2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Cuma gidiyorum artık evime.Annem her hafta gelirim pazartesi cuma dönerim dedi.şimdilik böyle karar verdik bakalım inşallah düzene hirer ve öyle gider.oğlan koyunca direkt uyuyordu faranjitti diş çıkarma derken azıcık düzeni değişti.kız kucakta pışpışla uyuyor.eve geçince kendi kendilerine uyuma düzenine de geçicem mutlakacanım.kocam sonunda isyan etti delirtmeden gitmek lazım

Hcg değeri ikiz olup olmadığı hakkında kesin bilgi vermez.
Benim değerim iki katı bile artmamıştı.
Hayırlı olsun gebeliğiniz

Benim de oğlan mız mız.kız cadı ciyyak ciyyak bağırıyor sürekli.dışarıda aşırı mıtlular ne ağlama ne bağırma gülücükler saçıyorlar hiç ses yok.valla elim kolum kafam dinleniyor dışarıdakız örümceği daha çok sevdi.ama dediğin gibi durmadan paçamızdan çekiştiriyor

Bunu ancak ultrasonla ile anlayabilirsiniz, benim değerlerim tam 2 kat bile gitmemişti ilk 2 testimde .

Havalar ısınsın yeniden dışarılarda büyüyüp gitsinler kışa kadar. Hem oraya buraya da gidilir hısım akraba, arkadaş falan 2 saatliğine de olsa birileri oyalasa , evden çıksalar kàr gerçekten. Annen de gelecekmiş çok iyi olmuş öyle. Azıcık idare edemiyor anneler de, sanki ömür boyu gelin dedik.

Kuzum gözün nasıl oldu? Hep sorucam aklımdasın

Tecrübeli anneler bebeklerini çocuk norolojiye götüren oldumu en gec kaç aylıkken gidilmesi gerek ne gibi bı kontrol yapılıyor ?

Dr gerek gormedikce yada anne baba olarak bi farklilik sizi huzursuz edecek bisey yoksa genellikle nörolojiye gitmeye gerek duyulmuyor
Kuvozden çıktığımızda verdikleri epikrizde yazıyordu çocuk kardiyoloji nöroloji görsün diye yaşadığım yerde de çocuk nöroloji yok farklı şehre gitmemeiz gerekecek,rop için surukli gittik çok zor oluyor çocuklarla git gel.ilk bebeklerim çok tecrubesizim ne gibi bı farklılık olmalı acaba ki

Bize verilende de yazıyordu. Biz de gitmedik. Çocuk doktoruna danışabilirsin gerekli görüp görmediğini. Ay ay gelişimsel yapması gerekenleri yapıp yapmadıklarına istinaden karar veriliyor genelde. Mesela kafasını tutabiliyor mu takip ediyor mu vs vs.

Benim hep 3bucuk kat artmıştı l iki gune bir ama ultrasonda net olur. 2 kat olup ikiz olan cok

Tecrübeli anneler bebeklerini çocuk norolojiye götüren oldumu en gec kaç aylıkken gidilmesi gerek ne gibi bı kontrol yapılıyor ?
31+4 te doğum yaptım. Kuvöz den çıktıktan sonra doktor yönlendirmesi ile gittim. Premature doganlarin özellikle gitmesi gerekiyor. En azından bir süre. Biz gittik. Genel olarak kafalarını dik tutabiliyormu vs o tarz şeylere baktı. Sonra çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi. Orda da ay ay gelişimlerini takip ettiler. Bir sıkıntı yoktu. Kronolojik ayıyla aynı gidiyorlardı. Ben kendim ev de takip etmeye devam ettim. Şuan bir sıkıntımız yok çok şükür. 11 aylık olduk.

Genel kontrol icin yazilmistir o zamn bilemiyorum cnm ne desem yanlis olur

32+3 doğum yaptım bende çocuk Dr kontrollerinde iyi diyorlar.ama daha norolojiye gitmedik şuan yüzüstü yatirfigimda falan kafalarını dik tutup etrafı seyrediyorlar kollarıyla kalkmaya çalışıyorlar falan gözlemlediğim kadarıyla.masallah sizler buyuttunuz

Götürmedim, 2 hafta önce coxuk druna gittim o kadar. Neden gerekir ki kuzum?
Yenidoğan yoğun bakımda çıkarken ki verdikleri epikrizde yaziyor gerekliymiş sanırsam gelişimleri diğer bebekler aynımı diye erken doğum olunca beyinsel gelişimsel bir problem varmı diye bakılıyor sadece gözlem sanırsam.suanlik benim bebeklerinde gözlemlediğim yüzüstü başlarını dik tutabiliyorlar konuşmaya tepki veriyorlar gayet güzel sanırsam.

Aslında benimde gidesim yok şuan baktığımda gulumsuyorlar,kafalarını dik tutuyorlar,kollarıyla ve elleriyle hareket etmeye çalışıyorlar.sen kaç haftalikti canım

Canım bende baştan beri hep kendim takip ediyorum. Mesela kızım yeni uyandığı için kafasını kaldırmadı diye fizik tedaviye gönderdi doktor. Tabi ben gitmedim çünkü normalde kaldırıyor.. ama yine de bir çocuk gelişim uzmanının ya da nöroloğun birşeyi yok ya da güzel gidiyor demesi farklı tabi ki. Götürmek ya da götürmemek sana kalmış. İki çocukla az hastane gezmedik. Gerçekten yıpratıcı bir süreç Allaha şükürler olsun ki kronik bir sıkıntıları yok.
Biz büyüdük çok şükür. Darısı sizin başınıza

Aslında benimde gidesim yok şuan baktığımda gulumsuyorlar,kafalarını dik tutuyorlar,kollarıyla ve elleriyle hareket etmeye çalışıyorlar.sen kaç haftalikti canım
Biz doktorumuza sorduk bir sıkıntı görmediği için gitmedik açıkçası. 34+1de doğdular benimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…