacım help 😂Ne yapmam lazım bu zillileri Asla ayakta sallanmak istemiyorlar burnumdan gelecek heralde .Bu konuda ki önerin nedir ?

Tatile gitmeye daha çok varsa farklı farklı yerlerde uyumayı dene evde. Bir gün oturma odasında yerde uyusunlar diğer gün başka oda da kanepede (Tabi güvenlik önlemleri şart!)
Benimkilerde bu ara sadece yataklarında yattılar bende korkuyorum.
Normalde oturma odasında, dinlenme odasında filan arada yatırıyorudum.

Olmadı Antalya'da annemin adresini atayım. 🤭 İki torunu Amerikaya gitti boşluğa düştü yerini doldursun senin minnoş kızlar 😂 Yoksa hastalanır bizim makine 🙈 Hem benimkilerin uyku eğitimini kendi vermişti çok başarılıdır ikiz bebe bakma konusunda 😂

Ucunu ağzına aldığında yakalayamadım 😂 Öttürüyor bile 😬😬
Arkadaki çamaşır makinasının tahliye kapağını örümcekteyken nasıl çıkarmayı başardıysa onu hatırlamaya çalışıyor muhtemelen 🙈
Aşırı hareketlendiler Regooo yetişemiyorum 😢
Al benden de o kadar cok hareketlendiler oglan emekliyor durduramiyorum. Kizda bikac gune baslar emeklemeye cabaliyor 🤭
Bunların ilk 4 ayi supermis ya simdi yetisemiyorum yorgunum valla. Bide oglanın bogazini usutmusum gecen gece acildeydik 😑 40 lara cıkti atesi. O da perisan etti beni

Al benden de o kadar cok hareketlendiler oglan emekliyor durduramiyorum. Kizda bikac gune baslar emeklemeye cabaliyor 🤭
Bunların ilk 4 ayi supermis ya simdi yetisemiyorum yorgunum valla. Bide oglanın bogazini usutmusum gecen gece acildeydik 😑 40 lara cıkti atesi. O da perisan etti beni

Aynıyız kızda emeklerse iyice bittik 😬 Örümcek istemiyorlar artık 🤦🏼 Rahattık oysaki.. Şimdi ilk 4 ayda gaz ve kusmadan perişanım. Uyku düzeninde yoktu oda kötüydü be 😂😂
Geçmiş olsun kuzuya 😔 Tam terleme soğuma zamanları 🤔 Bende aşırı korkuyorum bu ara buranın havası 2 gün yaz 3 gün kış kalan 2 gün ne olduğu belli olmuyor. Ne giydireceğimi şaşırıyorum 😬😬 Kış iyiydi sanki ya

Aynıyız kızda emeklerse iyice bittik 😬 Örümcek istemiyorlar artık 🤦🏼 Rahattık oysaki.. Şimdi ilk 4 ayda gaz ve kusmadan perişanım. Uyku düzeninde yoktu oda kötüydü be 😂😂
Geçmiş olsun kuzuya 😔 Tam terleme soğuma zamanları 🤔 Bende aşırı korkuyorum bu ara buranın havası 2 gün yaz 3 gün kış kalan 2 gün ne olduğu belli olmuyor. Ne giydireceğimi şaşırıyorum 😬😬 Kış iyiydi sanki ya
Yogurttan bogazlarıni üsüttüm bende yavrumun daha erken dolaptan cıkarmam lazımdi unuttum ee burası sıcak diye bebislerde bunalıyordur dedim ama dikkat etmek lazmmıs meger 😑
Aynen kısın daha iyidi sanki. Simdi terliyorlar klimadan kacır vantilator direkt vurmasın diye ugras daha zor 😐

Yogurttan bogazlarıni üsüttüm bende yavrumun daha erken dolaptan cıkarmam lazımdi unuttum ee burası sıcak diye bebislerde bunalıyordur dedim ama dikkat etmek lazmmıs meger 😑
Aynen kısın daha iyidi sanki. Simdi terliyorlar klimadan kacır vantilator direkt vurmasın diye ugras daha zor 😐

Dolaptan çıkan meyve, yoğurt kabusum zaten 😬😬 Hem bozulacak diye korkup hem soğuk yedirmemek gerek tam bir kabus 😔 Bunla geçmiş olsun.
Aklıma ilkokuldayken ilkbaharda yediğim dondurma geldi sen soğuk yedirdim boğazı gitti diyince 😂 Zalım doktor tüm yaz dondurmayı yasaklamıştı 😢 Bir çocuk için ne büyük çaresizlik 😩 Sonrada mevsimsiz dondurma yedirmemişti annem 😂 Bir kış saklı dondurma yiyip sobada kağıdını tuttuşturucam derken kendimi yakmıştım 🙈 Ulan travma üstüne travma yaşamışım bea 🤭🤭 Zordur bademcikleri hassas olanlara 😔 Anlıyorum ben kuzumu 😥

Aynı durum bizde de var dışarıda asla uyumuyorlar dediğin gibi ayakta sallanmayı da oyuna çeviriyorlar
Ben günübirlik gidiyorsam bebek arabasında ileri geri iterek sallıyorum uyuyorlar ama ev gibi verimli olmuyor asla
Biz de temmuzun ilk haftası tekirdaga gidicez besikleri Karartma perdeyi goturcem valla
Seyahat için küçük olan park beşikler var bi onlara bak istersen

Aynı durum bizde de var dışarıda asla uyumuyorlar dediğin gibi ayakta sallanmayı da oyuna çeviriyorlar
Ben günübirlik gidiyorsam bebek arabasında ileri geri iterek sallıyorum uyuyorlar ama ev gibi verimli olmuyor asla
Biz de temmuzun ilk haftası tekirdaga gidicez besikleri Karartma perdeyi goturcem valla
Seyahat için küçük olan park beşikler var bi onlara bak istersen
uyku egitiminde bu sorun galiba 🤦🏻‍♀🤷🏻‍♀️ kac yere gordum bunu . benim kizlar her yerde uyurlar uykular gelince cok sukur 2/3 gundur duzeldiler yine cok zormus valla ya . isiriyorlar birbirlerini ama 😕😕

kizlar bizde isirma sorunu var sizde varmi 😩😕😕 ikisi ayni otuncagi isteyin bir irlerini isiriyorlar hele bitane cok fenq digerini her firsatta yakaliyo cocumun kollari dis izi oldu

X