2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ara ara bel ve kasık ağrısı yaşamamız nırmal mi? Ara ara olur geçerdi. Bu gün acile gidecek kadar şiddetli. Cerrahi menopozum ben bir de adet olmuycam ağrım olmayacak diye seviniyordum. Usg kontrolünde de sorun yok ağrıya da normal diyip gönderdiler.

İkisi ile de görüş duruma göre bak , genç olması daha enerjik olması demek . Gücü daha çok yetebilir . Büyük olan daha tecrübeli olabilir . Sadece çocuk mu bakacak yoksa temizlik yemek vs yapacak mı ? Maddi durum varsa yabancı yatılı bakıcıda olabilir aslında .
genc olan vazgecti 🤣 bebek olunca gozu korkmus. sadece bebeklere baksa yeter ama arada bir yemek yapsa fena olmaz 🤣 yabanci bakici nasil bulabilirim yani internetten bakiyorum ama bilemedim guvenemedum

genc olan vazgecti 🤣 bebek olunca gozu korkmus. sadece bebeklere baksa yeter ama arada bir yemek yapsa fena olmaz 🤣 yabanci bakici nasil bulabilirim yani internetten bakiyorum ama bilemedim guvenemedum
Bencede yapsın , cidden kolay oluyor yemek yapılınca . Yabancı bakıcı bulan firmalar şirketler var . Aracı kurum gibi . İstanbul’da sabah gelip akşam gidenler bile var. Ama diğer şehirlerde genelde yatılı geliyorlar . Her işi de yapıyorlar .

Günaydın kızlar 🌻 siz bebelere kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Z zelvan Mariposa7 Mariposa7 moda tas ogrt moda tas ogrt
Günaydın canım , ben sabah kahvaltısı ve öğle yemeği veriyorum her gün . Birde meyve öğünü oluyor . Akşamları her zaman vermiyorum . Bizim yediklerimizden yiyebilecekleri varsa veriyorum onlarada. Ben domatesede başladım alerji sorunumuz olmadı o yüzden artık daha kolay oldu karınlarını doyurmak .

Günaydın kızlar 🌻 siz bebelere kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Z zelvan Mariposa7 Mariposa7 moda tas ogrt moda tas ogrt

Günaydın güzellik benimkiler güne mama ile başlıyor 1,5 saat sonra kahvaltı niyetine karışım veriyorum 🙈(muz, bebe bisküvisi, peynir, yumurta sarısı, ceviz, mamalı su ile açılmış. İçeriği değişiyor sürekli ama ana tema bu 😂) Sonra öğlen mama yine 1,5 saat sonra çorba, kesme makarna, yemek vs. gibi büyük bir öğünleri var. Sonra akşam üstü mama. Biz yemek yerken sündükleri için bu ara yoğurt içine elimde ne mevye varsa onu katıp yediriyorum. Sonra mama yiyip uyuyorlar 🤦🏼
Normalde 2 öğündü sabah öğlen şekilde akşam verdiğimde çok zırıldıyorlardı gaz, sığınamama filan olduğu için. Bu ara meyveli yoğurtla o sorunu hallettim hemde biz yerken mızırdıyorlardı onu kesmiş oldum 🤦🏼
Sonuç olarak az ve sık yiyorlar formlarını korumak için 🙈
Planım 1 yaşına kadar bu sistem gitmek 👍

Günaydın canım , ben sabah kahvaltısı ve öğle yemeği veriyorum her gün . Birde meyve öğünü oluyor . Akşamları her zaman vermiyorum . Bizim yediklerimizden yiyebilecekleri varsa veriyorum onlarada. Ben domatesede başladım alerji sorunumuz olmadı o yüzden artık daha kolay oldu karınlarını doyurmak .

Günaydın güzellik benimkiler güne mama ile başlıyor 1,5 saat sonra kahvaltı niyetine karışım veriyorum 🙈(muz, bebe bisküvisi, peynir, yumurta sarısı, ceviz, mamalı su ile açılmış. İçeriği değişiyor sürekli ama ana tema bu 😂) Sonra öğlen mama yine 1,5 saat sonra çorba, kesme makarna, yemek vs. gibi büyük bir öğünleri var. Sonra akşam üstü mama. Biz yemek yerken sündükleri için bu ara yoğurt içine elimde ne mevye varsa onu katıp yediriyorum. Sonra mama yiyip uyuyorlar 🤦🏼
Normalde 2 öğündü sabah öğlen şekilde akşam verdiğimde çok zırıldıyorlardı gaz, sığınamama filan olduğu için. Bu ara meyveli yoğurtla o sorunu hallettim hemde biz yerken mızırdıyorlardı onu kesmiş oldum 🤦🏼
Sonuç olarak az ve sık yiyorlar formlarını korumak için 🙈
Planım 1 yaşına kadar bu sistem gitmek 👍
İkiniz de benzer öğünler veriyormuşsunuz. Ben sabah uykularından sonra kahvaltı veriyorum bir de akşam üzeri yoğurt/meyveli yoğurt veriyorum. Bir öğün daha ekleme zamanı geldi mi diye düşünüyordum nitekim versem olur 😁

