2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bizimkiler dışarıda evdeki gibi uyumuyorlar maalesef. Yataklarını istiyorlar en fazla 1 saat uyuyorlar . Her gittiğimiz yerde odayı karartanıyorum.Eve biri geldiği zaman sıkıntı çekmiyorum açıkçası . O yüzden fazla dışarı çıkmak istemiyorum .
Valla bir saate ben hasretim 😁 valla uykum geldi mi her yerde uyurum 😂

İşte bizde şuan tam tersi mama yemiyorlar ek gıda yiyorlar 🤦🏼 Mamalar sürekli dökülüyor 🤷‍♀️ Diş bu sefer zorladı bizide artı dediğin gibi aşırı hareketliler ben çok fazla örümcek kullanıyorum mecburen çünkü yeri hiç sevmeyen bebelerim var. Şimdide örümcek istemeyip sen yürüt diyorlar perişan haldeyim 😩 O değil daha tam denge kurmadan yürüdüler napıcam bilemiyorum 🤦🏼
Mamadansa ek gıda daha iyi. Hele bide doyuyorlarsa cok daha iyi. Bende cok kullanıyorum örğmcegi ama vicdan yapıyorum bu aralar örümcek konusunda. Herkes eşime gec yürür diyormuş. Benımkıler sürekli örğmcekten kendını atıyor. Oğlan emeklemek gezmek istiyor. Kızım yürümek kalkmak. İkisiyle nasıl idare edecegım diyorum. Birini tutarken digeri yere yapışıyor ağlıyor. Aynı durumdayız Bende bi türlü oturtamadım bu durumu.
Mesela dikkat ediyorum kızım orumcekten önce yere sert basıp yürüyordu. Şimdi pat dıye yere bacakları kırıp yürümek istemiyor. Esımde bak örğmcekten diyor bak yürümek istemiyor. Bi bilen bize yazsada bu durumu. Nasıl yönetiyor bilsek

Bu aralar ek gıda reddi yaşayan var mı 😔 asırı zorlanıyorum. Sabah kahvaltısını hiç yapmıyorlar. Cok degişiklik yaptım saatlerinde bu aralar gene olmadı yediremedim Mama sandalyesinde bile durmak istemiyorlar. Diş çıkarmak üzereler bundandır diyorum. Umarım geçicidir.
Mevso ek gida reddini anlatamam ama fotoğrafını gosterebilirim🤣
Ağzına koyduğumu eline tükürüp sonra o eli bütün yüzüne sürüyor 🤣

Eklentiler

• IMG-20220531-WA0007.jpeg
    IMG-20220531-WA0007.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 36
Mamadansa ek gıda daha iyi. Hele bide doyuyorlarsa cok daha iyi. Bende cok kullanıyorum örğmcegi ama vicdan yapıyorum bu aralar örümcek konusunda. Herkes eşime gec yürür diyormuş. Benımkıler sürekli örğmcekten kendını atıyor. Oğlan emeklemek gezmek istiyor. Kızım yürümek kalkmak. İkisiyle nasıl idare edecegım diyorum. Birini tutarken digeri yere yapışıyor ağlıyor. Aynı durumdayız Bende bi türlü oturtamadım bu durumu.
Mesela dikkat ediyorum kızım orumcekten önce yere sert basıp yürüyordu. Şimdi pat dıye yere bacakları kırıp yürümek istemiyor. Esımde bak örğmcekten diyor bak yürümek istemiyor. Bi bilen bize yazsada bu durumu. Nasıl yönetiyor bilsek

Örümcekten olsa benimkiler 8 aylıkken yürümezdi 🤦🏼
4 aylıktan beri örümcek tepesinde bebelerim
Bi tutturmuşlar herşeye örümcekten örümcekten 🤷‍♀️ Yanda basmıyor, parmak ucuda basmıyor, hiç bir yerinde problemde yok, bacak kasları inanılmaz kuvvetli dan dan yürüyor. Annem kızım başına bela çıkarma biraz daha beklet dediği için yürütme çalışması yaptırmıyorum bu ara 😬 Yoksa aldı yolunu gidiyordu ikiside 🤦🏼 Senin işin daha kolay sanki biri yerde biri elinde olursa iyi olur gibi 🤷‍♀️ Benim gibi ikiside ayakta olmak istese sorun oluyor 😩😩
Ek gıda konusunda bende tersini düşünüyorum malesef mama yese ek gıda yemese bu kadar üzülmem. Ek gıda da en fazla biraz protein, biraz karbonhidrat, kalsiyum, az yağ bir kaçta vitamin verebiliyorum en fazla ama mamada herşey var ayarlanmış. Hemde memnunum cidden yapılan kan tahlillerinde herşeyleri ayarında çıkıyor 🤔 Ek gıdayla bunu sağlayamamaktan korkuyorum 😢

Bak da onlar 15lerinde bizi kapinin önüne koymasın bunlar bebe değil başka bir sey🤣🤣

Kapının önüne konmak istiyorum mümkünse bugün 😬 Dışarıda gezmeye hasretim 🤦🏼

Orda yazan ha varya onu hahahahahaha şekline dönüştürdü bu eski çançinçon şuan 😂 Naptın kız bebelerin gözlerine bant yapıştırıp büyüttün mü, çift göz kapağı ameliyatı mı ettirdin 🙈 Kore dizisi izlemeyen anlayamaz 🤭

