2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canımcım bence sen hiç durma önce evine git . O şartlarda asla bakamazsın çocuklara . Düzenleri bozulduğu için de uyumuyorlardır . Zaten o aylarda uyku düzeni diye bir şey yok bir saat uyutmaya çalışırsın 20 dakika uyurlar sonra hep huzursuzlar . Şahsen ben öyle idim . Orda olmak seni ve benekleri daha çok yorar . Evet 4 . Ay erken uyku eğitimi için . Ben 7. Ayda başladım ve sonuç olumlu . Sanırım seninkilerin halen gaz sancısı da var 1 saat uyumaları gerçekten çok az . Kimyon denedin mi hiç . Denemediysen bi dene derim . Gerçekten iyi geliyor . Bir de yoğurta verebilirsin o da iyi hem bağırsak hem de uyku için . 6. Aydan sonra rahatlayacaksın az kaldı sabır Ayrıca senin ikizlerin var hasta bakmak nerden çıktı . Bence çok yanlış bir karar . Eşinle ne yaşarsan yaşa evinden çıkma sakın . Yaşadığın problem ne boyutta bilmiyorum ama evine geri dön . İki çocukla perişan olma . Bundan 10 sene falan önce ben de yapmıştım o hatayı gittiğime gideceğime pişman oldum . Çocuklar eve gidelim diye tutturdular . Bir daha asla yapmadım . Öyle bir şey olduğunda herifi yolla evden . Ya da hiç evde yokmuş gibi davran . Niye sen sıkıntı yaşayasın ki o yaşasın. Vallaha çocuklu olduğun zaman bir yere sığamıyorsun . Çünkü onların bir düzeni var bebek bile olsalar . O düzen bozulduğu zaman huzursuzluğun iki kat artıyor . Hemen evine git bence daha rahat edeceksin

İnşallah bu benim düşük kaliteli embriyom pek seviyor ilgiyi üstünde tutmayı ondan bunu yaşıyoruz Bugün sağolsun kardiyoloji doktorumuz nörolog yine görsün ama mideden ciğere anlık mama sıçramasından da yapmış olabilir dedi. Onuda bir kenarda aklımızda tutuyoruz.
Sen naptın hamilelik nasıl gidiyor Premsesimiz nasıl detaylı ya girdin mi?

Kız onun anakucağında beli ağırmıyor mu?Oturur vaziyette

kız sen de şu çocuğa kalitesiz diye diye harbiden çürüğe çıkaracaksın yavrumu Neresi kalitesiz yemişsin totosunu azıcık nazlı o kadar kepçoş

Iyiyiz teyzesi hamilelik çok şükür sıfır sorun gerçekten hiç bu kadar ummamıştım karnım baya çıktı ama ben arı gibiyim haftada bir abla geliyor bu ara temizlige .. bir hafta sonra köye gideceğim ev büyük artık çocuklar beni bulana kadar yorulur uykuları gelir diye düşünüyorum .rabbim yardım ediyor bana çok şükür... detaylıda sorunsuz teysesi... kımıldıyor şuan karnım da elma yedik beraber heralde ondan...bide çikolata getirdi almanyadan teyzem nasıl yemeyeyim...

kız sen de şu çocuğa kalitesiz diye diye harbiden çürüğe çıkaracaksın yavrumu Neresi kalitesiz yemişsin totosunu azıcık nazlı o kadar kepçoş

Bu karnımdaykende böyleydi yok böbrek büyümesiymiş yok plesentası rahim ağzındaymış Doğdu sarılık oldu Şimdi zaten doktor doktor gezdiriyor. Gelde kalitesiz embriyo deme Demir'e bak tık yok hem karnımda usluydu hem sarılık olmadı geniş geniş rahat rahat yaşıyor Adamın sülalesi rahat Kepçoşun o kulakları çekicem artık az kaldı

Ah kuzum Allah yardım ediyor işte verdiğine Sorunsuz geçeceği belliydi zaten çok şükür inşallah tüm hayatı böyle geçer Bizim yerimize de sev çok güzlememizi (Bizde son gelene öyle derler) Kendisi artık evinizin ve bizim güzlememiz

Anası nasıldı acep . Bir de anneanneye sormak lazım kepçeler gibi acaba nazıda mı geçti bilemiyorum yani

Anası nasıldı acep . Bir de anneanneye sormak lazım kepçeler gibi acaba nazıda mı geçti bilemiyorum yani

Yok kuzum ya ben çok uslu bebekmişim. Annem varlığınla yokluğun birdi ağlamayı bile bilmezdin hala bilmiyorsun çok komik ağlıyorsun o yüzden herhalde der
Bu kepçoş babasına çekmiş zaar

Yok kuzum ya ben çok uslu bebekmişim. Annem varlığınla yokluğun birdi ağlamayı bile bilmezdin hala bilmiyorsun çok komik ağlıyorsun o yüzden herhalde der
Bu kepçoş babasına çekmiş zaar
He vallaha iyi olan da anası kötü olan da babası . Kaynanalığım tuttu heralde bugün şimdi seninle dövüşürüzde Allah korusun

Çok teşekkür ederiz hem ben hem güzlememiz
... ilk defa duydum çok tatlı bir terim...

He vallaha iyi olan da anası kötü olan da babası . Kaynanalığım tuttu heralde bugün şimdi seninle dövüşürüzde Allah korusun

Kız yok kötü olan en büyük huyu aynı ben İnadı Hiç kimsede göremeyeceğiniz bir inat söz konusu. Daha 3 aylıkken istemediği birşeye ı-ıııh diyen bir bebe hala aynı Ve töbe onu yaptıramazsın yada yediremezsin. Bitmiştir orda

Ona inat denmez ne istediğini biliyor net çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…