2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ek gıda olarak düşünme ek gıdayı her halükarda yiyorlar kaşık onlara alışılmışın dışında eğlenceli geldiği için. Benimkilerde o dönemlerde bizim yediğimiz kaselerle ekmek doğranmış çorba ver yiyorlardı. Benim bahsettiğim anne sütü/formül mama. Kestiler mi onu kesiyorlar ve asıl problem o çünkü hala ana besin maddeleri onlar olmak zorunda. 1 ölçek mama kalsa 3 kase ek gıdaya bedel oluyor sanki 🤦🏼
Gece biberonla veriyorum suyu o yüzden mama sanıp devam ediyorlar uykuya.
Tabi gaz, diş gibi nedenler yüzünden uyanmadılarsa.
Dün kızın günüydü mesela 1-3 nöbeti tutturdu. O zamanlar yapacak hiç bişey olmuyor mecbur bekle başında halinde oluyorsun 🤦🏼
Bu arada basit çözüm vereyim 9 olan uyuma saatini bir saat ileri at 10 olsun. İkinci uykularınıda 2,5-3 'e almış oluyorsun otomatikman. O ara tabi biraz sana eziyet edecekler ama diğer zamandan kazanmış olursun 👍
Bunları hep denedim bikac gündür g3ce yine uyanuyorlar. Artık diş yüzünden mu bize eziyet olsun diye mi hiç bilmiyorum. Şimdi gece 4 te ikisi de çığlık kıyamet uyandılar, yazık eşim sahur yapacak zor yaptı.
15.30da kalkıyorsa akşamı zor eder canım , saati 4.30a çekmeye çalışsana bizimkilerde artık 2 uyku yapıyor dediğin gibi 9 civarı uyuyorlar değişkenlik gösterse de 2 saate yakın uyuyorlar ben bir sonra ki uykuyu 15.00a kadar oylamaya çalışıyorum , 4-4.30 gibi uyanıyorlar .

Sanırım çocuktan çocuğa fark var , gündüz 4 saatte uyusalar 2 saatte uyusalar gece 8.30 gibi uyuyup sabah 6.30 gibi kalkıyorlar , gündüz uykuları hiç etkilemiyor geceyi .
Aynen ya bence de etkilemiyor çünkü gündüz ne yapsam gece yine uyandılar. Bi de kızım uyuyacak belki ama oğlan öyle yüksek sesle bağırarak ağlayarak uyanıyor ki. Bugünlerde aşırı ağlıyor herşeye. Insanı şaşırtıyor resmen. Altını alcam sanki kolunu koparıyormuşum gibi ağladı, dönmek istiyor sürekli. Altını alamıyorum dönünce de. Valla bizim oğlandan ben çok korkuyorum. Bakalım nasıl bi çocuk olacak. Şu mübarek kadir gecesi rabbim çocuklarımız,sakınlık versin inşallah bundan sonra. Bize de sabir selamet versin .

An itibari ile 3 cocukla tek basima kalmış bulunmaktayim 🤲🙈

Canım inan yanlız daha kolay oluyor . Bu hafta eşim gececi gündüz evde. Birde kayınvalide var eşim gece yok diye yanımda kalıyor . Çok zor oluyor insan olunca öbür türlü çocuklar uyuynca işimi yapıyorum ya da uyuyorum

Canım inan yanlız daha kolay oluyor . Bu hafta eşim gececi gündüz evde. Birde kayınvalide var eşim gece yok diye yanımda kalıyor . Çok zor oluyor insan olunca öbür türlü çocuklar uyuynca işimi yapıyorum ya da uyuyorum
Benim esimd3 gececi bu hafta sansima ilk haftadan hepten yanliz kaldim 😆😆

Benim esimd3 gececi bu hafta sansima ilk haftadan hepten yanliz kaldim 😆😆

Ben biraz korkak biriyim 😔 ama aslında yanlız kalayım dedim eşim istemedi . Benim apartmanda bir tane bile komşum yok . Birşey olsa yakınımda tanidikda yok o yuzden eşim yanlız kalmamı istemiyor aklı bizde kalıyormuş böyle daha rahat kafasi

Ben biraz korkak biriyim 😔 ama aslında yanlız kalayım dedim eşim istemedi . Benim apartmanda bir tane bile komşum yok . Birşey olsa yakınımda tanidikda yok o yuzden eşim yanlız kalmamı istemiyor aklı bizde kalıyormuş böyle daha rahat kafasi
Zaten başımıza ne geldiyse bu pimpirikli kocalar yüzünden :işsiz:

Anldim cnm dogru tabii

Bunları hep denedim bikac gündür g3ce yine uyanuyorlar. Artık diş yüzünden mu bize eziyet olsun diye mi hiç bilmiyorum. Şimdi gece 4 te ikisi de çığlık kıyamet uyandılar, yazık eşim sahur yapacak zor yaptı.

Aynen ya bence de etkilemiyor çünkü gündüz ne yapsam gece yine uyandılar. Bi de kızım uyuyacak belki ama oğlan öyle yüksek sesle bağırarak ağlayarak uyanıyor ki. Bugünlerde aşırı ağlıyor herşeye. Insanı şaşırtıyor resmen. Altını alcam sanki kolunu koparıyormuşum gibi ağladı, dönmek istiyor sürekli. Altını alamıyorum dönünce de. Valla bizim oğlandan ben çok korkuyorum. Bakalım nasıl bi çocuk olacak. Şu mübarek kadir gecesi rabbim çocuklarımız,sakınlık versin inşallah bundan sonra. Bize de sabir selamet versin .
O bez değiştirme bizde de eziyet gibi , sürekli sağa sola dönme peşinde ikiside bezi kaç kere düzeltiyorum sayamıyorum bazen . İki dk dursalar herkes için daha kolay olacak halbuki .

O bez değiştirme bizde de eziyet gibi , sürekli sağa sola dönme peşinde ikiside bezi kaç kere düzeltiyorum sayamıyorum bazen . İki dk dursalar herkes için daha kolay olacak halbuki .
Gerçekten ama çocuk işte anlamıyorlar, biz de huniyi taktik geziyoruz. Öyle yorgun öyle yorgunum ki ☹

X