Kapının önüne konmak istiyorum mümkünse bugün 😬 Dışarıda gezmeye hasretim 🤦🏼

Orda yazan ha varya onu hahahahahaha şekline dönüştürdü bu eski çançinçon şuan 😂 Naptın kız bebelerin gözlerine bant yapıştırıp büyüttün mü, çift göz kapağı ameliyatı mı ettirdin 🙈 Kore dizisi izlemeyen anlayamaz 🤭
Ödemmis hep o gözler🤣🤣
Şaka bi yana bana hala çekik geliyordu nays deyince dönüp eski fotoğraflara baktım göz yokmuş ki çizgi varmış 🤣

Oyyy yavrum benım maşaAllah tipine. Benımkı de aynı. Benım oğlanda bide ek gıdayı eline verirsem vura vura parcalıyor.🤣 Gecen pirzolanın haline acıdım valla. Senınki de yapıyor mu?

Biz anne olarak anlayamıyoruz yanlarında olduğumuz için 😩 Ara sıra fotolarını at buraya değişimleri söyleyelim 😂😂
Bizdeki tek değişim pişik şu ara
Tam da mari yazdiktan sonraki gun oldu 3 gundur ugrasiyoruz gecmiyor
yara olmus kanamaya basladi bugun
yarin da gecmezse pazartesi doktora götürüyorum
hametan bir gecede gecirirdi normalde hic faydasi olmadi
travazol surdum o da sadece kizarikligi aldi
Cok da suremiyorum belki tum gece dursa yara da gecer ama bilemedim
Muhtemelen yediği bir şey sebep oldu son 10 gündür yeni bir şey de denemedim bul bulabilirsen simdi🥴
Oyyy yavrum benım maşaAllah tipine. Benımkı de aynı. Benım oğlanda bide ek gıdayı eline verirsem vura vura parcalıyor.🤣 Gecen pirzolanın haline acıdım valla. Senınki de yapıyor mu?
Keyiflerine göre canım
Ama genellikle yiyorlar ağzına kaşıkla verince de çıkartıp bu neymiş diye bakıyorlar
O ara her yer batıyor tabi geri ağızlarına girmiyor yemekler
İri iri doğrayıp sulu yemek yapıyorum sebzelerin veriyorum onu seviyorlar yumuşak da olunca
Pirzola ben de denedim sert geldi galiba yemediler
Sebzelere de aynı işkenceyi cektiriyorlar mi?

Örümcekten olsa benimkiler 8 aylıkken yürümezdi 🤦🏼
4 aylıktan beri örümcek tepesinde bebelerim
Bi tutturmuşlar herşeye örümcekten örümcekten 🤷‍♀️ Yanda basmıyor, parmak ucuda basmıyor, hiç bir yerinde problemde yok, bacak kasları inanılmaz kuvvetli dan dan yürüyor. Annem kızım başına bela çıkarma biraz daha beklet dediği için yürütme çalışması yaptırmıyorum bu ara 😬 Yoksa aldı yolunu gidiyordu ikiside 🤦🏼 Senin işin daha kolay sanki biri yerde biri elinde olursa iyi olur gibi 🤷‍♀️ Benim gibi ikiside ayakta olmak istese sorun oluyor 😩😩
Ek gıda konusunda bende tersini düşünüyorum malesef mama yese ek gıda yemese bu kadar üzülmem. Ek gıda da en fazla biraz protein, biraz karbonhidrat, kalsiyum, az yağ bir kaçta vitamin verebiliyorum en fazla ama mamada herşey var ayarlanmış. Hemde memnunum cidden yapılan kan tahlillerinde herşeyleri ayarında çıkıyor 🤔 Ek gıdayla bunu sağlayamamaktan korkuyorum 😢
Senın iş daha zormuş. Ikısi yürüse kesınlıkle bakımı daha zor. Allah kolaylık versin sana
Allahtan diyorum biriniz emekliyor. Biraz bu tesellim. Ama genede cok zorlanıyorum.
Bu vitamın konusu kan degerlerı falan mamada versen ek gıdada versen cıkacağı varsada çıkıyor. Bende su var nasıl olsa ek gıda yiyecek ne kadar erken başlasak o kadar iyi. Zaten 1 yaşına kadar mama öncelik olmalıymış. 1 yaşından sonra ek gıda öncelik olmalıymış. Bıde doktor bu aylardan sonra artık yüzde 50 ek gıdadan yüzde 50 Mamadan vitamın vs alır dedi. Bende o yüzde 50 ek gıda kısmından bir seyler kapmaya çalışıyorum.

Muhtemelen yediği bir şey sebep oldu son 10 gündür yeni bir şey de denemedim bul bulabilirsen simdi🥴

Keyiflerine göre canım
Ama genellikle yiyorlar ağzına kaşıkla verince de çıkartıp bu neymiş diye bakıyorlar
İri iri doğrayıp sulu yemek yapıyorum sebzelerin veriyorum onu seviyorlar yumuşak da olunca
Bak ben sana cok ıyı krem yazacam. Kızım 6.hastalıkta cok kotu pişik oldu. Hemde çok kötü idi canı cok yanıyordu. Ondan al sür. 3 gune komple gecti o kızarıklık. Şaştım kaldım.

Keyiflerine göre canım
Oğlum sebzelerede aynısını yapıyor. Resmen dövüyor sınırlenıyor

X