2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bir yere kadar güzel ama bazı yerlerde sanki ben bir şey bilmiyorum o biliyor çocuğunu benden daha çok düşünüyormuş gibi oluyor ve yoruyorda.

Çocuklar konusunda her zmaan sen bilirsin der biri birşey derse çocuklar için annesine sorun der . Ya şöyle soyliyim benim eşim baya bir kıskanç ve fazlada düşünceli bazen diyorum kendimede yazık bu kadar düşünme kendisine yüklüyor yükü hep

Cevabınız ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Babybjörnde ne zamandır uyutuyorsunuz daha doğrusu 4 aylıkken uyuyabiliyor muydunuz benimkiler 30 dakika ila 40 dakikaya endexliler resmen hemen gözlerini açıyorlar az önce eşim uyuttu birini diğerini ben sallamayı bıraktığım an uyandi uyuyan da onun sesine uyandi gerçekten çok zor olcak belli ama bunu başaracağım. Tek endişem çocuklarımın yipranmasi tek çok zor olacak ama maddi durumum bakıcı için elverişli değil bir an önce uyku eğitimi vermek istiyorum o zamana kadar en az zararla nasıl atlatırım kimbilir

Ya ikizlerin alerjisi cikti o yuzden evdeyim. Mecbur ne olacak nasil olacak bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ben de yeni gördüm kızların mesajını okuyunca. O düzelir bence hiç merak erme

Olay budur canım ben böyle uyuttum 1.60 boyum ile ilerleyen aylar da tabi bu mümkün olmadı . Umarım senin boyun uzundur

Eklentiler

• B77BA0F2-5598-4CD7-874B-1CA610E3B699.png
    865 KB · Görüntüleme: 46

Selam canım nerelerdesin defne nasıl bir sıkıntı olmadı yine inş

Olay budur canım ben böyle uyuttum 1.60 boyum ile ilerleyen aylar da tabi bu mümkün olmadı . Umarım senin boyun uzundur
Ayy kuzucuklara helee yok canım benim boyum 1.55 daha fena malesef şuan resmen üstümden tir geçmiş gibi 7 saat yolculuktan sonra evde ki o maraton şimdi uyudular şükür uyutmayi beceremedim gündüz neysek eşim 5 te geldi hemen çok fena oldum ya onlar ağladı ben ağladım ama alışcam buna da elbette

O zaman bayaaa uzun bir zaman takılıcaz. Beni onlar bitirecek şimdiden söyleyeyim
Kız kakayı anlarımda çiş bu enfeksiyon ateş yapmaz mıydı ya ilk belirti odur Vallaha bizim bebeler aşırı çeşit neden hep garip şeyler yapmak zorundalar ki. Her bebe gibi doğal hastalıkları olsaydı ne olurdu

Selam canım nerelerdesin defne nasıl bir sıkıntı olmadı yine inş

Vallaha avartarcım ne yerdeyim ne gökte diyordum bu ara neyse ki bugün acıdılar bebeler analarına uslu uslu uyudular
Defnoş iyi çok şükür o haftadan sonra bir daha hiç olmadı bişey Hatta çocuk doktor doktor gezdikten sonra bi açıldı Kendisine de medeniyet ismini verdik. Yükleyeceğim resimden göreceğin üzere artık tek dişi kalmış bir canavar

Eklentiler

• IMG_20220502_162010.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 38

Biraz dişini sıkacağın dönemdesin şuan sen. Yeme aralıkları açılana kadar en azından. Şu ara yarım saat uyku dönemindesin ne yaparsan yap daha fazla uyumazlar. Ek gıda dönemine takabul ediyor uyku dönemini oturtman. Ben senin zamanlarında birini ayağımda birini kucağımda uyuturdum. Resimdeki gibi Ama bunu sadece akşam uykularında yapardım . Sabah uykuları az olduğu için onlardan başladım bensiz uyumaya alıştırmaya. Destekleri emzik ve örtüydü tabi birde beyaz gürültü.
Sonra akşam uykularını beşikte hafif sallamaya çevirdim. Şuan emziklerini taktınmı kendileri uyuyorlar dönemindeyim. Yani zamanla olacak şeyler hepsi. Allah hepimiz gibi sanada kolaylık versin inşallah.

