2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bizdeki tek değişim pişik şu ara
Tam da mari yazdiktan sonraki gun oldu 3 gundur ugrasiyoruz gecmiyor
yara olmus kanamaya basladi bugun
yarin da gecmezse pazartesi doktora götürüyorum
hametan bir gecede gecirirdi normalde hic faydasi olmadi
travazol surdum o da sadece kizarikligi aldi
Cok da suremiyorum belki tum gece dursa yara da gecer ama bilemedim
Muhtemelen yediği bir şey sebep oldu son 10 gündür yeni bir şey de denemedim bul bulabilirsen simdi🥴

Keyiflerine göre canım
Ama genellikle yiyorlar ağzına kaşıkla verince de çıkartıp bu neymiş diye bakıyorlar
O ara her yer batıyor tabi geri ağızlarına girmiyor yemekler
İri iri doğrayıp sulu yemek yapıyorum sebzelerin veriyorum onu seviyorlar yumuşak da olunca
Pirzola ben de denedim sert geldi galiba yemediler
Sebzelere de aynı işkenceyi cektiriyorlar mi?

Eklentiler

• IMG_20220604_221523.jpg
    IMG_20220604_221523.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 18
Bizdeki tek değişim pişik şu ara
Tam da mari yazdiktan sonraki gun oldu 3 gundur ugrasiyoruz gecmiyor
yara olmus kanamaya basladi bugun
yarin da gecmezse pazartesi doktora götürüyorum
hametan bir gecede gecirirdi normalde hic faydasi olmadi
travazol surdum o da sadece kizarikligi aldi
Cok da suremiyorum belki tum gece dursa yara da gecer ama bilemedim
Muhtemelen yediği bir şey sebep oldu son 10 gündür yeni bir şey de denemedim bul bulabilirsen simdi🥴

Keyiflerine göre canım
Ama genellikle yiyorlar ağzına kaşıkla verince de çıkartıp bu neymiş diye bakıyorlar
O ara her yer batıyor tabi geri ağızlarına girmiyor yemekler
İri iri doğrayıp sulu yemek yapıyorum sebzelerin veriyorum onu seviyorlar yumuşak da olunca
Pirzola ben de denedim sert geldi galiba yemediler
Sebzelere de aynı işkenceyi cektiriyorlar mi?

Benimkilerin yara olduğu dönem buharda pişmiş havuç yapmıştı.
Mercimek çorbasının içine atınca ne hikmetse yapmıyor ama buharda haşlayınca yara yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Maride havuçtan demişti 🤦🏼 Seninde havuçtan olmasın 🤷‍♀️
Ben doktora götürdüğüm de Travazol günde 2 kez özellikle gece yatmadan önce sür üstüne de kızarıklığı alsın diye Hamazinc sür demişti ilki öyle geçti ikincisinde hamazinc etki etmedi Fito yazdı ondan daha çok memnun kaldım. Aklında olsun cilt yenileme konusunda mükemmel bir krem Fito 👍

Senın iş daha zormuş. Ikısi yürüse kesınlıkle bakımı daha zor. Allah kolaylık versin sana
Allahtan diyorum biriniz emekliyor. Biraz bu tesellim. Ama genede cok zorlanıyorum.
Bu vitamın konusu kan degerlerı falan mamada versen ek gıdada versen cıkacağı varsada çıkıyor. Bende su var nasıl olsa ek gıda yiyecek ne kadar erken başlasak o kadar iyi. Zaten 1 yaşına kadar mama öncelik olmalıymış. 1 yaşından sonra ek gıda öncelik olmalıymış. Bıde doktor bu aylardan sonra artık yüzde 50 ek gıdadan yüzde 50 Mamadan vitamın vs alır dedi. Bende o yüzde 50 ek gıda kısmından bir seyler kapmaya çalışıyorum.

Her türlü zorlancaz bacım kurtuluş yok 🤦🏼 Yarın tam ayaklanacaklar bu seferde zarar görmesinler bir yerlere tırmanıp dicez yorulucaz, bir birlerine zarar vermesinler dicez yorulucaz biz hep yorulucaz 🤭
Nos hep 18-20 diyor haklı yani biz anca o zaman sanırım kendimize dönebilicez 🤦🏼
Mama ek gıda artık saldım çayıra protokolü uygulasam daha iyi olacak herhalde yoksa akıl sağlığım gitti gidiyor 😂

Her türlü zorlancaz bacım kurtuluş yok 🤦🏼 Yarın tam ayaklanacaklar bu seferde zarar görmesinler bir yerlere tırmanıp dicez yorulucaz, bir birlerine zarar vermesinler dicez yorulucaz biz hep yorulucaz 🤭
Nos hep 18-20 diyor haklı yani biz anca o zaman sanırım kendimize dönebilicez 🤦🏼
Mama ek gıda artık saldım çayıra protokolü uygulasam daha iyi olacak herhalde yoksa akıl sağlığım gitti gidiyor 😂
Al bendende o kadarrrrr 😊 noss zaten ne derse dogru diyor bacım.

