- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.121
Kiz senin nerdeyse 1 yasa geliyor bebislerin saka gibi daha dun doguma gidiyodun apar toparBenimki de düşünmese keşke
Bebeklerin uyku yemek saatlerini ben biliyorum ona gore plan yapıyorum adam saçma sapan şeyler sokuyor araya bi de senin için rahat olur diye düşündüm diyor deliriyorum
Hiçbir şeye karışmasa çok daha rahat olacak
O zamanlar bunlar gibi sıkıntılı olmuyor ya, olsa bile dertlerini anlatabiliyorlar.Çok komik duruyor ama hakikaten vampir gibi
Diş meselesi 11-12 yıl pesimizde anlaşılan
Tam süt dişleri tamamlandı diyeceğiz onları değiştirmeye başlayacaklar bu defa
Ay sorma ya cidden daha dün gibiKiz senin nerdeyse 1 yasa geliyor bebislerin saka gibi daha dun doguma gidiyodun apar topar
Ben sabırsızlıkla idrar testi için kaba çiş yapabilecek kadar buyuyecekleri günü bekliyorumO zamanlar bunlar gibi sıkıntılı olmuyor ya, olsa bile dertlerini anlatabiliyorlar.
Bir yere kadar güzel ama bazı yerlerde sanki ben bir şey bilmiyorum o biliyor çocuğunu benden daha çok düşünüyormuş gibi oluyor ve yoruyorda.Ben memnunum eşimin bu huyundan çok düşünceli beni benden fazla düşünüyor
Peki benim olayı çok başka anlamamBir yere kadar güzel ama bazı yerlerde sanki ben bir şey bilmiyorum o biliyor çocuğunu benden daha çok düşünüyormuş gibi oluyor ve yoruyorda.
Peki benim senin ne anladığını anlamamamPeki benim olayı çok başka anlamamnormal değilim bu aralar .
Kız herkes bayram temizliği yapıyor anne kvalide evlerindeHayirli gunler kizlar nasilsiniz buralar fazlaca sakin nerde bu ahaliii
Bebeler büyüdükçe işleri de büyüyorHayirli gunler kizlar nasilsiniz buralar fazlaca sakin nerde bu ahaliii
Ben de okula basliyorum bayram sonrasi, kafani dinlicem okuldaAy sorma ya cidden daha dün gibi
Geçen sene bu zamanlar her gün doğumdan dönüyordum işte
BendeeeBebeler büyüdükçe işleri de büyüyorgün nasıl bitiyor anlamıyorum valla
Ikizlere bakıcı mi ayarladınız büyüklerden biri ki gelecek?Ben de okula basliyorum bayram sonrasi, kafani dinlicem okuldabüyük bebito da krese
Benimkilere yürüteç yasakBendeeebir bakiyorum gece olmus. Bir bakıyorum uyumadan sabah olmuş. Artık hiç dur durak yok. Yürüteç kullaniyosanız bugunlerin kıymetini bilin. Yürüteç kalkınca işler daha da zorlaşıyor. Sürekli bir yerlere kaciyolar. Evden çıkanın peşine ağlamalar zırlamalar
Yaa üzüldümIkizlere bakıcı mi ayarladınız büyüklerden biri ki gelecek?
Benimkilere yürüteç yasak
Kalça kaslarını zayıflatmış yürüteç emeklemeleri bi tuhaf
Yürümeyi de etkiler diye kesinlike koymayın dedi
Hatta kucağı da yasakladı bırakın yerde debelenip ağlasınlar kasları öyle güçlenir dedi
Bilsem başıma bunlar gelecek yuruteci kapıdan içeri sokmazdım
Benimkiler yurutecte genelde bende azaltayim bari nos gecmis olsun cnmIkizlere bakıcı mi ayarladınız büyüklerden biri ki gelecek?
Hatta kucağı da yasakladı bırakın yerde debelenip ağlasınlar kasları öyle güçlenir dedi
Yok kuzum ya dün söyledi doktor zatenYaa üzüldümbizimkilerin öyle sorunları yok çok şükür. Emeklemeler çok seri. Oğlum ayakta desteksiz uzun bir süre duruyor. Ama daha korkuları var adım atmak için. Kızım da tek sıkıntı parmak ucu yürüyor. Ama onunda zamanla oturcagini düşünüyorum. Yürüteci mecburiyetten bıraktım. Oğlum ne yapıp edip kendini atıyor. Ve istemiyorlar artık.
Yerde oyalanma meselesine gelince ben çok kucagima almadım. Genelde yer de takıldılar. hiç alayım sakinlessin diye oda gezdirmedim.yurutece de emekleme başladıktan sonra koydum.bilmiyorum bunlar farkediyor mu.
Şimdi nasıl senin bebeler. Emeklemeleri düzeldi mi ?
Neyse hiç sevmemiştim zaten yuruteciBenimkiler yurutecte genelde bende azaltayim bari nos gecmis olsun cnm
Aynen katılıyorum sana. Gün nasıl geciyor anlamıyorum. Bugun temizlik, yemek bebeleri yıkamayla geçti ve şuan bu moddayımBebeler büyüdükçe işleri de büyüyorgün nasıl bitiyor anlamıyorum valla
Bende almadım yürüteç çocuk doktori arkadasım önermedi. Bebeler beni, esimi ve dedeyi yürüteç yaptılarIkizlere bakıcı mi ayarladınız büyüklerden biri ki gelecek?
Bak benimki sabah ne yapmışBende almadım yürüteç çocuk doktori arkadasım önermedi. Bebeler beni, esimi ve dedeyi yürüteç yaptılarnereye isterseler gdiyoruz