Dipnot : Yalnız baksamda iki bebeyi uyuturken kadınlar kulübünde takılamayacak değilim

Eklentiler

• IMG_20220503_222950.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu ben yaa kk da takılmak için vakit bulabildiğimiz tek zaman

o zamanların kıymetini bilememisiz

Ya cevabınız için teşekkür ederim ne zaman başladınız peki yavaş yavaş desteksiz uyutmaya gerçekten öyle ne yaparsam yapayım yarım saati geçmiyor sonra ağlamalar başlıyor uykusunu alamadıkları için daha çok artıyor bence ama olsun kimse senin çocukların çok ağlıyor diyemiyor ya yeter bana
Bu arada maşallah kuzulara ve sana tabi ki kadınlar kulübü olmadan olur mu malesef ben çok geç bu grubu buldum anca üye olabildim ya emzik için taktığın şey neee benimkiler de emzik tutmuyolar bi birine Bi diğerine uzanmaktan kollarım koptu gerçekten

Ben 40'tan sonra gündüz desteksiz uyutmaya mecbur kaldım. Çünkü eşimde o dönem sürekli çalışıyordu. Aileler uzakta ne bir komşu ne bir arkadaşım var yaşadığım yerde. Tam kimsesiz kalmıştım bebelerle birlikte. Ağlasalarda belli bir dönem sonra hem duymamaya alışıyorsun hem biraz daha rahatlaşıyorsun hemde onlarda artık Ağlasalarda bişey olmadığını, elde edemediklerini farkedip sakinliyorlar.
Ben hep diyorum burda ne kadar sakin olursan bebeler o kadar uslu oluyorlar. Öncelikle kaygılarından kurtulman lazım. O kaygıları hissediyorlar ve ona göre davranıyorlar.
Bu arada oda burda bulunan mucit annelerin eseri Ve malesef o dönemin zorunluluğu maske ipi Şu yumuşak kalın kenarlı olanlarından Tabi 8.aya kadar kullandırttılar sıpalar tutamadıkları için ama çok şükür artık kendileri bulup ağızlarına takıyorlar gece uykularında olsalarda
Zorlandığında kafana bişey takıldığında sormaktan çekinme elimizden geldiği kadar destek oluruz sanada Gazan mübarek olsun Sende herkesin ikizle nasıl tek başına başediyorsun ben tekiyle zor uğraşıyorum dediği zaman gururlandığın günlere gelesin tez vakitte inşallah

Ya ikizlerin alerjisi cikti o yuzden evdeyim. Mecbur ne olacak nasil olacak bilmiyorum

Kuzu ne alerjisi geçmiş olsun. Marininde bebeler alerjiydi sende de mi diyet başlandı Bende çok korkuyorum son gittiğimizde doktor alerjikler dedi ama ağır değil herhalde

O kadar güzel moral veriyorsunuz ki bu grup olmasaydı ağızlarının kokularını cekecektim az önce birini ayağıma diğerini yanıma aldım biri pis pisle diğeri ayağımda uyuyo sjmdi annemlerde olsaydım ya kapı çalardı ya üst komşu gelirdi gerçekten ben yapı gereği çok pimpirikliyim yani hiç rahat bir insan değilim ama ağlamadan büyüyen bebek yok hele ki ikiz hiç yok ortadan 2 ye bölünmeyeceğime göree buna da alışacağim artık ben desteksiz uyutma konusunda çok çok geç kalmışım gerçekten ama herseyin bir dönüşü vardır inşallah uyku eğitimine kadar yol katedebilirim hem diyolarki kendi kendine uyursa uzun uyur doğruysa tabi
Desteklerin için çok teşekkür ederim kafama takılan beceremediğim şeyi sorarim.
Bende büyük zevkle o zamanları bekliyorum benimde ne bir akraba ne de bir arkadaşım var. Ama kızlarım bana yardımcı olurlar
Ya biliyorum çok oluyorum ama şu maske ipini nasıl yaptın hiç resmi var mı bana örnek olarak atar mısın hep ağızlarında mi tutuyodun uyuyunca falan çıkartıyor muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…