Aklıma gelmişken bişey sorucam aranızda bebesinin diş çıkartması yarım kalan var mı 🤦🏼
Bu benim düşük kaliteli yine iş başında 🤭 Ekte de görüldüğü üzere bebenin alt dişinin teki uzun teki kısa 😂 Dişileri geçen ay çıkarttı yani 1 aydır eşitlensin diye bekliyorum ama yok ikisi farklı boyda 🤔 Sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı?

Eklentiler

• IMG_20220604_222915.jpg
    IMG_20220604_222915.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 43
Oğlum sebzelerede aynısını yapıyor. Resmen dövüyor sınırlenıyor
Oğlanın eline düşen nimete üzüldüm istemsiz 🤣
Ama geçici oluyor bu donemler genellikle yemesi için zorlamayın diyorlar
Kursağından iki yudum geçse yeter gözüyle bakıyorum ben yemek konusunda
O attığın krem yara kremi mi acaba bugün geçmezse yarın doktora zaten
Sabah biraz daha hafiflemişti travazol sürüp yatırdım
Hiç bu kadar ciddi bir pişik problemiyle karsilasmamistik daha önce

Benimkilerin yara olduğu dönem buharda pişmiş havuç yapmıştı.
Mercimek çorbasının içine atınca ne hikmetse yapmıyor ama buharda haşlayınca yara yapıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Maride havuçtan demişti 🤦🏼 Seninde havuçtan olmasın 🤷‍♀️
Ben doktora götürdüğüm de Travazol günde 2 kez özellikle gece yatmadan önce sür üstüne de kızarıklığı alsın diye Hamazinc sür demişti ilki öyle geçti ikincisinde hamazinc etki etmedi Fito yazdı ondan daha çok memnun kaldım. Aklında olsun cilt yenileme konusunda mükemmel bir krem Fito 👍
Havuç epeydir vermiyorum aslında mevsimi geçti diye
Seftaliden suphelenmistim aslında bi de aptamilin meyveli kaşık maması var farklı olan
Teker teker bulacaz artık kendimi başa dönmüş gibi hissediyorum 🥴

Seftaliden suphelenmistim aslında bi de aptamilin meyveli kaşık maması var farklı olan

Ben size bu 3 gün kuralı hava diyecektim ama sustum 😂 Vardır doktorların bildiği dedim ama benim alerjilerim mesela bir yıl baharda dokunan muz diğer yıl yazın yersem kaşındırıyordu baharda bişey yapmıyordu 🤷‍♀️ Dipsiz kuyudur alerji 🤦🏼

Aklıma gelmişken bişey sorucam aranızda bebesinin diş çıkartması yarım kalan var mı 🤦🏼
Bu benim düşük kaliteli yine iş başında 🤭 Ekte de görüldüğü üzere bebenin alt dişinin teki uzun teki kısa 😂 Dişileri geçen ay çıkarttı yani 1 aydır eşitlensin diye bekliyorum ama yok ikisi farklı boyda 🤔 Sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı?
Benimkilerden birinde de buna benzer bir şey vardı dişleri çok zor çıkıyor
Üst dislerden birinin uzaması 2 ay sürdü 🤣

Ben size bu 3 gün kuralı hava diyecektim ama sustum 😂 Vardır doktorların bildiği dedim ama benim alerjilerim mesela bir yıl baharda dokunan muz diğer yıl yazın yersem kaşındırıyordu baharda bişey yapmıyordu 🤷‍♀️ Dipsiz kuyudur alerji 🤦🏼
Ben çok uzun zamandır 3 gün kuralı uygulamıyorum zaten
Bazı sebzeleri sadece bir kez verdim gerisi gelmedi mesela
Yine aynı şeyi soylicem ama 20 yaşına geldiklerinde artık yemek konusunda da rahat ederiz gibi🤣

Ben çok uzun zamandır 3 gün kuralı uygulamıyorum zaten
Bazı sebzeleri sadece bir kez verdim gerisi gelmedi mesela
Yine aynı şeyi soylicem ama 20 yaşına geldiklerinde artık yemek konusunda da rahat ederiz gibi🤣

20 yaş 🤔 Yemekte 😬 Rahata ercez he mi? 🤦🏼 Sen günümüzün güzellik algısından bi haber olamazsın 😬 O zamanda diyet muhabbeti çıkacak 🙈 Onu yemem, bu kilo yapar, şunu şu saatte hazır et o saatten sonra yiyemem 🤭

20 yaş 🤔 Yemekte 😬 Rahata ercez he mi? 🤦🏼 Sen günümüzün güzellik algısından bi haber olamazsın 😬 O zamanda diyet muhabbeti çıkacak 🙈 Onu yemem, bu kilo yapar, şunu şu saatte hazır et o saatten sonra yiyemem 🤭
Ocağı yakabilecek yasa geldikleri zaman ne yiyeceklerine ben karışmam artık
Yapsınlar yesinler yıkasınlar 🤣🤣

Oooo herkeste aynı dert ,ek gıda ve pişik hiç beklemeden popoyu banyoda yıkıyorum sonra kantaron yağı ama devam ,heralde cildin alışma aşaması bitmedi mevsim sebze meyveleri hep aynı verecek halimiz yok ,geçecek inşallah ..

