- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediyi perişan etmiş seninkileriyi bayramlar arkadaşlarımız Eki Görüntüle 3054107
3 yasinda falan rahat edersij baya, ben kizimdan yana rahatim, tek sorun biraz kiskaniyor cok ilgi beklemeye basladi, onla yalnizken cok rahatim ama kendi kendine oyun kuruyor sarkilar soyluyorYa illaki olur da ne bileyim ne zaman kendime azıcıkta olsa vakit ayırabileceğim mesela
Denemedim ama çok hoşlanmıyorlar uyurken sesi eve gittiğimde denerim olmadıUyku müziği denedin mi? Arka planda hafif çalınca sesleri duymuyorlar
Ona da faydası var yani iyiymiş yaBenimkiler de öyleydi şimdi bebeleri yatırıp süpürge açıyorum mikser çalıştırıyorum
Sürekli zile basıyorlar tık yok maşallah
İnşallah bunlar kendi kendine oyalanma moduna erkenden geçerler3 yasinda falan rahat edersij baya, ben kizimdan yana rahatim, tek sorun biraz kiskaniyor cok ilgi beklemeye basladi, onla yalnizken cok rahatim ama kendi kendine oyun kuruyor sarkilar soyluyor
Iyi bayramlar kuzular ❤iyi bayramlar arkadaşlarımız Eki Görüntüle 3054107
iyi bayramlar arkadaşlarımız Eki Görüntüle 3054107
Çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah ne dedi doktorDefne geçen hafta biraz korkuttu bizi. Nefessiz kaldı durduk yere, morardı bayılır gibi oldu. Kapı kapı dolaşıyoruz ne oldu nedendir diye
İnşallah Yelizim ya bu hafta hiç olmaması bana moral oldu zaten. Hayatta netten okumam hastalıkları başım ağrıyor desen kanser çıkartır adamı
Vallaha inanan aklımdaki son hastalık bile değil epilepsi. Daha önce bir yakınımda nöbetini görmüştüm. Küçüktüm ama iyi hatırlıyorum. Öyle olan bir çocuğum yok ki Aynı boğazına Lays kaçan yeğenim gibiydi o yüzden biraz daha rahatım çok şükür
Nos peki yüzüstü mü yatırıyorsun uyku eğitimini öyle verdiyolar geneldeBenimkiler de öyleydi şimdi bebeleri yatırıp süpürge açıyorum mikser çalıştırıyorum
Sürekli zile basıyorlar tık yok maşallah
Evet emmek için uyanıyorlar ama emerken uykuya devam etmiyorlar gecenin bir diliminde mutlaka. Dün oğlum gece 5 te kalktı uyumadı bi daha. Hâlâ daha evde sarhoş gibiyiz . En korktuğum şey gece gözü açık bebek görmek oldu artık. Aklım çıkıyor uyanacaklar diye. Ama ne kadar korksam da yine uyanıyorlar. Gündüz de en fazla 3-4 saat uyuyorlar. O da her zaman değil. Valla iyice şaşırdım artık ne yapacagimi. Bir de oğlan o kadar bagirarak uyanıyor ki , değil kardeşi alt kattakiler bile uyanıyordur. Beşikte kendini ite ite beşiğin ucuna kafasına dayıyor, resmen iki büklüm uyuyor . Bi bakıyorum enine dönmüş, bi bakıyorum yüzüstü yatmış. Dönmeye başladığından her saçma sapan uyuyor. Kirk kere dOna done uyuyor.Ben önce bi kontrol ediyorum her şey yolundaysa karışmıyorum uzun süredir gece uyanmıyorlar zaten
Seninkiler normalde nasıl uyuyorsa öyle uyutabilirsin ama beslenmek için uyanıyorlardır muhtemelen
Gündüz uyku sürelerini aştıklari zaman da gece sık uyanırlar
Çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah ne dedi doktor
Evet emmek için uyanıyorlar ama emerken uykuya devam etmiyorlar gecenin bir diliminde mutlaka. Dün oğlum gece 5 te kalktı uyumadı bi daha. Hâlâ daha evde sarhoş gibiyiz . En korktuğum şey gece gözü açık bebek görmek oldu artık. Aklım çıkıyor uyanacaklar diye. Ama ne kadar korksam da yine uyanıyorlar. Gündüz de en fazla 3-4 saat uyuyorlar. O da her zaman değil. Valla iyice şaşırdım artık ne yapacagimi. Bir de oğlan o kadar bagirarak uyanıyor ki , değil kardeşi alt kattakiler bile uyanıyordur. Beşikte kendini ite ite beşiğin ucuna kafasına dayıyor, resmen iki büklüm uyuyor . Bi bakıyorum enine dönmüş, bi bakıyorum yüzüstü yatmış. Dönmeye başladığından her saçma sapan uyuyor. Kirk kere dOna done uyuyor.
Beşikte kendini ite ite beşiğin ucuna kafasına dayıyor, resmen iki büklüm uyuyor . Bi bakıyorum enine dönmüş, bi bakıyorum yüzüstü yatmış. Dönmeye başladığından her saçma sapan uyuyor. Kirk kere dOna done uyuyor.
