2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet canım akademi eğitimi aldım ben
Videolar var yazılı dokümanlar var izleyip okuyup uyguluyorsun
Herhangi bir sorun olursa mail yoluyla iletişim kuruyorsun
Çok tatlı bir ekibi var hemen dönüş yapıyorlar
Programda insan başta acil bir şey olursa napcam nasıl ulaşacak diye çekince oluyor ama kadın her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış
Uygulama esnasında kusmasından tut kaka yapmasına kadar her şey var
Ben bebeler 5 aylıkken programı satın aldım 7 aylık olduklarında uygulamaya başlayabildim taşınma durumu vardı ya bizim
Süre de bebekten bebeğe değişiyor aslında benimkilerden biri hemen uyum sağladı diğerinde şimdi bile ara uykuya direnme olabiliyor
Ama uyudular mı da nadiren kendileri uyanıyor hep ben gidip kaldırıyorum
Yani eğer sonradan değişmezlerse benimkiler çok zor bebekler değil o yüzden ben de eğitimini kendim verebilirim diye düşündüm sana da denk gelmiştim eğitimi aldım deyince bir sorayım dedim hani belki böyle arıyorlardır ne bilim görüntülü konuşuyorlardır falan diye öyle zannettim

Oglum o dedigini 9 aylikken yaptı şok olmustum nasil olur diye🙈

Kuzum insallah tekrari olmaz bogazina tükürüğü kacmistir o an belki de cook basit biseydir allahin izniyle
Yaa 😅 çılgın yavru bunlar. Seninkiler yürümeye başladılar mi ?

Yani eğer sonradan değişmezlerse benimkiler çok zor bebekler değil o yüzden ben de eğitimini kendim verebilirim diye düşündüm sana da denk gelmiştim eğitimi aldım deyince bir sorayım dedim hani belki böyle arıyorlardır ne bilim görüntülü konuşuyorlardır falan diye öyle zannettim
Onların ücretleri çok farklı oluyor yılbaşından önce 3000 tl falan diyorlardı
Bir yerle görüştüm 4500 istemişti
Sen bilirsin canım programla ilgili merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım

Kızlar bebeleri bugun odalarında yatırmaya basladım ama simdi gece olunca kendimi kötü hisaediyoeum yalniz bırakiyormusum gibi 😥 sizce erken mi tam 7 aylıgız. Siz ne zaman odalarına gecirdiniz çok duygusal moddayım gece ya bisi olursa endisesi basladı ne yapmam lazım 😫

Evet canım akademi eğitimi aldım ben
Videolar var yazılı dokümanlar var izleyip okuyup uyguluyorsun
Herhangi bir sorun olursa mail yoluyla iletişim kuruyorsun
Çok tatlı bir ekibi var hemen dönüş yapıyorlar
Programda insan başta acil bir şey olursa napcam nasıl ulaşacak diye çekince oluyor ama kadın her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış
Uygulama esnasında kusmasından tut kaka yapmasına kadar her şey var
Ben bebeler 5 aylıkken programı satın aldım 7 aylık olduklarında uygulamaya başlayabildim taşınma durumu vardı ya bizim
Süre de bebekten bebeğe değişiyor aslında benimkilerden biri hemen uyum sağladı diğerinde şimdi bile ara uykuya direnme olabiliyor
Ama uyudular mı da nadiren kendileri uyanıyor hep ben gidip kaldırıyorum
Canım geceyarısı uyandıklarında ne yapmak gerekiyormus. Uykuya en hızlı geri döndürmek için ?