Oooo herkeste aynı dert ,ek gıda ve pişik hiç beklemeden popoyu banyoda yıkıyorum sonra kantaron yağı ama devam ,heralde cildin alışma aşaması bitmedi mevsim sebze meyveleri hep aynı verecek halimiz yok ,geçecek inşallah ..

Yeliz naptın nasıl gidiyor hamilelik 😍 Tekilde fark var mı 😂 Sen hem ikiz hem tek ard arda daha kolay analiz edersin 🙈

Mevsim hala kış değil mi burda ya ben dışarı çıkmadığımdan farkında değilim 😂😂 Hala kombi açıkta 😬

Yeliz naptın nasıl gidiyor hamilelik 😍 Tekilde fark var mı 😂 Sen hem ikiz hem tek ard arda daha kolay analiz edersin 🙈

Mevsim hala kış değil mi burda ya ben dışarı çıkmadığımdan farkında değilim 😂😂 Hala kombi açıkta 😬
Yelizin kurban ossun saaa , karnım sanki ikiz gibi görmeniz lazım herkes şokta.. bebem kımıl kımıl yine yerinde durmayan biri geliyor zaten evde hiç yok ..😁😁😁 ama öncekilerin boşluğu sefasını sürüyor anlıyorum... köyde yim hava miss gibi valla miokcum bugün eşimle dalından kiraz yemeye gideceğiz, kendi annemlerin köyüne ,ailem ızmitte ama yer ev meyve bol çok şükür... kombi merkezde olsam Bnde açardım inan denizin serin rüzgarı yapıyor bu soğuğu...

Eklentiler

• 20220605_102354.jpg
    20220605_102354.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220516_165552_181.jpg
    IMG_20220516_165552_181.jpg
    342,4 KB · Görüntüleme: 31
Yelizin kurban ossun saaa , karnım sanki ikiz gibi görmeniz lazım herkes şokta.. bebem kımıl kımıl yine yerinde durmayan biri geliyor zaten evde hiç yok ..😁😁😁 ama öncekilerin boşluğu sefasını sürüyor anlıyorum... köyde yim hava miss gibi valla miokcum bugün eşimle dalından kiraz yemeye gideceğiz, kendi annemlerin köyüne ,ailem ızmitte ama yer ev meyve bol çok şükür... kombi merkezde olsam Bnde açardım inan denizin serin rüzgarı yapıyor bu soğuğu...

😍😘 Ne şanslı senin o cimcime. Alan geniş tabi abileri onun için kocaman yer açmışlardı 😂 Karnında daha toparlamadan tekrar büyüdüğü içindir 😩 O kalabalıkta doğumdan sonra hepsi biter 😂😂
Bizim yerimize de keyfini çıkart bu tarafın pek dadı duzu yok 😂 Kesinlikle memleketini biliyosun denizden geliyor güneş var ama sıcak yok 😩

O uşaklarınıda yerim ayrıca 😍 Gitgide güzlelleşiyorlar 🙈

Eklentiler

• IMG_20220605_103522.jpg
    IMG_20220605_103522.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 45
😍😘 Ne şanslı senin o cimcime. Alan geniş tabi abileri onun için kocaman yer açmışlardı 😂 Karnında daha toparlamadan tekrar büyüdüğü içindir 😩 O kalabalıkta doğumdan sonra hepsi biter 😂😂
Bizim yerimize de keyfini çıkart bu tarafın pek dadı duzu yok 😂 Kesinlikle memleketini biliyosun denizden geliyor güneş var ama sıcak yok 😩

O uşaklarınıda yerim ayrıca 😍 Gitgide güzlelleşiyorlar 🙈
Teşekkür ederz teyzesi...annem hep der yaz çıkar kış giydir çıkar çocukları ama rüzgarlı havada asla çıkarma... burası böyle cnm yaa..

Ben hiç zorlamam yemek konusunda ileride ınatlaşır benimle diye. O attıgım kızarıklık pişik için. Özellikle bunun için doktora girmiştim.

Ben sizin Bi konuda fikrinizi almaya geldim beşik olarak ne kullanıyorsunuz memnun musunuz benimkiler şimdiye kadar hamak beşik kullandılar Bi tane de park yatagimiz var acil beşik arayisindayim sizler ne kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

X