Hayır canım yüz üstü hiç yatırmadımNos peki yüzüstü mü yatırıyorsun uyku eğitimini öyle verdiyolar genelde
Moda senin bebeler 9 aylık olacak neredeyse gece beslenmesi herhangi bir sağlık sorunu yoksa 8.aydan sonra kestiriyorlarEvet emmek için uyanıyorlar ama emerken uykuya devam etmiyorlar gecenin bir diliminde mutlaka. Dün oğlum gece 5 te kalktı uyumadı bi daha. Hâlâ daha evde sarhoş gibiyiz . En korktuğum şey gece gözü açık bebek görmek oldu artık. Aklım çıkıyor uyanacaklar diye. Ama ne kadar korksam da yine uyanıyorlar. Gündüz de en fazla 3-4 saat uyuyorlar. O da her zaman değil. Valla iyice şaşırdım artık ne yapacagimi. Bir de oğlan o kadar bagirarak uyanıyor ki , değil kardeşi alt kattakiler bile uyanıyordur. Beşikte kendini ite ite beşiğin ucuna kafasına dayıyor, resmen iki büklüm uyuyor . Bi bakıyorum enine dönmüş, bi bakıyorum yüzüstü yatmış. Dönmeye başladığından her saçma sapan uyuyor. Kirk kere dOna done uyuyor.
Hayır canım yüz üstü hiç yatırmadım
Danışman hatta kesinlikle yüz üstü yatırmayın diyor güvenli değilmiş
Bir sürü sebep de saymıştı ama unuttum korkudan hep sırt üstü yatırdım
Ama kendileri donebilmeye başladıktan sonra nasıl uyuduklarinin bir önemi yokmuş
Amerikan pediatri akademisi hatta hem yüz usu hem sırt üstü dönebilmekte başladıktan sonra karışmayın diyor
Moda senin bebeler 9 aylık olacak neredeyse gece beslenmesi herhangi bir sağlık sorunu yoksa 8.aydan sonra kestiriyorlar
Gündüz yemeleri gereken miktarı yemiyorlarmis gece beslenince
Ve ben de başlarda aç bırakıyorum diye vicdan yapmıştım ama gerçekten çoğu zaman açlıktan değil alışkanlıktan oluyor
Gündüz de 3 4 saat çok uzun bi süre toplamda en fazla 2,5 saat uyumaları lazım
Gündüz fazla uyurlarsa hem gece sık uyanırlar hem sabah çok erken uyanırlar
Kuzum benimkiler masallah diyeyim gündüz güzel yiyorlar. Hatta geçen komşumuz geldi sen ne kadar çok veriyorsun bunlara, benim torun bu kadar yeMiyor dedi. Hem benimkilerin hiç saati olmadi gece uyanmasinda hep başka saatlerde uyandılar.Moda seninkiler hala nasıl gece beslenmesi için kalkıyorlar. 2 aydır benimkiler geceyi kestiler ki 2 kere kalkıyorlardı. Tabi yine her zamanki gibi kendi kararları oldu. O beslenme saatlerinde hala biraz mıkkırdanıyorlar. İlk başlarda yediriyordum o mızıklanmalarında mama, o zaman gündüz yemeleri azalıyordu. En sonunda anlaştık gece vermedim sabah yemeleri düzeldi. Çok mızıklanırlarsa su içirip emzik takıp devam ettiriyorum.
Ama şu dediklerini birebir yaşıyorum ikisinde de özellikle beşiğin ucuna kafa dayama Sanki hiç yer yokmuşçasına
Aynen canim ya bayramda 9 aylik olacaklar hala geceleri uyanıp duruyorlar. Bir de gündüz özellikle oğlum uykusu gelince durmuyor hiç, o kadar çok ağlıyor ki , aksam uykusunu zor bekliyor mesela 15.30 da falan uyansa 7 ye yaklaştıkça saat izdirap oluyor bize resmen. Anca dışarda geziyorsa duruyor biraz. O da bugünlerde eskisehir serinledi yine, rüzgarlı hava, hergun çıkarmaya çalışıyorum bugün çıkaramadık.Moda senin bebeler 9 aylık olacak neredeyse gece beslenmesi herhangi bir sağlık sorunu yoksa 8.aydan sonra kestiriyorlar
Gündüz yemeleri gereken miktarı yemiyorlarmis gece beslenince
Ve ben de başlarda aç bırakıyorum diye vicdan yapmıştım ama gerçekten çoğu zaman açlıktan değil alışkanlıktan oluyor
Gündüz de 3 4 saat çok uzun bi süre toplamda en fazla 2,5 saat uyumaları lazım
Gündüz fazla uyurlarsa hem gece sık uyanırlar hem sabah çok erken uyanırlar
Evet canım bu aylarda iki uyku süresi toplam 2,5 saat olmalıymış2,5 saat gündüz tek seferde uyumaya başladılar Uyandırmak zorunda kalıyorum ama içim içimi yiyor bırak alsınlar uykularını diye Gerçekten 2 uyku toplamda 2,5 saat mi en fazla olması lazımmış
Öğlen uydusundan sonra genel bi huysuzluk benimkilerde de oluyorKuzum benimkiler masallah diyeyim gündüz güzel yiyorlar. Hatta geçen komşumuz geldi sen ne kadar çok veriyorsun bunlara, benim torun bu kadar yeMiyor dedi. Hem benimkilerin hiç saati olmadi gece uyanmasinda hep başka saatlerde uyandılar.
