2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bize yaranılmaz bebeler de haklı
Defne nasıl her şey yolunda mı?

Bebeler haklı tabi Önce uyutmaya uğraş uyumuyor şimdi uyandırmaya çalış çok uyuyor biz ne istediğimizi biliyor muyuz
Şimdilik yolunda görünüyor gerçi Defne bu yarın ne yapacağı hiç belli olmaz.
Hanım efendinin diş harici keyfi yerinde kapı kapı dolandırdı anne babayı durduk yere maddi manevi zarara soktu ya bitti onun işi

Şükür bir şey çıkmamış dediğin gibi bana da tükmüğü kaçmış olabilir gibi geldi . Su içirilen filan da dikkat et kontrol edemeyip genze kaçırabilir .

Büyütmesi çok zor ya , kontrol etmekten yoruluyor insan . Şimdi hareketlenmeler başlayınca iyice tetikte olmak lazım . Düşmeler filan iyice başladı , birde cahil cesareti geliyor sanırım bacak kadar boyları türlü türlü huyları var

Eskiden (Bir kaç ay önceye eski demekte garip ama) yarım saat yarım saat uyudukları zaman sabah az uyuyorlar diye yakınıyorduk. Şimdi çok uyuyorlar uyandıralım gece uyusunlar hesabı yapıyoruz
Bence uyku uykunun mayası gerçekten , bazen gündüz öyle bir uyuyorlar ki gece kesin uyumayacaklar diyorum her zaman ki gibi 6da kalkıyorlar gece 11de uyuyorlar iyi sabah 8e kadar uyuruz diyorum yine 6da kalkıyorlar

15.30da kalkıyorsa akşamı zor eder canım , saati 4.30a çekmeye çalışsana bizimkilerde artık 2 uyku yapıyor dediğin gibi 9 civarı uyuyorlar değişkenlik gösterse de 2 saate yakın uyuyorlar ben bir sonra ki uykuyu 15.00a kadar oylamaya çalışıyorum , 4-4.30 gibi uyanıyorlar .

Sanırım çocuktan çocuğa fark var , gündüz 4 saatte uyusalar 2 saatte uyusalar gece 8.30 gibi uyuyup sabah 6.30 gibi kalkıyorlar , gündüz uykuları hiç etkilemiyor geceyi .

Bizimkiler mamayı biraz anne memesine çevirdi mesela , öğlen tıka basa yedeklerde yarım saat sonra mama için mızırdanıyırlar yapıyorum açken içtiklerinden az içiyorlar hatta bunca yaygara şu 30cc içinmiydi diyorum elde oyuncak oluyor. Biz gece mamasını 1 düşürdük ama ben değil onlar yaptı . Uyanmıyorlardı verdiğim saatte bende uyanınca kalkayım diyordum baktım uyanmıyorlar ve gerçekten 1e çektiklerinden beri daha iyi uyuyorlar .

İyi akşamlar

Iyi aksamlar nicee ahahhah bu biz

Büyütmesi zor hemde nasıl zor. Geçen yine doktora gittiğimizde hazır çarşıya çıktım bebe reyonuna bir bakayım dedim. Orda kadınlar gaz mı verdi moralimi yerle bir mi etti bilmiyorum. Ben bi tanesiyle zor başediyorum sana Allah sabır, kolaylık versin dedi.
Cidden 1 taneye nasıl bakamıyorları düşünmeden edemiyorum bazen Sonra diyorum ki tek olsaydı belki sana oda zor gelecekti.
Bebeler zaten bu ara içlerine şeytan kaçmış gibi herşeye saldırıp, kıpır kıpır hiç durmuyorlar.
Cidden dediğin gibi Mari bacak kadar boyları var

Bence uyku uykunun mayası gerçekten , bazen gündüz öyle bir uyuyorlar ki gece kesin uyumayacaklar diyorum her zaman ki gibi 6da kalkıyorlar gece 11de uyuyorlar iyi sabah 8e kadar uyuruz diyorum yine 6da kalkıyorlar

Evet onu denedim her zamanki gibi uyandırsamda gece 11 saat uyuyorlar uyandırmayıp çok uyusalar da 11 saat uyuyorlar
Çok dediğim en fazla 2 saat biri 2 saat biri gündüz 4 saat uyku.
Madem öyle bıraktım bende. Mayalansınlar

Evde yalnız olduğunda çocuklar sakin oluyorlar sen sakin oluyorsun nedeni bu Az insan çok huzur
Kesinlikle dogru noktaya parmak bastin valla cnm kontrol sadece bende oluyor simdi oglan kahvalti yapiyo kizlarin karnini doyurdum uyudular bende evi topladım camasir serdim bulasik makinasini bosalttim tv ye bakiyorum misss miss

Evde yalnız olduğunda çocuklar sakin oluyorlar sen sakin oluyorsun nedeni bu Az insan çok huzur
Kiz keyif bile yapılıyormuş ( emzirdigim icin bu sene oruc tutmadim)

Eklentiler

• BeautyPlus_20220427114226645_save.jpg
    238,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…