- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.021
Nasıl büyüdüler ya daha hamilelikler konuşuluyordu dün gibiDeme öyle bende büyüseler de rahat etsem diyorum. Annemlerdeyim hala akşama kadar uğraş dur. Ek gıda da ayrı serüven ya birimin doktoru kendi yendiğinizden demişti ya ben onu sevdim
Kuzum insallah epulepsi falan degil hic düsünüp kendini sıkma. Yedigi mamadan oldu bence ve tekrarlamayacak insallahVallaha güzel mi değil mi hala çözemedim ben
Eeg'de bişey çıkmadı. Bu hafta Defne yaptığını hiç tekrarlamadı. Doktor gece bağlayalım eeg'ye dedi önce, bende tekrarı olmadığını söyledim o zaman tekrar ederse bağlarız sonrada Tomografi çekeriz dedi. Epilepsiden şüphelendi yani
Bilmiyorum hiç epilepsi gibi gelmiyor bana ama bakalım ilerleyen günlerde epilepsiyse bir göz daha kırpar onu bekliyeceğiz yada beklemeyelim daha iyi tabiki
Leyla gibiyim zaten ne yerde ne gökte
Hayırdır kuzu ben kaçırdım , geçmiş olsun allah korusun
Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda bitsin ..ayrıca epilepsi hiç düşünmedim netten çok şey okuma sakın ... geçecek cnm
Kuzum insallah epulepsi falan degil hic düsünüp kendini sıkma. Yedigi mamadan oldu bence ve tekrarlamayacak insallah
Insallah canım aslında bebeklerin bakımına çok yardımcı ama ah o annesinin çenesi bir sussa dünyada onun annesinden iyi bir anne yok sanki ama akrabaları da dahil hiç kimse sevmez öyle uyuz biri Bi mal kocam anlamıyor bunuAh kuzum ya Rabbim kolaylık versin sana. İkiz bakmak ciddi zor hele uyku yeme düzeni yoksa bende geceyi iple çekiyorum. Umarım eşinle Aran düzelir ve o bebeklerin tek sorumluluğunun sende olmadığını bilir.
Allah kolaylık versin yavrum. Bende bebelerle uğraşıyorum gece olsa da yatsam diyerek günleri dolduruyorumAman prize gitmesinler
Aman birbirini düşürmesinler
Aman elini sıkıştırmasınlar
Uyusalar da otursam diye geçiyor günler
Sen napıyon bebeler nasıl?
Ne zaman rahatlayacağız acababiraz yağli ve tuzlu yiyoruz biz ondan bebelere cesaret edemedim ben ama az tuzlu ve yagsız yapıyosan yemekleri tabiki verebilirsin yediklerinden canım buyuk rahatlik olur. Buyuyunce rahatlik yok valla hazırlikli ol bence hem senin 2 erkek neler neler yapcaklar
Ah o kaynanalar. Yazık günah değil mi yani şu yaptığınaInsallah canım aslında bebeklerin bakımına çok yardımcı ama ah o annesinin çenesi bir sussa dünyada onun annesinden iyi bir anne yok sanki ama akrabaları da dahil hiç kimse sevmez öyle uyuz biri Bi mal kocam anlamıyor bunu
Ah kuzum ya bu olduğuyla kalsın, gelmiş geçmiş olsun. İnşallah bir daha da tekrarlamayacakVallaha güzel mi değil mi hala çözemedim ben
Eeg'de bişey çıkmadı. Bu hafta Defne yaptığını hiç tekrarlamadı. Doktor gece bağlayalım eeg'ye dedi önce, bende tekrarı olmadığını söyledim o zaman tekrar ederse bağlarız sonrada Tomografi çekeriz dedi. Epilepsiden şüphelendi yani
Bilmiyorum hiç epilepsi gibi gelmiyor bana ama bakalım ilerleyen günlerde epilepsiyse bir göz daha kırpar onu bekliyeceğiz yada beklemeyelim daha iyi tabiki
Leyla gibiyim zaten ne yerde ne gökte
Bi regen vardı ek gıdaya geçmek için can atanYavrularla ugrasmaktan yazamıyorum kuzum ya. Bide su ek gida yok mu o ek gida. Iki bebeye yemek hazirlamakla geciyor zamanbide hateketlendiler. Bebekken bakmak ne kadar kolaymış diyorum. Sen nasılsın bebisler nasıl
Mamayi aradım vallaAh kuzum ya bu olduğuyla kalsın, gelmiş geçmiş olsun. İnşallah bir daha da tekrarlamayacak
Bi regen vardı ek gıdaya geçmek için can atan
Yok bizde mama meme yemek hepsine ilgi aynı. Hep açlar ama benimkilerMamayi aradım vallanasil kolaylikmis bilememisin kiymetini. Bide benm sıpalar mamayi istemiyorlar artik zorla veriyorum sizde de oldu mu boyle bisi
Yok bizde mama meme yemek hepsine ilgi aynı. Hep açlar ama benimkiler
Aman yesinler de önemli değiloyy masallah o zaman miniklere. Bizimkiler zaten mamadan kurtulmaya bakıyorlardi bahane oldu sanırım
Aynen canımAman yesinler de önemli değil
Uyku eğitimi beni epey rahatlattı bacımNe zaman rahatlayacağız acabaşimdiden pek fenalar zaten
Uyku eğitimi beni epey rahatlattı bacım
Uyanık olduklarında çok yoruluyorum ama en azından yatacaklari saati biliyorum ne kadar uyuyacaklarini biliyorum
Mi-Ok Yun geçmiş olsun canım bu hafta tekrarlanmamasina çok sevindim inşallah devamı gelmez orda kalır
Testlerin temiz çıkması da içini rahatlatmıştır biraz
Inşallah kendiliğinden geçecek
Beybi sen çiçek ailemden almıştın di mi eğitimi. Süreç nasıl kaç kere arıyorlar, ne kadar sürüyor nasıl geçiyor. Sen kaçıncı hftada aldınUyku eğitimi beni epey rahatlattı bacım
Uyanık olduklarında çok yoruluyorum ama en azından yatacaklari saati biliyorum ne kadar uyuyacaklarini biliyorum
Mi-Ok Yun geçmiş olsun canım bu hafta tekrarlanmamasina çok sevindim inşallah devamı gelmez orda kalır
Testlerin temiz çıkması da içini rahatlatmıştır biraz
Inşallah kendiliğinden geçecek
Kayinvalidem hic rahat opmayacaksin omur boyu diyorNe zaman rahatlayacağız acabaşimdiden pek fenalar zaten
Evet canım akademi eğitimi aldım benBeybi sen çiçek ailemden almıştın di mi eğitimi. Süreç nasıl kaç kere arıyorlar, ne kadar sürüyor nasıl geçiyor. Sen kaçıncı hftada aldın
Oglum o dedigini 9 aylikken yaptı şok olmustum nasil olur diyeKızlar size bir soru. 11 aylık bebek yürüteci düşürmeden ses çıkarmadan ve kendine zarar vermeden nasıl oradan iner yaa. Oğlumu 2 dk bırakmaya gelmiyor. 2 kere yurutecten inmiş. Ama nasıl yaptı bilmiyorum. Bir bakıyorum yere oturmuş oyun oynuyor
Kuzum insallah tekrari olmaz bogazina tükürüğü kacmistir o an belki de cook basit biseydir allahin izniyleVallaha rahatladım birazda olsa tetkiklerden sonraGece eskiden bebeler kendileri uyumadığı için uyutmazlardı. Şimdi kendileri mışıl mışıl uyuyor dertleri uyutmuyor
İnşallah tekrarlamaz da burda kapanır