Seninkiler ne güzel düzene girmiş gece. ben napsam acaba,suyu neyle veriyorsun gece? Gündüz b3nim oğlum içiyor sadece su. O da epey az miktarda. Küçük alistirma bardagiyla içiyor sadece. Kızım hep geri püskürtüyor suyu.
Aynen canim ya bayramda 9 aylik olacaklar hala geceleri uyanıp duruyorlar. Bir de gündüz özellikle oğlum uykusu gelince durmuyor hiç, o kadar çok ağlıyor ki , aksam uykusunu zor bekliyor mesela 15.30 da falan uyansa 7 ye yaklaştıkça saat izdirap oluyor bize resmen. Anca dışarda geziyorsa duruyor biraz. O da bugünlerde eskisehir serinledi yine, rüzgarlı hava, hergun çıkarmaya çalışıyorum bugün çıkaramadık.
Ne varsa benim oğlanda var galiba. Doğduğu günden beri aynı huysuz prens.
Gece beslenmesini kesmeye çalışayım ben de bakalım ne olacak. Bugün ikinci kalkışı oldu az önce, emerken uyudu. Ilk uyandığında uyumadı ama bi süre.
Sana uyuma saatlerini de yazayım bak, sabah 9 -11 arası uyuyorlar. Kızım 11 e kadar uyuyor genelde ama oğlan bazen 10 bazen 10.30 kalkıyor. Sonra öğlen 12 de yemek yiyip 1 --2arasi yatıyorlar. Oğlum en fazla 15.30 a kadar uyuyor. O da nadiren. Genelde 3 te kalkıyor. Kızım gündüzleri daha uzun uyuduğu halde gece az kalkıyor.
Ama oğlum hiç öyle değil.
Kuzum benimkiler masallah diyeyim gündüz güzel yiyorlar. Hatta geçen komşumuz geldi sen ne kadar çok veriyorsun bunlara, benim torun bu kadar yeMiyor dedi. Hem benimkilerin hiç saati olmadi gece uyanmasinda hep başka saatlerde uyandılar.
Seninkiler ne güzel düzene girmiş gece. ben napsam acaba,suyu neyle veriyorsun gece? Gündüz b3nim oğlum içiyor sadece su. O da epey az miktarda. Küçük alistirma bardagiyla içiyor sadece. Kızım hep geri püskürtüyor suyu.
Aynen canim ya bayramda 9 aylik olacaklar hala geceleri uyanıp duruyorlar. Bir de gündüz özellikle oğlum uykusu gelince durmuyor hiç, o kadar çok ağlıyor ki , aksam uykusunu zor bekliyor mesela 15.30 da falan uyansa 7 ye yaklaştıkça saat izdirap oluyor bize resmen. Anca dışarda geziyorsa duruyor biraz. O da bugünlerde eskisehir serinledi yine, rüzgarlı hava, hergun çıkarmaya çalışıyorum bugün çıkaramadık.
Ne varsa benim oğlanda var galiba. Doğduğu günden beri aynı huysuz prens.
Gece beslenmesini kesmeye çalışayım ben de bakalım ne olacak. Bugün ikinci kalkışı oldu az önce, emerken uyudu. Ilk uyandığında uyumadı ama bi süre.
Sana uyuma saatlerini de yazayım bak, sabah 9 -11 arası uyuyorlar. Kızım 11 e kadar uyuyor genelde ama oğlan bazen 10 bazen 10.30 kalkıyor. Sonra öğlen 12 de yemek yiyip 1 --2arasi yatıyorlar. Oğlum en fazla 15.30 a kadar uyuyor. O da nadiren. Genelde 3 te kalkıyor. Kızım gündüzleri daha uzun uyuduğu halde gece az kalkıyor.
Ama oğlum hiç öyle değil.
Evet canım bu aylarda iki uyku süresi toplam 2,5 saat olmalıymış
3 saate musade ettiğim zaman gece çok uğraşıyorum
Öğlen uydusundan sonra genel bi huysuzluk benimkilerde de oluyor
Kadınla konuşmuştum alışana kadar 18.30 gibi yatırabilirsin demişti
Uyku saatleri güzel ama süreleri 9 aylık bi bebek için gerçekten fazla
Bize yaranılmaz bebeler de haklıEskiden (Bir kaç ay önceye eski demekte garip ama) yarım saat yarım saat uyudukları zaman sabah az uyuyorlar diye yakınıyorduk. Şimdi çok uyuyorlar uyandıralım gece uyusunlar hesabı yapıyoruz