2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaa inşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederim

Kizlar birşey sorcam ben doğum yapalı 6 ay oldu . Halen adet olmadim. Kilomda hamile kalmadan önceki kilodayım. Ama şöyle bir şey var benim karnım büyüyor . Adet olmadığım için mi acaba
Nasıl büyüyor hamile olma ihtimalin var mı ?
Lohusalıktan sonra bazen kadınlar anlamiyormus gebe olduğunu adet olmadığı için. Eğer şüphen varsa test yap bence.
Eğer yoksa da tam bilmiyorum ama adet olamadığın için şişkinlik olabilir. Ben hemen adet olduğum için bu konuda pek fikrim yok

Kizlar birşey sorcam ben doğum yapalı 6 ay oldu . Halen adet olmadim. Kilomda hamile kalmadan önceki kilodayım. Ama şöyle bir şey var benim karnım büyüyor . Adet olmadığım için mi acaba
Korumadıysan benim gibi bendensin o zaman... ama eminsen kendinden şişkinlik olabilir bir test yap saniyesinde çıkacaktır...

Kuzu ben de daha yeni oldum 7.5 aylıkken, 1 seneye kadar olmaması normal diye biliyorum. Yediklerinle alakalı olabilir mi? Sürekli mi büyüyor

Yok hamile değilim bende şaşırdım kaldım ya

Bende böyle düşünüyorum ama korkuyorum başka bir hastalık falan olur diye. Bayramdan sonra adet olmak için elimden geleni yapcam bu durum hiç hoşuma gitmedi
Emziriyorsan adet olmaman çok normal . Karın şişkinliğin sezaryen göbeği dediğimiz şey de olabilir ya da bağırsak sorunun vardır . Kefir iç bir ay boyunca her gün işe yarar belki

Bende böyle düşünüyorum ama korkuyorum başka bir hastalık falan olur diye. Bayramdan sonra adet olmak için elimden geleni yapcam bu durum hiç hoşuma gitmedi
Bide cok afedersin wc ye gidince iniyor. Sonra hemen tekrar şişiyor. Oruca o kadar harekete ragmen inmiyor anlamadım gitti. Bide seyden şüpheleniyorum gastrıtten. Hamıle kalmadan önce bı doktor senın karnında aşırı gaz. Var demişti.

Emziriyorsan adet olmaman çok normal . Karın şişkinliğin sezaryen göbeği dediğimiz şey de olabilir ya da bağırsak sorunun vardır . Kefir iç bir ay boyunca her gün işe yarar belki

Emziriyorum . Sezeryan göbeğinden farklı canım bu . Deneyeyim kefiri aslında wc yönünden sıkıntım yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…