- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.821
2 canımGunde 1 mi kullaniyosun canim
Ne guzel iste normal senin sancilar gecince rahatladin
Yine sen doktora sor kuzumBenim evde 2 kutu var sormadan kullansam ne olur ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 canımGunde 1 mi kullaniyosun canim
Ne guzel iste normal senin sancilar gecince rahatladin
Yine sen doktora sor kuzumBenim evde 2 kutu var sormadan kullansam ne olur ya
Çok geçmiş olsun.bu aylarda acilma olup olmadığına nasıl bakıyorlar acaba, doğumdaki gibi mi ?Selam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldim çok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.
Benim gögüs hassasiyeti hiç olmamış tı canımArakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu o haftalarda yasayan var mi
Çok teşekkür ederim vajinal ultrason ile rahim ağzı görünüyo görünmeyecek olursa spekulum muayenesi ile .Hep ultrason ile kontrol edildi benim.Çok geçmiş olsun.bu aylarda acilma olup olmadığına nasıl bakıyorlar acaba, doğumdaki gibi mi ?
İnşallah canım teşekkür ederim tek isteğimiz bu hepimizinCanım geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebisler rabbimin izniyle
Bende çok oluyordu ilk zamanlar. Dokunuyordum memelere a hassasiyet yok diyordum uzanıp tv izliyorum mesela tuvalete kalktığımda dolu dolu sızlayan memeler oluyordu . Neredeyse 4 .5 ay devam etti hassasiyet zaman zaman söndü zaman zaman dediğim gibi oldu şimdi zaten geçtiArakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu o haftalarda yasayan var mi
canım peki bişey soracagım .Ben özel sektörde çalışıyorum. Bakanlığın açıkladığı listede hamileler risk grubunda değil bu da özel sektörün işine geliyor. Aklınızda bulunsun ben doktorumdan yazı alıp işyerine verdim 10.haftadan beri evden çalışıyorum yoksa hergün İzmir-Manisa arasını gidip geliyordum. 10.haftada bir kanamam olmuştu, doktor riskli gebeliktir 35.haftasına kadar seyahat edemez evden çalışması uygundur diye yazı yazdı. İşyeride o riski göze alamadı birşey olursa diye, evden çalışmama karar verdiler. Sizde gitmek istemiyorsanız böyle bir yazı alıp ik ya iletebilirsiniz
herkesi diyemem. ama bana önlem amaçlı yapıldı. çok şükür hiç bir sıkıntım yok. bugüne kadar rahat hamilelik geçiriyorum diye bilirim. 1damla lekelenme falan da olmadı. 16.haftaya geçtim ama herhangi ağrı sızım da olmadı. ama tüp bebek oldugu için bunlar kıymetli bebekler diyor doktorum oyüzden hiçbir şekilde önlemi elden bırakmıyoruz. bir de hareketli hayatım var çalışıyorum ayaktayım oyüzden serklaji uygun gördü ben de yaptırdım. kolay bir operasyondu zaten. ameliyat oldugum günün sabahısı iş başı yaptım yineKızlar ikiz gebelikde herkese serklaj yapıyolarmı tedbir amaçlı
progestronun zararı olmaz doktoru uygun görüyorsa kullanmaya devam et. ben önlem amaçlı ilk günden gündü 3kez 2tane progestan kullanıyorum günlük 600mg. eskiden progestan dex iğne kullanıyordun günlük olandan ama piyasadan kalkınca son 1ayı proluton depotla devam ettim haftada 2kez. 15-16.haftayı haftada 1kez proluton yaptırıp iğneği bırakıcam. ama fitile 20.haftalara kadar devam edelim dedi doktor. yine söylüyorum hiç bir sıkıntı yokken kullanıyorum. oyüzden devam et riske atılıcak bir durum değil önemli bir ilaçArkadaslar gunde kac tane progestan fitil kullaniyosunuz ben sabah 2 aksam 2 kullaniyorum birde gunluk prolutex igne yapiyorum cok mu fazla acaba transfer günü progestanim 7ydi düşük olduğu için iğne verildi simdi 8. haftama girecem daha kullanıyorum tekrardan bakılmadı progestanima sizcede cok fazla degilmi
Pisiannesi bu arada bende elk eltrnk mühendisiyim :)canım peki bişey soracagım .
sen bu yazıyı aldıgında kısa calışma var mıydı sizde ?
bir de rapor şeklinde neden düşünmedin? şimdi düşünüyorum da iş yeri rapor al evden çalıştıramayız da diyebilirdi
Evet bende de bulanti hic olmadi suana kadar ama ayaga kalkinca goguslerimin agrimasi bana ilginc geldiBenim gögüs hassasiyeti hiç olmamış tı canım
Ilk defa biri benim gibi seyler yasamisacaba bu ilginc durumu bi ven mi yasiyorum diyirdum ayaga kalkinca bi anca dolgunlasmalarinin artmasi ve hassasiyeticevabiniz icin cok tesekkurler saglikla alalim kollarimizaBende çok oluyordu ilk zamanlar. Dokunuyordum memelere a hassasiyet yok diyordum uzanıp tv izliyorum mesela tuvalete kalktığımda dolu dolu sızlayan memeler oluyordu . Neredeyse 4 .5 ay devam etti hassasiyet zaman zaman söndü zaman zaman dediğim gibi oldu şimdi zaten geçti
Canım olur farklı belirtiler takılma hormonlar değişiyorEvet bende de bulanti hic olmadi suana kadar ama ayaga kalkinca goguslerimin agrimasi bana ilginc geldi
Teki bilmiyorum ama cidden iyice agirlastim ters donmus kaplumbaga gibi kalkiyorum yerimden 5 10 hamledeKızlar tek hamilelik hiçmiş cidden ikiz hamileliği görünce anladım kaburgalarım ağrıyor çocuklar büyüdükçe ağrılar tavan yapıyor uykular haram oldu iki iş yapsam yürüsem nefesim kesiliyor. Kapı çalıyor ben kalkıp açana kadar 5 dk geçiyor resmen ilk kızımda 32 ye kadar çalışıp 38 de güle oynaya gitmiştim doğuma bunda resmen çürük elmayım. Çay içince çarpıntı oluyor portakal suyu içince gaz sancısı anam ne yapacağımı şaşırdım
O kasilma iste kuzu gunde 8 10 kez olmasi normalmis hatta ikiz oldugu icin bizim bu haftalarda normalmis duzenli hale gelirse tehlikeliymis duzensiz normal dedi doktorGünde 3 defa filan bebek bir yere toplanıyor o toplanma sırasında nefessiz kalıyorum sanki