2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Mi-Ok Yun kuzum bugün doktora gidecektiniz, güzel haberlerini bekliyoruz

Vallaha güzel mi değil mi hala çözemedim ben
Eeg'de bişey çıkmadı. Bu hafta Defne yaptığını hiç tekrarlamadı. Doktor gece bağlayalım eeg'ye dedi önce, bende tekrarı olmadığını söyledim o zaman tekrar ederse bağlarız sonrada Tomografi çekeriz dedi. Epilepsiden şüphelendi yani
Bilmiyorum hiç epilepsi gibi gelmiyor bana ama bakalım ilerleyen günlerde epilepsiyse bir göz daha kırpar onu bekliyeceğiz yada beklemeyelim daha iyi tabiki
Leyla gibiyim zaten ne yerde ne gökte

Geçmiş olsun kuzum . İnşallah bir şey yoktur öylesine olan bir şeydir gönlünü ferah tut

Şu gastro noldu mide kapakçığı falan onu da sorsaydın belki ondandır inşallah çözümğ aşırı basit bişey çıkar da rahatlarsın

Şu gastro noldu mide kapakçığı falan onu da sorsaydın belki ondandır inşallah çözümğ aşırı basit bişey çıkar da rahatlarsın

Mide kapakçığından çok mideden anlık akciğere sıçramadan olabilir dediler. Yapılacak şey motilium ve Gaviscon kullanmak Motilium zaten kullanmıştı ama fayda etmemişti. Şu an sadece beklicez. Allahtan en zorlarına neredeyse eledik çok şükür
Geçmiş olsun kuzum . İnşallah bir şey yoktur öylesine olan bir şeydir gönlünü ferah tut

Allah razı olsun hayırlısı olur inşallah başka bişey diyemeyiz derdi veren dermanını verecek sonuçta

Canım Mi-Ok inşallah bir daha yaşanmaz ve böyle kapanır gider Normal EEG de çıkmıyor mu epilepsi değildir bence.

Canım Mi-Ok inşallah bir daha yaşanmaz ve böyle kapanır gider Normal EEG de çıkmıyor mu epilepsi değildir bence.

%10'luk dilimde çıkmayabiliyormuş. Ya öyleyse diye garantiye almak istedi önce doktor ama tekrar etmediğini duyunca biraz daha rolantiye aldı.

Ah kuzum ya Rabbim kolaylık versin sana. İkiz bakmak ciddi zor hele uyku yeme düzeni yoksa bende geceyi iple çekiyorum. Umarım eşinle Aran düzelir ve o bebeklerin tek sorumluluğunun sende olmadığını bilir.

Nosking L lusin Regen_ LaRisaCca nerelerdesiniz kızlar nasıl gidiyor aniden özlemim geldi
Yavrularla ugrasmaktan yazamıyorum kuzum ya. Bide su ek gida yok mu o ek gida. Iki bebeye yemek hazirlamakla geciyor zaman bide hateketlendiler. Bebekken bakmak ne kadar kolaymış diyorum. Sen nasılsın bebisler nasıl

Yavrularla ugrasmaktan yazamıyorum kuzum ya. Bide su ek gida yok mu o ek gida. Iki bebeye yemek hazirlamakla geciyor zaman bide hateketlendiler. Bebekken bakmak ne kadar kolaymış diyorum. Sen nasılsın bebisler nasıl
Nasıl büyüdüler ya daha hamilelikler konuşuluyordu dün gibi Deme öyle bende büyüseler de rahat etsem diyorum. Annemlerdeyim hala akşama kadar uğraş dur. Ek gıda da ayrı serüven ya birimin doktoru kendi yendiğinizden demişti ya ben onu sevdim

Hayırdır kuzu ben kaçırdım , geçmiş olsun allah korusun

Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda bitsin ..ayrıca epilepsi hiç düşünmedim netten çok şey okuma sakın ... geçecek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…