- 19 Ocak 2017
- 6.968
- 20.214
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.081
Bize yaranılmaz bebeler de haklı
Defne nasıl her şey yolunda mı?
Şükür bir şey çıkmamış dediğin gibi bana da tükmüğü kaçmış olabilir gibi geldi . Su içirilen filan da dikkat et kontrol edemeyip genze kaçırabilir .Herşey temiz görünüyor kan değerleri, kalp, eeg'de hiç bir şey çıkmadı. Tekrarlarsa gece eegsi ve Emar dedi sadece nörolog ama tekrar etmedi.Defne yine bizi dumur etmeye devam ediyor.
Kardiyolog nörolojide de problem çıkmazsa mideden gelen akciğere sıçramış anlık soluksuz kalmış olabilir dedi. Bende mideden değilde dişi yeni çıkmaya başlamıştı ağzındaki farklılık nedeniyle tükmüğünü kontrol edemediğinden oldu diyorum. Resmen bize akıl oyunu oynattı kız geçtiğimiz haftaTabi birazda doktor doktor efor sarfettirdi Sonrada diyorsunuz bu kızla ne alıp veremediğin var Onun benle var dediğimde inanacaktınız bana
Bence uyku uykunun mayası gerçekten , bazen gündüz öyle bir uyuyorlar ki gece kesin uyumayacaklar diyorum her zaman ki gibi 6da kalkıyorlar gece 11de uyuyorlar iyi sabah 8e kadar uyuruz diyorum yine 6da kalkıyorlarEskiden(Bir kaç ay önceye eski demekte garip ama ) yarım saat yarım saat uyudukları zaman sabah az uyuyorlar diye yakınıyorduk. Şimdi çok uyuyorlar uyandıralım gece uyusunlar hesabı yapıyoruz
15.30da kalkıyorsa akşamı zor eder canım , saati 4.30a çekmeye çalışsana bizimkilerde artık 2 uyku yapıyor dediğin gibi 9 civarı uyuyorlar değişkenlik gösterse de 2 saate yakın uyuyorlar ben bir sonra ki uykuyu 15.00a kadar oylamaya çalışıyorum , 4-4.30 gibi uyanıyorlar .Kuzum benimkiler masallah diyeyim gündüz güzel yiyorlar. Hatta geçen komşumuz geldi sen ne kadar çok veriyorsun bunlara, benim torun bu kadar yeMiyor dedi. Hem benimkilerin hiç saati olmadi gece uyanmasinda hep başka saatlerde uyandılar.
Seninkiler ne güzel düzene girmiş gece. ben napsam acaba,suyu neyle veriyorsun gece? Gündüz b3nim oğlum içiyor sadece su. O da epey az miktarda. Küçük alistirma bardagiyla içiyor sadece. Kızım hep geri püskürtüyor suyu.
Aynen canim ya bayramda 9 aylik olacaklar hala geceleri uyanıp duruyorlar. Bir de gündüz özellikle oğlum uykusu gelince durmuyor hiç, o kadar çok ağlıyor ki , aksam uykusunu zor bekliyor mesela 15.30 da falan uyansa 7 ye yaklaştıkça saat izdirap oluyor bize resmen. Anca dışarda geziyorsa duruyor biraz. O da bugünlerde eskisehir serinledi yine, rüzgarlı hava, hergun çıkarmaya çalışıyorum bugün çıkaramadık.
Ne varsa benim oğlanda var galiba. Doğduğu günden beri aynı huysuz prens.
Gece beslenmesini kesmeye çalışayım ben de bakalım ne olacak. Bugün ikinci kalkışı oldu az önce, emerken uyudu. Ilk uyandığında uyumadı ama bi süre.
Sana uyuma saatlerini de yazayım bak, sabah 9 -11 arası uyuyorlar. Kızım 11 e kadar uyuyor genelde ama oğlan bazen 10 bazen 10.30 kalkıyor. Sonra öğlen 12 de yemek yiyip 1 --2arasi yatıyorlar. Oğlum en fazla 15.30 a kadar uyuyor. O da nadiren. Genelde 3 te kalkıyor. Kızım gündüzleri daha uzun uyuduğu halde gece az kalkıyor.
Ama oğlum hiç öyle değil.
