- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.741
Kakada makus ileri durumlarda kan görülürGuzel dilekleriniz icin cok tesekkurler sizin tecrubelerinizden bolca yararlandim okurken. Hatta benimde oglumun birinin adı Demir sizinki ile adaş Kimyon kaynatıp vermedim. Doktor verme deyince korktum. Yanimda tecrübeli biri de olmayınca cesaret edemedim. Ölçülerini nasıl vermeliyim?
Doktorum kandan sağ olsun hiç biseye bakmadı. Kan testi yapılmadı. Batın ultrasonuna bakıldı yoğun gaz görüldü. Alerji de peki aglama disinda ne gibi belirtiler aramalıyım?
Koligin aksine tüm gün ağlayabilir ve gazlı olurlar
Deride kızarıklık döküntü görülebilir ama alerji denmesi için şart değil
Benimkilerin ikisi de kolikti akşam 4-7 arasi çılgınlar gibi aglarlardi gün içinde o kadar huysuz değillerdi
[/QUOTE]
Bunların hiç biri yok sadece ağlama ve huzursuzluk var. Gece 6 ve 9 arasi ekstra agliyorlar. Ama gün içinde de sürekli kucaktalar. Asla bir yere koyamıyorum 1 dk olsa bile.
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler sizin tecrubelerinizden bolca yararlandim okurken. Hatta benimde oglumun birinin adı Demir sizinki ile adaş Kimyon kaynatıp vermedim. Doktor verme deyince korktum. Yanimda tecrübeli biri de olmayınca cesaret edemedim. Ölçülerini nasıl vermeliyim?
Doktorum kandan sağ olsun hiç biseye bakmadı. Kan testi yapılmadı. Batın ultrasonuna bakıldı yoğun gaz görüldü. Alerji de peki aglama disinda ne gibi belirtiler aramalıyım?
Ahh Demirler hep gazlı galiba Ben Relaktaz kullanmıştım ilk 3 ay. 4 aylık olduklarında 1 çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı suyla kaynatıp içirdim hergün. Relaktazada hep devam ettim düzenli. Sabahları aptamil comformil kullandım akşamları Sma sizin Hipple aynı. Dengeyi böyle kurmuştum. Böyle böyle büyüdü ama gazından çok çektirmişti. Hala bazen tutar gaz krizimiz Birde fön makinesiyle çok yedirirdim, ağlaması da kesilirdi.
Başka doktora götürün kan testi kesin isteyin.
[/QUOTE]
Sab simplex kullanıyorum. Relaktaz denemedim. Deniyim ama. Fön makinesini karnına mi tutuyorsunuz?