Yatırımın çok iyi ya. Benimkine pek işlemedi. Hafta sonları yakalarsam iş yapıyor bazen. Ama genel olarak o zamanlar hadi dışarı çıkalım hadi şunu yapalım derken yine pek birşey kalmıyor. Yazı gört gözle bekliyorum. Bakalım. Yine okule gidecek ama öğrenci olmadığı için çok yorulmayacak inşallah .
Valla o iş gittikçe büyüyor.. bazen babası dışarı çıkarken birini alıp çıkıyordu. Şimdi birini aldığın gibi diğeri kendini yerlere atıyor ağlıyor. İlla babaya gidecek. İkisini de kucağına verince bir gulmeler bir sevinç çığlıkları.. ya da ben de dışarı çıkıyorum ikisini birden idare edemeyeceği için. Her sabah babanın peşine ağlıyoruz. Bizim öğlan şimdi merdivenleri tırmanıyor. Alt kattan üst kata çıksın diye merdivene koyuyoruz o dışarı çıkmak icin kapıya gidiyor onun için ağlıyor. Birde tam yürümeye başladıklarında bilmiyorum neler olacak. Asıl iş yürüme + kapı açma bence. Tehlikeli zamanlar.
Sen anneliğin pro susun. Ben sana yetişemem. Senin maşallahın var. ,
Ama gerçekten yalnız bakmak en iyisi sanırım yaa. Ben biraz keyfime düşkünüm. İlk önce kahvemi içip sonra vakit kalırsa iş yapıyorum
Birde tek bakmak sanırım gerçekten iyi. Sabahları bizimkilerin pek iştahı olmuyor hoş genel olarak istahsizlar. Oğlum da her sabah erken kalkıyor kızıma göre. Bende aşağıya gonderiyorum. Hem kız uyanmasın hemde bende biraz daha dinleneyim diye. Uyanınca ikisini birden beslerim diye düşünüyorum. Oğlanı gönderirken yanina mama veriyorum. Yeni emmisse vermiyorum. Bizimkiler de acıkınca bisküvi veriyor. Kaç kere dedim ya beni çağırın ya da az bekleyin diye. En fazla bir bir buçuk saat sonra inicem zaten. Mama deyince dayanamıyorlarmıs. E sonra istahlar kesiliyor tabi. Ben de katı gıda hiç bir şekilde veremiyorum. Tepem atıyor. ( Bana sakin kalmanin yollarını söyleyin ya
toylugumdan mi ne çok sinirleniyorum. )
Yarından itibaren erken uyanan olursa ya da herhangi birşey için gondermicem. Ne zaman ki kahvaltılarını adam akıllı yaparlar öyle. Her şeyleri etkileniyor sonra. Adam akıllı karınları doymadigi için. 2 saattir bebe sallıyorum. Tam besige koyuyorum yeniden ağlıyor.
Bana dua edin bir düzene sokayım hayatimi. Hız düzenli bir hayatım olmadı düzeni de çok severim ama işte.