Bizimkiler mamayı biraz anne memesine çevirdi mesela , öğlen tıka basa yedeklerde yarım saat sonra mama için mızırdanıyırlar yapıyorum açken içtiklerinden az içiyorlar hatta bunca yaygara şu 30cc içinmiydi diyorumEk gıda olarak düşünme ek gıdayı her halükarda yiyorlar kaşık onlara alışılmışın dışında eğlenceli geldiği için. Benimkilerde o dönemlerde bizim yediğimiz kaselerle ekmek doğranmış çorba ver yiyorlardı. Benim bahsettiğim anne sütü/formül mama. Kestiler mi onu kesiyorlar ve asıl problem o çünkü hala ana besin maddeleri onlar olmak zorunda. 1 ölçek mama kalsa 3 kase ek gıdaya bedel oluyor sanki
Gece biberonla veriyorum suyu o yüzden mama sanıp devam ediyorlar uykuya.
Tabi gaz, diş gibi nedenler yüzünden uyanmadılarsa.
Dün kızın günüydü mesela 1-3 nöbeti tutturdu. O zamanlar yapacak hiç bişey olmuyor mecbur bekle başında halinde oluyorsun
Bu arada basit çözüm vereyim 9 olan uyuma saatini bir saat ileri at 10 olsun. İkinci uykularınıda 2,5-3 'e almış oluyorsun otomatikman. O ara tabi biraz sana eziyet edecekler ama diğer zamandan kazanmış olursun
Cok sevindim cnm insallahbir daha sla olmazVallaha rahatladım birazda olsa tetkiklerden sonraGece eskiden bebeler kendileri uyumadığı için uyutmazlardı. Şimdi kendileri mışıl mışıl uyuyor dertleri uyutmuyor
İnşallah tekrarlamaz da burda kapanır
Iyi aksamlar niceeİyi akşamlar
Surprise Love Stories 💘💍 on Instagram: "⍼ Who want’s a baby next.. 😩😅😆#tagyourfriends ..🤎🤍 ֎ ⌦ ⬳ ⬳ ⬳ ⌁ ⬳ ⬳ ⬳ ⇪ ꘩🎥 : @@marizasibele © ❥ Follow @surprizhikayeler and use #SurprizHikayeler.. ❤️ #wedding #weddingphotography #fairytalewedding #love
194K likes, 5,693 comments - surprizhikayeler on April 21, 2022: "⍼ Who want’s a baby next.. 😩😅😆#tagyourfriends ..🤎🤍 ֎ ⌦ ⬳ ⬳ ⬳ ⌁ ⬳ ⬳ ⬳ ⇪ ꘩🎥 : @@marizasibele © ❥ Follow @surprizhikayeler and use #SurprizHikayeler.. ❤️ #wedding #weddingphotography #fairytalewedding #love #girls...www.instagram.com
Şükür bir şey çıkmamış dediğin gibi bana da tükmüğü kaçmış olabilir gibi geldi . Su içirilen filan da dikkat et kontrol edemeyip genze kaçırabilir .
Büyütmesi çok zor ya , kontrol etmekten yoruluyor insan . Şimdi hareketlenmeler başlayınca iyice tetikte olmak lazım . Düşmeler filan iyice başladı , birde cahil cesareti geliyor sanırımbacak kadar boyları türlü türlü huyları var
Bence uyku uykunun mayası gerçekten , bazen gündüz öyle bir uyuyorlar ki gece kesin uyumayacaklar diyorum her zaman ki gibi 6da kalkıyorlar gece 11de uyuyorlar iyi sabah 8e kadar uyuruz diyorum yine 6da kalkıyorlar
An itibari ile 3 cocukla tek basima kalmış bulunmaktayim
Cok iyi gecti biliyor musun kuzu bu kadar kolay olduğunu düşünmemiştimGazan mübarek olsun. Rahat edeceksin sonrada bunca ay ben neden çekmişim diyeceksinHerkes evinde tatlı olsun mottomuz olmalı bence. Yoksa işler çığrınddan çıkıyor
Cok iyi gecti biliyor musun kuzu bu kadar kolay olduğunu düşünmemiştim
Ohh cok iyi inşallah boyle devam ederCok iyi gecti biliyor musun kuzu bu kadar kolay olduğunu düşünmemiştim
Kesinlikle dogru noktaya parmak bastin valla cnm kontrol sadece bende oluyor simdi oglan kahvalti yapiyo kizlarin karnini doyurdum uyudular bende evi topladım camasir serdim bulasik makinasini bosalttim tv ye bakiyorum misss missEvde yalnız olduğunda çocuklar sakin oluyorlar sen sakin oluyorsun nedeni buAz insan çok huzur
Amin cnm insallahOhh cok iyi inşallah boyle devam eder
Kiz keyif bile yapılıyormuşEvde yalnız olduğunda çocuklar sakin oluyorlar sen sakin oluyorsun nedeni buAz insan çok huzur
Rabbim kolaylık versin canım yaAn itibari ile 3 cocukla tek basima kalmış bulunmaktayim
Amin c nmRabbim kolaylık versin canım ya