2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

E ne yapsın adam çok bile dayanmış

merhaba ikizlerinizi kac aylikken tek bakabilmeye basladiniz? uyutmak cok büyük sorun bizde nerdeyse ikinci bakiciyi alacagim 4. ayda uyku egitimine yazıldım ama daha 60 gün var uyku egitiminden sonra tek bakabilir miyim acaba veya eve temizlige yardimci geliyor gündüz onla ama gece birisi olmadan olur mu

Kızlar son durumu bildiriyorum.

Defne bugün yine aynı şeyi yaptı. Ve biz soluğu doktorda aldık.
Kan değerlerinde hiç bir problem yok. Kalbi dinledi sıkıntı görünmüyor ama çocuk kardiyolojisine bir gidin dedi.
Cumartesi kardiyolojiye pazarteside nörolojiye gideceğiz.

Valla ne yapacağımı şaşırdım. Nedir bu anlam veremiyoruz. 1 dk kadar kısa süren birşey söz konusu. Beti benzi atıyor dudak çevresi morarıyor. Gözleri boş bakıyor sanki o an hiç nefes almıyor gibi oluyor. Sonra düzeliyor rengi geri yerine geliyor.

Çevresinde hiç böyle bişey yaşamış, duymuş olanınız var mı? Ne olabilir bu aklımı kaçırmaya az kaldı

bu yaşanırken videoya alirsaniz norolojinin işine yarar

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Bu morarma olduğunda siz durtunce mi kendine geliyor.

Kuzum çok geçmis olsun tekrarlamasına üzüldüm cevremde falan duymadım bilgim yok ne yazık ki insallah kötu bisey cıkmayacak sakin kalmaya çalış

bu yaşanırken videoya alirsaniz norolojinin işine yarar

Bir sonraki olduğunda aklımda zaten ama çok anlık oluyor ve hemen geçiyor. Nasıl yakalayabilirim hiç bir fikrim yok

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Bu morarma olduğunda siz durtunce mi kendine geliyor.

Aynen son olduğunda biraz sarınca kendine geldi hemen babasının kucağındaydı. Bu sefer pek bişey yapmadan kendine geldi.
Kuzum çok geçmis olsun tekrarlamasına üzüldüm cevremde falan duymadım bilgim yok ne yazık ki insallah kötu bisey cıkmayacak sakin kalmaya çalış

Sağolun kızlar bakalım inşallah bişey çıkmaz

daha önce olmadığına eminsiniz dimi. Söyle örnek vereyim yenidoğan yogunbakimda çalışırken özellikle yenidoğan premature bebeklerde apne denen birşey oluyor. O anda nefes almıyorlar ve nabız atmıyor. Bütün değerleri düşmeye başlıyor sonrasında senin tarif ettiğin gibi bir morarma oluyor. Bizde de ilk mudale sarsmak. Sarsinca yada sırtını falan sivazlayinca uyaran verince hemen toparliyorlardı. Hiç birşey olmamış gibi hareket etmeye basliyolardi. Acaba sizin öyle birşey olabilir mi. ?
Bir de morarma genelde beslenme sırasında oluyor. Benim bebeler mesela yoğun bakımdan çıkmadan önce emmeyı tolere edememislerdi bir süre. Beslenirken morariyolardi. Saturasyonlari düşüyordu. O yüzden kardiyak bir problem var mı diye baya endişe etmiştik.
Sen hiç kardiyolojiye götürdün mu ?

Daha önce hiç olmadı eminiz bu hafta olmaya başladı. Ki olsa direk anlarım çok kalabalık evde değiliz sessiz sakin sürekli tepelerindeyiz hem babası hem ben. Yedirirken gözüm sürekli üstlerinde ki Defne kusan bebek olduğu için hep X2 dikkat ediyorduk. Ondan ilk oldu noluyor kusmuktan mı tıkandı olduk ikincide paranoya mı diyip 3.de tamam artık gidiyoruz doktora diyebildik. Hiç atak atlanmadı o yüzden. Kardiyolojiye şimdiye kadar gerek görmedikleri için gitmedik. Zaten prematüre doğmadıkları ve hiç küveze girmedikleri için çoğu şeyden muaf tutmuşlardı

Çok geçmiş olsun canım,tekrarlamasına üzüldüm

Canim yaklaşık 1 aydır kuzenimin kızında da birebir aynı şeyler oldu onlar gezmedik doktor bırakmadılar. Şimdi onu aradım direk kardiyoloji ye yonlemdirmisler Bi sıkıntı çıkmamış daha bir sürü doktora gitmişler hiç bir sıkıntı görülmemiş en son Bi doktor biseyi yok gidebilirsiniz derken aynı olay olmuş doktor hemen tetkikleri baştan istemiş tabi mideden bisey çekilmiş ve sonucunda mide kapakciginda problem çıkmış şimdi kontrollü diyet ve ilaç vermişler bir daha olmamış belki için rahatlar diye yazdım ama uzun oldu biraz

Kuzum çok geçmiş olsun. İnşallah sondur bi daha olmaz.

