2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah sorun yoktur güzel haberler ver bize senin bana o güzel desteklerin için asıl ben teşekkür ederim güzel anne

Geçmiş olsun canım . Durumu tam olarak anlayamadım ben . Durduk yere mi öyle oluyor yoksa yemek yerken mi ? Geçen yazdığında boğulduğu söylemiştin sanki

Geçmiş olsun canım . Durumu tam olarak anlayamadım ben . Durduk yere mi öyle oluyor yoksa yemek yerken mi ? Geçen yazdığında boğulduğu söylemiştin sanki

Durduk yere malesef Yemek yedikten 5-6 dk sonrası olmuştu ilki o yüzden ona yormuştuk sanırım genzine kaçtı diye . Ama sonra bir kez daha net bir şekilde oldu ve durduk yere oldu. İkisinde de çok uzun sürmedi dakikalık bişeydi.
Kardiyoloji ve Nöroloji ye yönlendirdi ama hiç olduğunu düşünmeyecek yönlendirdi.
Burda mide kapakçığı ve alerji üzerinde duruyoruz olabilirliği yüksek kardiyolojiden sonra mideye göstericem. Alerjiyide takip ediyorum. Sanırım 7 Tahıllı Mama tetikledi bu durumu

Öyle bir durum tekrar olursa video al kesinlikle . Çünkü teşhis için video işe yarayabilir.

İnşallah hayırlı sonuçlar elde edersin ve bir daha yaşanmaz kuzum. Bu bebekler yüreğimize indiriyor hep. Bende nörolojiye götüreceğim inşallah gerek kalmaz da inşallah bir sorun yokturdur.

İnşallah hiç birimize gerek kalmaz Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah

Öyle bir durum tekrar olursa video al kesinlikle . Çünkü teşhis için video işe yarayabilir.

Burda kızlarda söyledi bir dahakine kesin alırım. En son yaptığı hazırlıksız yakalamıştı. Biz birkere oldu bitti sanıyorduk. Tekrarlayacağını hiç düşünmemiştim. Şimdi bildiğimiz için onu dikkate alırız

Şu an aklıma reflü geldi .Acaba mide asidi yükseldiği zaman nefessiz mi bırakıyor ?O mamayı da artık verme bence bi öyle takip et dokunuyor olabilir . Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen . Mide ile alakalı gibi geliyor . Muhakkak bir videoyu al

Hem bir daha olursa kameraya alırım diyorum hemde bir daha olmasın almak zorunda kalmayayım diyorum Annelik yine çok zor

Ah ah aynı durumdayız kilya'm.inşallah bu günlerde geçicek.Az sabır

2.aydan beri tek bakıyorum 1 buçuk ay oldu. Sistemli ilerlersen iyi zaten kendi evinde düzenini kur dedikleri şey bu.
Gece 12 öğle 12 derin uyudukları dönem gece uykusu bi nevi 2 saatte bi kalkıp doyup yatıyorlar. 10 gibi yattıklarında kahvaltı yapıyorum robotu çalıştırıyorum evi havalandırıyorum yarım saat bile uyusular halloluyor bi şekilde beşten sonra eşim gelince yemek yapıyorum 6.30-7 gibi yiyoruz. Sonra yatana kadar aktivite uyuyup uyanma falan.
Yemek ve bebekk hariç hiçbir şey umrumda değil bi şekilde yapılır zaten misafir gelmiyo pek haftada bir max.
Kocam da bazen yemek yedikten sonra çıkar gece 12ye kadar dışarda aşırı yardımcı değil.
Bazı günler çok zor bazı günler aşırı kolay geçiyor. Aspiratör sesi benim bebeğim özellikle uyumadıklarıda benim kahvaltı vaktimse ana kucağına koyup mutfağa alıyorum. Aspiratörü açınca baygın gidiyorlar ben de yemek yiyorum. Bazen wcye bile giderken ana kucağını karşıma koyuyorum ikisini de ama halloluyor

Canim mii'im yeni gördüm mesajini cok Üzüldüm insallah düzelicek kuzucugum sen sakin ol insallah sonuclariniz tertemiz cikar bir daha tekrarlamaz amin

Sağol kuzum napalım böyle büyüyorlar Herşey dört dörtlük olmaz zaten
Tabi ki illaki ayagimiz bi tümsege takiliyor rabbim daha beterinden korusun tüm anne kuzularini evlatlarimizi dermansiz dert vermesin rabbim hayirli haberler vermeyi nasip etsin rabbim bizlere habersiz birakma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…