2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

biraz yağli ve tuzlu yiyoruz biz ondan bebelere cesaret edemedim ben ama az tuzlu ve yagsız yapıyosan yemekleri tabiki verebilirsin yediklerinden canım buyuk rahatlik olur. Buyuyunce rahatlik yok valla hazırlikli ol bence hem senin 2 erkek neler neler yapcaklar

Kuzum insallah epulepsi falan degil hic düsünüp kendini sıkma. Yedigi mamadan oldu bence ve tekrarlamayacak insallah

Hayırdır kuzu ben kaçırdım , geçmiş olsun allah korusun

Defne geçen hafta biraz korkuttu bizi. Nefessiz kaldı durduk yere, morardı bayılır gibi oldu. Kapı kapı dolaşıyoruz ne oldu nedendir diye

Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda bitsin ..ayrıca epilepsi hiç düşünmedim netten çok şey okuma sakın ... geçecek cnm

İnşallah Yelizim ya bu hafta hiç olmaması bana moral oldu zaten. Hayatta netten okumam hastalıkları başım ağrıyor desen kanser çıkartır adamı

Kuzum insallah epulepsi falan degil hic düsünüp kendini sıkma. Yedigi mamadan oldu bence ve tekrarlamayacak insallah

Vallaha inanan aklımdaki son hastalık bile değil epilepsi. Daha önce bir yakınımda nöbetini görmüştüm. Küçüktüm ama iyi hatırlıyorum. Öyle olan bir çocuğum yok ki Aynı boğazına Lays kaçan yeğenim gibiydi o yüzden biraz daha rahatım çok şükür

Ah kuzum ya Rabbim kolaylık versin sana. İkiz bakmak ciddi zor hele uyku yeme düzeni yoksa bende geceyi iple çekiyorum. Umarım eşinle Aran düzelir ve o bebeklerin tek sorumluluğunun sende olmadığını bilir.
Insallah canım aslında bebeklerin bakımına çok yardımcı ama ah o annesinin çenesi bir sussa dünyada onun annesinden iyi bir anne yok sanki ama akrabaları da dahil hiç kimse sevmez öyle uyuz biri Bi mal kocam anlamıyor bunu

Aman prize gitmesinler
Aman birbirini düşürmesinler
Aman elini sıkıştırmasınlar
Uyusalar da otursam diye geçiyor günler
Sen napıyon bebeler nasıl?
Allah kolaylık versin yavrum. Bende bebelerle uğraşıyorum gece olsa da yatsam diyerek günleri dolduruyorum bebeler de şükür iyiler

Ne zaman rahatlayacağız acaba şimdiden pek fenalar zaten

Ah o kaynanalar. Yazık günah değil mi yani şu yaptığına

Ah kuzum ya bu olduğuyla kalsın, gelmiş geçmiş olsun. İnşallah bir daha da tekrarlamayacak
Yavrularla ugrasmaktan yazamıyorum kuzum ya. Bide su ek gida yok mu o ek gida. Iki bebeye yemek hazirlamakla geciyor zaman bide hateketlendiler. Bebekken bakmak ne kadar kolaymış diyorum. Sen nasılsın bebisler nasıl
Bi regen vardı ek gıdaya geçmek için can atan

Ah kuzum ya bu olduğuyla kalsın, gelmiş geçmiş olsun. İnşallah bir daha da tekrarlamayacak

Bi regen vardı ek gıdaya geçmek için can atan
Mamayi aradım valla nasil kolaylikmis bilememisin kiymetini. Bide benm sıpalar mamayi istemiyorlar artik zorla veriyorum sizde de oldu mu boyle bisi

Ne zaman rahatlayacağız acaba şimdiden pek fenalar zaten
Uyku eğitimi beni epey rahatlattı bacım
Uyanık olduklarında çok yoruluyorum ama en azından yatacaklari saati biliyorum ne kadar uyuyacaklarini biliyorum

Mi-Ok Yun geçmiş olsun canım bu hafta tekrarlanmamasina çok sevindim inşallah devamı gelmez orda kalır
Testlerin temiz çıkması da içini rahatlatmıştır biraz
Inşallah kendiliğinden geçecek

Kızlar size bir soru. 11 aylık bebek yürüteci düşürmeden ses çıkarmadan ve kendine zarar vermeden nasıl oradan iner yaa. Oğlumu 2 dk bırakmaya gelmiyor. 2 kere yurutecten inmiş. Ama nasıl yaptı bilmiyorum. Bir bakıyorum yere oturmuş oyun oynuyor

Vallaha rahatladım birazda olsa tetkiklerden sonra Gece eskiden bebeler kendileri uyumadığı için uyutmazlardı. Şimdi kendileri mışıl mışıl uyuyor dertleri uyutmuyor
İnşallah tekrarlamaz da burda kapanır

Beybi sen çiçek ailemden almıştın di mi eğitimi. Süreç nasıl kaç kere arıyorlar, ne kadar sürüyor nasıl geçiyor. Sen kaçıncı hftada aldın

Beybi sen çiçek ailemden almıştın di mi eğitimi. Süreç nasıl kaç kere arıyorlar, ne kadar sürüyor nasıl geçiyor. Sen kaçıncı hftada aldın
Evet canım akademi eğitimi aldım ben
Videolar var yazılı dokümanlar var izleyip okuyup uyguluyorsun
Herhangi bir sorun olursa mail yoluyla iletişim kuruyorsun
Çok tatlı bir ekibi var hemen dönüş yapıyorlar
Programda insan başta acil bir şey olursa napcam nasıl ulaşacak diye çekince oluyor ama kadın her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış
Uygulama esnasında kusmasından tut kaka yapmasına kadar her şey var
Ben bebeler 5 aylıkken programı satın aldım 7 aylık olduklarında uygulamaya başlayabildim taşınma durumu vardı ya bizim
Süre de bebekten bebeğe değişiyor aslında benimkilerden biri hemen uyum sağladı diğerinde şimdi bile ara uykuya direnme olabiliyor
Ama uyudular mı da nadiren kendileri uyanıyor hep ben gidip kaldırıyorum

Oglum o dedigini 9 aylikken yaptı şok olmustum nasil olur diye
Kuzum insallah tekrari olmaz bogazina tükürüğü kacmistir o an belki de cook basit biseydir allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…