İkiniz de benzer öğünler veriyormuşsunuz. Ben sabah uykularından sonra kahvaltı veriyorum bir de akşam üzeri yoğurt/meyveli yoğurt veriyorum. Bir öğün daha ekleme zamanı geldi mi diye düşünüyordum nitekim versem olur 😁
Ben doktorla geçen ay görüştüm onay aldım nays gerçi bana sormamissin ama
Gunde 4 öğün veriyorum uzun zamandir

Ben doktorla geçen ay görüştüm onay aldım nays gerçi bana sormamissin ama
Gunde 4 öğün veriyorum uzun zamandir
Ben de haftaya gidince sorucam da onlarla doğum tarihlerimiz daha yakın olduğu için sordum kuzum ☺️ Sen zaten ulu önderimizsin 😘 napıyor cimcimeler? Bizimki de dişleri 6ladı 😅 öbürü de üstleri patlatıyor bu ara.

Ben de haftaya gidince sorucam da onlarla doğum tarihlerimiz daha yakın olduğu için sordum kuzum ☺️ Sen zaten ulu önderimizsin 😘 napıyor cimcimeler? Bizimki de dişleri 6ladı 😅 öbürü de üstleri patlatıyor bu ara.
Tahmin ettim canım o yüzden olduğunu
Sormamışsın derken de niyetim sitem etmek değildi doğumlar yakın değil ama ben de cevaplayayım demek istedim 😊
8.aydan beri 4 öğün veriyorum ama 5e çıkartmam yeter
Maşallah inci gibi dişleri olsun kuzucuklarimin
Minik vampirin on dişleri cıktı mi?🤣

Nos kaldırabiliyor mu kızlar 4 öğünü 🤦🏼 Ben bu haldeyken bile günlük 8 kez kaka alıyorum kelle başı 😂😂
4 vermeye başladığım ilk zamanlar lanet ettim yenidoğanda o kadar kaka temizlememisimdir yani
Bi de ishal olmuşlardı o ara her kakada banyoya gidiyorduk günde 7-8 kez bebe yıkadığımı bilirim bezmiştim
Şimdi düzene girdi ama günde bir sefer yapıyorlar onun da saati her gün aynı hemen hemen
Zaman geçtikçe sorun olan ne varsa düzene giriyor bunu anlamam 10 ayımı aldı ama erken uyandım bence yinr🤣

4 vermeye başladığım ilk zamanlar lanet ettim yenidoğanda o kadar kaka temizlememisimdir yani
Bi de ishal olmuşlardı o ara her kakada banyoya gidiyorduk günde 7-8 kez bebe yıkadığımı bilirim bezmiştim
Şimdi düzene girdi ama günde bir sefer yapıyorlar onun da saati her gün aynı hemen hemen
Zaman geçtikçe sorun olan ne varsa düzene giriyor bunu anlamam 10 ayımı aldı ama erken uyandım bence yinr🤣

Senin o döneme girdim tünelin ucu bombok bir yere çıktı şu ara 🤦🏼
Dediğin gibi birde ishal oldular 😬 Nerden verdim o nektarini diye dolanıyorum ortalarda 😬 Şeftali çıksada onu yedirsem 😂😂
4 öğün çıkarsam herhalde günde 15-20 filan alırım 😩 İnanıyorum benim bebelerde o potansiyel var 😂😂😬😬

Senin o döneme girdim tünelin ucu bombok bir yere çıktı şu ara 🤦🏼
Dediğin gibi birde ishal oldular 😬 Nerden verdim o nektarini diye dolanıyorum ortalarda 😬 Şeftali çıksada onu yedirsem 😂😂
4 öğün çıkarsam herhalde günde 15-20 filan alırım 😩 İnanıyorum benim bebelerde o potansiyel var 😂😂😬😬
Yok kız bağırsaklarda bir şey kalmadı daha neyi çıkartacaklar acaba🤣
Hatırlıyorum sürekli muz veriyordum sabah akşam kabız olsunlar diye o bile fayda etmemişti
Zaman bacım sabredecen beklicen malesef🤣

Yok kız bağırsaklarda bir şey kalmadı daha neyi çıkartacaklar acaba🤣
Hatırlıyorum sürekli muz veriyordum sabah akşam kabız olsunlar diye o bile fayda etmemişti
Zaman bacım sabredecen beklicen malesef🤣

Muz şu ara hiç işe yaramıyor 🤦🏼 Çocuklar potasyum zehirlenmesi yaşıcak nerdeyse 😂
Yada pirinç dayıyorum Begüm ve Beren'e rakip olarak gözleri çekilecek gibi sanki 🤔

X