Kızlar bebeleri bugun odalarında yatırmaya basladım ama simdi gece olunca kendimi kötü hisaediyoeum yalniz bırakiyormusum gibi 😥 sizce erken mi tam 7 aylıgız. Siz ne zaman odalarına gecirdiniz çok duygusal moddayım gece ya bisi olursa endisesi basladı ne yapmam lazım 😫
Canım bende aynı şeyleri düşünüyorum normalde yatak odamda anne yanı yataklarda yatıyorlar odalarında ahşap beşikleri var geçen gün bebeklerden biri koltukta uyurken uyanıp dönmüş geri geri gidip koltuktan indi ve allahtan ağır çekimde yere düştü şimdi anne yanı yatakta da dönmeye çalışıyor olur da tutunup kalkarsa diye çok korkuyorum beşikler yatak odasına sığmaz mecbur odaları ayırmam gerekiyor ama bşr türlü cesaret edemiyorum

Canım bende aynı şeyleri düşünüyorum normalde yatak odamda anne yanı yataklarda yatıyorlar odalarında ahşap beşikleri var geçen gün bebeklerden biri koltukta uyurken uyanıp dönmüş geri geri gidip koltuktan indi ve allahtan ağır çekimde yere düştü şimdi anne yanı yatakta da dönmeye çalışıyor olur da tutunup kalkarsa diye çok korkuyorum beşikler yatak odasına sığmaz mecbur odaları ayırmam gerekiyor ama bşr türlü cesaret edemiyorum
Benim oglanda anne yanı beşikte dönüyor kalkmaya çalısıyor falan henuz ayakta duramadıgı icin yapamaz diyorum ama bi yandan da bi kuvvetle kendini kaldırabilir mi diye endiseleniyorum. Çok zor bir durum tutarlida olmak lazımmıs ama simdlik gündüzleri odalarında yatırayım gece benle olsunlar diye karar verdim insallah pisman olmam 😥

Onların ücretleri çok farklı oluyor yılbaşından önce 3000 tl falan diyorlardı
Bir yerle görüştüm 4500 istemişti
Sen bilirsin canım programla ilgili merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım
Yok artııık bu ne ya 🤦🏽‍♀️ Ben kendi çabamla öğrenir öğretirim😂
5.ayı bekliyorum takıldığım yerlerde sana danışırım beybii çok sağol😍❤️

Canım geceyarısı uyandıklarında ne yapmak gerekiyormus. Uykuya en hızlı geri döndürmek için ?
Ben önce bi kontrol ediyorum her şey yolundaysa karışmıyorum uzun süredir gece uyanmıyorlar zaten
Seninkiler normalde nasıl uyuyorsa öyle uyutabilirsin ama beslenmek için uyanıyorlardır muhtemelen
Gündüz uyku sürelerini aştıklari zaman da gece sık uyanırlar

Benim oglanda anne yanı beşikte dönüyor kalkmaya çalısıyor falan henuz ayakta duramadıgı icin yapamaz diyorum ama bi yandan da bi kuvvetle kendini kaldırabilir mi diye endiseleniyorum. Çok zor bir durum tutarlida olmak lazımmıs ama simdlik gündüzleri odalarında yatırayım gece benle olsunlar diye karar verdim insallah pisman olmam 😥
Kuzu 1 yaşına kadar aynı odada kalabilirsiniz bu önerilen bişey pişman olmazsın 🤗

Uyku eğitimi beni epey rahatlattı bacım
Uyanık olduklarında çok yoruluyorum ama en azından yatacaklari saati biliyorum ne kadar uyuyacaklarini biliyorum

Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun geçmiş olsun canım bu hafta tekrarlanmamasina çok sevindim inşallah devamı gelmez orda kalır
Testlerin temiz çıkması da içini rahatlatmıştır biraz
Inşallah kendiliğinden geçecek
Nosk şimdi şöyle bir sıkıntı da var ona da iyi gelecek mi 😂 Zeki Müren de bizi görecek mi 🤪 en ufak çıta kalkıyorlar dolayısıyla uyuduklarında da benim elim kolum bağlı.

Nosk şimdi şöyle bir sıkıntı da var ona da iyi gelecek mi 😂 Zeki Müren de bizi görecek mi 🤪 en ufak çıta kalkıyorlar dolayısıyla uyuduklarında da benim elim kolum bağlı.
Benimkiler de öyleydi şimdi bebeleri yatırıp süpürge açıyorum mikser çalıştırıyorum
Sürekli zile basıyorlar tık yok maşallah

X