Öyle zannedin siz
kız analara rahatlık var mı 20 yaşında çocuğu olan kadından sevgiler selamlar
evet alt açma yok uykusuz geceler yok gaz yok vs
Sıkıntılar şekil değiştirerek devam ediyor maalesef . Arkadaşı kim , okuldan çıkıp nereye gitti , kimle oturup kalkıyor , arabayı hızlı mı kullanıyor , niye telefonu kapalı , niye morali bozuk , kız arkadaşı nasıl acaba daha bir sürü şey arkadaşım . Büyüdü diye kurtulamıyoruz canlarım . Bazen diyorum evlenseler de kurtulsam ama zannetmiyorum . O zaman da başka problemler çıkacak . Ölene kadar annelik bitmiyor . Hepsi ile ayrı ayrı uğraşıyorsun . Anlatacak öyle çok şey var ki bu konuda hele de bu devirde . Her şeyden herkesten şüphe duyuyorsun . Açıkçası ben güvenemiyorum çocuklarım konusunda . Gözümün görmediği her şeyden şüphe duyuyorum . Belki eleştirenler olacak ana öyleyim ne yapayım . Gittikleri her yeri bilmek istiyorum . Defalarca kez aradığım bile oluyor . Bu sefer gelip bana kızıyorlar sen bize güvenmiyor musun diye . Güveniyorum tabiki de ama yine de gençtir kanı hızlı akıyor bi hata yapar Allah muhafaza . Bugün inanın sigara içmek çok masum kalıyor bazı şeylerin yanında .Sizler onu anladınız eminim . Ve o kadar artıyor ki bu gibi bağımlılıklar çok küçük yaşta ki çocukları görüyoruz sokaklar da .Ay ne bileyim sizin de içinizi karartmayayım şimdiden Allah a emanet olsunlar çocuklarımız . Ben böyle konuşunca bizimkiler “annem yine şizofrene bağladı “ diyorlar