Kuzu dikkate alınabilir bişey yazmışsın. Yarın kardiyoloji randevumuz var onda birşey çıkmazsa gastrolojinin görmesini talep edeceğim Teşekkür ederim sonuçta bazen doktorların bile aklına gelmiyor ne olabileceği Teşhisi koymazsan tedavide olmaz sonuçta

Aynen valla bebekler gelene kadar bizim yüreğimize indirdikleri yetmiyor gibi ldogduktan sonra da devam ediyorlar sen hiç bozma moralini sıkma canını zaten her muayene de kalp rutin dinleniyor bariz bir sıkıntı olsaydı çıkardı elbette umarım gelip geçici durumdur Rabbım bidaha yaşatmasın kuzucuklar Allaha emanet olsunlar ismini bilmiyorum ama dualarimda kızın

Ah kuzum benim de öyle biliyorsun annemlerdeyim babam filan da çok yardımcı havalarda güzelleşmeye başladı burada bahçeye filan götürürüm sosyalleşir çocuklar kalabalık güzel diyorum ama düzen yok. Bebekler aşırı alıştılar anneme gitmek istiyorlar hep mesela. Benden dahi kaçıyorlar annem hoplatıp zıplatıyor diye. Annemlerin de düzen kalmadı. Hasta zaten. O da söyleniyor ara ara. Dert yanıyor. Sürekli karışan oluyor tabii. Bunlar da hep eksisi. Eşim sürekli git gel yapmak durumunda. Öbür taraftan bana destek değil. Gitsem tek dört duvar içinde kalacağım. Bebekler de dediğin gibi huysuzlar sürekli mızırdanma kucak isteme birbirini istememe uyumama kırk saatte yedirme yani say say bitmez

Mi canım sana bakmaya gelmiştim bende. Çok üzüldüm geçmiş olsun. Ciddi bir durum olsa çocuk doktoru kalp muayenesinde anlardı. Nörolojik desem bir anda mı çıkar ortaya bilmiyorum ki. Açan ne bileyim dönem dönem yapıyor bebekler ya bazı şeyleri huy edinip öyle midir inşallah öyledir ve bırakır bir süre sonra geçicidir.

Sağol vallaha Allah razı olsun aklımıza hiç gelmeyen aslında hep olan sorunumuzun üstüne parmak bastın. Kalpten bende hiç şüphelenmiyorum zaten. Kan değerleri hep normal ki kusması için zaten zırt pırt doktora götürdüm. Onda da reflüsü var normal diyip yollayıp duruyorlar. Çok akla yatkın bir durum şuan Defne için bu . Zaten şikayetimiz olan bir şeyde katı gıdaya geçince farklı tepki vermesi gibi birşey. Teşekkür ederim tekrar gerçekten. İnşallah doktoruda bizi dinlerde yönlendirmemizi dikkate alır Rabbim tüm bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah

Nöroloji olduğunu hiçç hiç düşünmüyorum. Tüm hareketleri şu ana kadar normal olan bir bebek. Acaba dedirttiği bir hareketi hiç olmadı şu ana kadar. Huy gibi bişeyde değil ağlasa ve olsa o zaman katılıyor kendi yapıyor derim ama o tarzda bişey değil malesef.
Mide ve alerjiden şüphe etmeye başladım. Bakalım kalbe yinede gidicem o kesin daha sonra mide için gastroenterolojiden randevu alıcam. Şimdilik her zamanki şikayetlerimize en yakın durum bu ilerleyen zaman ne gösterecek onu yaşayarak görücez malesef elimizden tke gelen bu

İnşallah hayırlı sonuçlar elde edersin ve bir daha yaşanmaz kuzum. Bu bebekler yüreğimize indiriyor hep. Bende nörolojiye götüreceğim inşallah gerek kalmaz da inşallah bir sorun yokturdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…